![]() |
|
Cyfra+ startJsou v tomto balíčku HD programy? Hlavně sport? |
braien
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@ braienTo je niekto hnilý si pozrieť stránku satsklepu. :fuming: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ startNejsem shnily, tam pisi ze jsou, ale me se nacetli jen SD kanali! Používám technisat! |
braien
![]() |
|
RE: Cyfra+ startTreba počkať na zápisy trochu dlhšie, prípadne sa obráť na info@satsklep.pl sú veľmi ochotní. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ startVčetně HD kanálů R^ |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ startProhledat naladěné, případně znovu proscanovat příslušné TP. Některé kanály (zejména HD) jsou tam i 3x. A ne všechny jsou pro nC+. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Cyfra+ startBraien, máte HD satelit? |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ startHD satelit urcite nemá:-) ale mozna by mohl mit HD prijmac |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
to braienmuze byt problem i v CI modulu, setkal jsem se s tim osobne, po zamene za Astoncrypt (i ten jsem nakonec bral ze Satsklepu) vse o.k. |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
add braienkdyz tak se jeste podivej na karte na vypis opravneni, muzeme to porovnat |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ startMám HD přijímač technisat sir ( v pohode zvládá HD programy skylink) a cam seca astoncrypt 2,26! Tak to ještě jednou zkusím přeladit!! Třeba canal+ sport je tam třikrát, ale ani jeden v HD! |
braien
![]() |
|
RE: Cyfra+ start... a co tak zadat manuálne vyhľadávanie a ihneď vieš, na com si ;) |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ startKluci jsem v oboru úplný laik! Učím se kazdou poznámkou! Tak me moc nenadavejte ! Dík! Vse prez sat me tady (mám sport bar) děla firma, ale tyto cizi karty se ucime!!! |
braien
![]() |
|
RE: Cyfra+ startTakze naladit manualne jeden TP, parametre: DVB-S2/8PSK, 11278MHz, 27500 V, 3/4, Pilot=auto. |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
cyfra+nabehne v pohode aj v uni -original astoncrypt jede rychleji na zapisy -neaktivna karta cez noc nabehne naplno je doležite neprepinat !! ps maš sportbar dela ti to firma a riešiš si to sam ??-takuto firmu bych poslal do basy!! nehlede na to že tym šmejdum pekne preplatiš ! da se vobec v sk/cz barech provozovat polska cyfra ? bacha na to !!! pohodovy den :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
![]() |