Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - zeby naozaj umysel?!

Citacia oznamu:
Provádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, informuje o plánovanej odstávke zákazníckych systémov Skylink a CS Link

Ak je odstavka tak ako je mozne ze zakaznikom odosielaju emaily o konci predplatneho pocas vikendu? Hmm?! Samozrejme v mojom pripade ma tento email potesil :laughing:

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!

Jak psal Saxon o Skylink e-mailech - na Bohnice. R^ :))) R^

CES
Registrace: 4/2007

ha ha

CES na hrad !!!

a já vůl si myslel že psal o TÉMATU

:)))

tonek
Registrace: 1/2009

Tonek

Že, mě,mě,mě - i kolega zoly a další : klamlivi mail. Už píšu z hradu. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!

a kúsok odbočím od hlavnej témy tejto rozpravy,lebo tu boli výkriky o licenciách na irdeto a používaní zásadne Skylink šrotov,lebo slepota niektorých ľudí spôsobuje davovú hystériu.Zaslepenci nech si preštudujú problematiku OEM výrobkov! O licencii irdeto je možné uvažovať akurát u veľkých a silných značiek ako Philips,Mascom atď. Zircon a podobné Skylink šroty sa robia v Číne v kadeakých garážach.Sídlo fy je v Kórei,tak made in Korea nám zalepí oči.Aj ja si nechám vyrobiť 100000 kusov pod vlatnou značkou v cene 5-éčiek a menej za kus.Čím viac si ich objednám,tým menšia bude cena za kus. A určite každý takto vyrobený Skylink šrot má licencovanú irdeto čítačku kariet!!! ha-ha-ha!Potom budem tieto super kvalitné mašinky svojím ovečkám, dychtivo túžiacim po vysokokvalitných službách predávať za 100-éčiek za kus,lebo každá má licencovanú čítačku zo zaplatenou licenciou a obraz je v HD kvalite,hlavne pre dôchodcov s piatimi dioptriami a čiernobielym televízorom! To je obchodná stratégia mega-kartelo-monopolných firiem,ktorých obchodnú činnosť požehnali naši najvyšší a aj my,lebo držíme huby a krok! dokonca niektorí potláčajú v sebe logické myslenie,-nepáči sa mi,neplatím a nevyužívam ich služby! Občas si tu pripadám ako za komančov-všetci musia vstúpiť do Skylink strany! Však aj tota reklamná Skylink-Lolita hovorí,že otvorte si oči, bo keď hlavou rozbijete to sklo na ktoré klope,tak skončíte ako Diana na chladiči!

gauč
Registrace: 9/2010

gauč

No :))) Nič v zlom, ale OEM licencia, je trošku niečo iné, použiteľné iba raz, na konkrétny výrobok, alebo modelovú radu, keď už sme pri tých čítačkách, toto bude skôr FPP licencia, teda použiteľne viac krát na danom výrobku a rôznych modelových radách.

čo máš v PC- Windows, ak áno mal by si to vedieť. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra