![]() |
|
Optibox Panthera a problém se SkylinkAhoj, poslední dny mám problém s nabídkou mini od Skylinku. Po jejím zapnutí druhý den, (třeba na programu Eurosport) musím čekat tak pět minut, než se spustí. Do té doby píše přijímač Optibox Panthera, že je program kódovaný. Programy základní nabídky (ČT, Nova, STV atd.) běží bez problémů. Je tu souvislost s protipirátským opatřením co zavádí Skylink? Používám univerzální dekodér v Pantheře. Jaký licencovaný dekodér zvolit případně na kartu ICE Skylink? Nebo je lepší koupit nový přijmač? Docela rád bych v něm měl i Internetový prohlížeč a HBBTV teletext. Děkuji za radu.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
RE: Optibox Panthera a problém se Skylinkzapomněl jsi na možnost č.4Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Optibox Panthera a problém se SkylinkNapsat skylinku že chceš službu pozastavit z duvodu nefunkčnosti.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmamto je cesta do pekla R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Optibox Panthera a problém se Skylinkbuď anebo přímo do zdroje http://www.m7group.eu/Contact/Info@m7group.eu Tam nemusíš platit za až hodinové čekání na HOT :fuming: support z Skylink VERY HOT :fuming: CALL support Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
ale nemusí čekat,stačí při první volbě zvolit předplacení balíčku,zvednou to hned,cejtěj prachy :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Optibox Panthera a problém se SkylinkRád bych ti pomoh,ale momentálně nemám nic předplaceno,obě karty byly v inkriminovaný den za blockerem,jedna se rozjela hned,druhá až druhý den,zkusit můžeš jediné-pokud tam nemáš poslední sw,dej ho tam,mám aligátora flešnutého na manhattan,přeju štěstí!/digital jede v poho i v emu/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoDíky měl jsem Pantheru taky flešnutou na jiný FW ,ale tam dekodér blbnul úplně strašně. Výpadky v kódování a podobně. Teď mám osvědčený FW 20.04 který byl nejlepší podle mě. Na Novějším Fw 21.66 se sekal obraz na HD programech. Zkusím co se s tím dá dělat. Ale je to značně nepříjemné. Skylink mě tím štve.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
![]() |