![]() |
|
Technisat Technistar S1 skylink problémNemá niekto náhodou problém s týmto prijímačom po víkendových testoch Skylinku? Blbne mi celá platená ponuka (kombi), pričom základ ide... Mám modul CW Technisat + ICE, doteraz žiadny problém... Myslím že to má súvis s ich testami surflocku, chcel som vedieť či to spozoroval aj niekto iný. Mám aj Technisat HD8 s modulom CW Irdeto + ICE, tam je to bez problémov. Asi je to modulom, ale nepáči sa mi prístup Skylinku, robia testy cez víkend keď sa nedá dovolať na zákaznícky servis... |
lianaboy
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
satman1Jen pro informaci: Mám 4 televize (3 děti) a platím si 4 karty. Jeden balíček MultiHD, jeden Flexi7 a 2x kartu Next. Takže si spočti kolik platím. Nic a nikomu nesdílím. To bych byl asi padlej na hlavu, aby si pak platil tolik karet. Což když o tom přemyslím, tak možná nakonec i jsem, prostě poctivej blbec). Pracuji mimo domov, takže si běžně nahrávám i 3 paralelní pořady hlavně dokumenty (tedy oprava - nahrával jsem si). Technicky mě to umožňuje Skylink Ready přijímač SkyTec 110IR, který mě Skylink na svých stránkách doporučil a vybral jsme si ho právě z důvodu možnosti nahrávání paralelních pořadů. Organizačně mě to nyní znemožňuje Skylink. Stačí ti to tak, nebo chceš vědět ještě něco dalšího? |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
satman1okrem toho tazatel má certifkovaný CRW modul, v ktorom podľa vyjadrení pána Skylinku ICE karty fungujú bez problémov. A v mojom prípade má úplnú pravdu, v technisate, dva moduly, dve ICE, nikdy žiadny problém.Netuším kde si prišiel v tomto vlákne na nejaké "uničtečky" nepadlo tu o nich ani slovo. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
satman1Napsal:Delta1 Jak ho má řešit jsi umanuty, přemýšlej. Je to problém technisatu mi třeba technisat modul vůbec nefachal. Kdyby měli něco špatně tak to nejde nikomu. Problém mají jen přijímače a moduly které nemají podporu . Registrován: 09/2010, Autor: satman1 a RE: Technisat Technistar S1 skylink problém ZdenekMi mají ale bohužel neridili se pravidli při koupi přijímače které doporučila m7. Naleteli obchodníkům a nakoupili levné sroty s uni čtečkou a teď nemají od vývojáře uni čtečky podporu a svádí to na m7. Registrován: 09/2010, Autor: satman1 ........................................................... Jsem umanutý, neboť se vždy tvrdilo, že ICE je zpětně kompaktibilní s originálníma dekodérama cryptoworks! Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou. Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím. Jenže žádné takové vyjádření nemám! Ty snad ANO?! Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!! Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou. Digital jde bez omezení! :crying: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémAle to není dvoutunerovy jak sneho nahravas tolik programů v jeden čas? . Leda s jedné frekvence a nevěřím že na jedné frekvenci vysílají naráz tolik zajímavosti . |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémMyslím, že kolik zajímavých pořadů si mohu nahrávat z jednoho TP ti nepřísluší posuzovat a je to zcela irelevantní. |
ZdenekMi
![]() |
|
Delta1Delta 1 ale tady je problém s kompaktibilitu modulu a přijímače . Technisat je tím pověstný. |
satman1
![]() |
|
satman1Jsi jak ohraná deska. Měj se, já s tebou diskuzi končím. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémDagy2 a ty mi chceš tvrdit že technisat pracuje bez problémů s modulama . Ne tvfreak se to řeší vjednom kuse. |
satman1
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémZdenekMi měj se přeji hezký den |
satman1
![]() |
|
Delta1Píšeš: "Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou."Já měl problémy během týdne s TechniSat TechniStar S1 s modulem Smit CRW (zelenomodrý) + karta Next, ale po refreshi v pátek to během víkendu nezazlobilo ani jednou. Uvidím, jak se to bude vyvíjet v tomto týdnu. Je to sat.přístroj, který se nepouští tak často, takže by měl být na tyhle problémy náchylnější. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
satman 1Technisat ma problemy s modulmi, to je fakt, mam tiez Isio S1, moduly Mascom 1.25, karta ICE+Next a islo to doteraz ok. Po testoch surflocku to blbne, mam balik HD+ a niekedy su vypadky, tak do pol minuty to nabehne, niekdy ok. Nahravanie nie je obmedzene.Ale tu ide o problem, ze ludia maju problem tam, kde doteraz nebol. Certifikovany prijimac ma problem, certifikovany modul ma problem atd...neriesme Uni a zdielanie a Skylink sa k tomu postavi riadne arogantne...to je dost zlé, takto sa seriozna firma nema správat. Mam aj certifikovane moduly Technisat Irdeto, ale su odlozene, nejdu v Isiu korektne, mozno ich vyskusam. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémHornetF18 ještě nikdo neuvedl certifikovaný přijímač který má problém.. Jenom řekl že je certifikovaný, ale na dotaz značku neuvedl Ty problém mít nemůžeš se surflockem, máš 2 karty a každá si bere jeden tuner. Je mi jasné že některé cw čtečky můžou mít problémy k vůli pomalém procesoru. |
satman1
![]() |
|
satmanekdyž chceš psát tak se napřed nauč ČÍST !!!!!!!...ještě nikdo neuvedl certifikovaný přijímač který má problém.. Jenom řekl že je certifikovaný, ale na dotaz značku neuvedl ...Autor: satman1 třeba to co napsal ZdenekMi 26.08.2013, 12:10.48 DNES Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekAle on nemá problém s kódováním ale že nemůže na jednotunerovem přijímací nahrávat 3 a více programů v jednom čase. |
satman1
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémhahaha Rvnapiš další fór !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémTeď nemůžu otestovat kolik povolili přístupu na 1 kartu jestli 2,3,nebo 4. Zatím to nekomentovali,. Si pleteš zapisi na kartu a možnosti počtu nahrávání ve stejném čase tonek |
satman1
![]() |
|
satman1len pre poriadok aby sme boli korektní:1/ mám Technisat, originál CRW moduly TS Multicrypt, ICE karty. Beží bez problémov všetko - Kombi + HBOmaxpack. Celý víkend ca 20hod denne, paralelné nahrávania, pozeranie, prepínanie. tu diskutovaný zápis 7FFC mám na oboch kartách 2/ Na TVFREAK sa neriešia neustále problémy s modulmi. Všetci čo mali šťastie a prevádzkujú ho na moduloch Technisat CRW fičia odvždy bez problémov. diskutované moduly Smit, Mascom, TS Irdeto pri osadení jednoho modulu nikto z tam diskutujúcich nemal problém. 3/ Problém bol a je dostať dva moduly do súčinnosti tak, aby si nevadili - stav v akom perfektne funguje HDS2/X/plus/plusX - moduly Smit - kde OxxO uvádzalo že sú to najlepšie a odporúčané moduly pre ISIO. 2 paralelne nefungovali správne nikdy, navyše snáď neumožňovali ani nahrávanie - moduly Mascom - tie fungujú striedavo oblačne vždy s nejakým FW - moduly TS Irdeto sú opäť "otestované" a "schválené" oficiálnym dovozcom, kde na stole mu to fungovalo ako víno (viď onu diskuziu) ale užívatelia po hodine zistili že tie moduly v§bec nefungujú tak ako majú. Do minulého týždňa sa stav ustálil - niekto bežal na mascomoch (HornetF18) niekto na TS irdetách ale všetci v podstate OK. Počas víkendu sa ozval jedine Hornet, predpokladám že v prípade problémov by ich tam bolo viac. Sumasummárum: k tejto téme - s CRW modulmi TechniSat ISIO chodí v poriadku. Probémy ktoré sa na frejku riešili nesúvisia nijako s poslednými zmenami nastavení u SL |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémSak sem jich pár vyměnil než to sedlo. Mám tam 1 twin mascom a 2 ten nový mascom. Oba s novým firmware. Jede to nahrávání taky ok jen je někdy pomalejší přepínání kanálů při nahrávání . Hdd nesmí být naplněn přes 90 procent pak to začne nahrávání blbnout. |
satman1
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémvyhodte krámy od SKYLINKU a přejděte k Digi tv JDE JAK Z PRAKU . jE PRAVDA KVALITA TROCHU HORŠÍ , ALE STÁLÁ a otom to je . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 skylink problémJá co jsem montoval a instaloval Technisaty SD + HD, i já osobně s kartami Irdeto a ICE v čtečkách s ORIGO Technisat SW pro ICE a v modulech SCM CRW-irdeto a Smit HD CI/CI+ nemám hlášený problém. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
standa111Je vidět, že tomu fakt rozumíš. Ale jedno nevíš. TechniStar S1, o kterém je zde řeč, není krám od Skylinku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |