Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejedou VH1, VH 1 classic, MTV Rocks

Zaplatil jsem si na svém čistém Irdetu tyto programy:
Astra 3 - Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Spektrum HD, Cs film
Astra 1 - hudební VH1, VH1 classic, MTV Rocks

Programy z A3 mi jedou, placené z A1 nejedou. LNB je nastaveno určitě správně, FTA programy fungují. Zkoušel jsem všechno možné - znovu naladit, refresh karty, nechal jsem to zapnuté přes noc - s nulovým výsledkem. Navíc se mi stalo, že při přepnutí na některý z těch hudebních kanálů jsem si pak dočasně zablokoval všechny kódované kanály, i na A3. Fungovala jen ČT 24. Ostatní se rozběhly po několika minutách nebo až po vypnutí přístroje ze zásuvky a opětném zapojení.

Jako poslední možnost jsem kartu vyzkoušel u bratrance, tam mu to jelo, i ty hudební. Stejně tak v prodejně sat. techniky. Takže už fakt nevím, co dál. Ani v té prodejně neporadili. Poradili vyměnit si ty nefungující kanály za jiné, abych se měl na co dívat, a počkat, až mi přijde z opravy moje Ariva. Můj přístroj je totiž na reklamaci, a tak jsem si zatím půjčil (taky od bratrance) jeho Topfield TF 7720 HSCI. Je to už 5 roků starý přístroj, ale i nové Irdeto tam funguje, HD kanály jedou, nejedou jen ty VHčka a MTV. Možná by pomohla aktualizace FW, pokud ovšem pro takový starý přístroj se ještě vydává, navíc to není můj stroj, tak do toho nechci moc zasahovat.

Napadá někoho něco, co by se dalo ještě dělat, aby se ty programy rozjely? Jinak mi nezbude než dívat se jen na tenis, a tak jsem se těšil na ty hudební, říkal jsem si, že je vyzkouším... Díky za jakýkoli nápad a radu.

MarioF87
Registrace: 8/2013
Odpověď v diskusním vlákně

re : ..

Máš špatně pojmenované téma-má být nejdou MI VH1...

Jinak problém je ve vloženém modulu,půjč si jiný model a zkus to.
Tvůj problém se jmenuje nekompatibilita

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Pozor

Ty programy jsou na 19e 2x tak projdi obě verze - od Skylinku funguje jen jedna ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

RE: Nejedou VH1, VH 1 classic, MTV Rocks

Jako že ten přístroj nepodporuje CA modul, ve kterém je vložena karta? No, podle informací od Topfieldu
http://www.topfield.cz/tf7720hsci.html
by to tak mohlo být. Já mám PŘESNĚ tento modul:
http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/c79/c79867515c3d23fc861a0e336cf02087--mmf250x250.jpg

Pak ale nechápu, proč tam fungují ostatní placené programy, ty z Astry 3.

ivo2001: ano, toho jsem si taky všiml, ale nefunguje nic.

Jo a jiný modul vyzkoušet nemůžu, neb žádný nemám. Zkusím se zeptat bratrance.

MarioF87

re : ..

Na tento modul to pochopitelně normálně funguje,ale jak vidíš,tak ne s tímto Topfieldem.
V Arivě ve čtečce pochopitelně žádný problém mít nebudeš,ten stroj je docela nadčasový (když tedy přežije tuner)

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Nejedou VH1, VH 1 classic, MTV Rocks

Škoda že ten Topfield nemá žádný slot, kam by šla zasunout samotná karta, bez modulu. To by to pravděpodobně šlapalo všechno.
Ariva - no, nadčasová možná je, ale do té doby, než přestane výrobce podporovat Irdeto, protože má jen uni čtečku. Snad s tím do budoucna problém nebude.

MarioF87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra