![]() |
|
Akce Skylink vymenaMuze někdo potvrdit zda pokracuje akce na kartu Skylink vymena s bonusem balicku Mini na dva mesice.Na strankach Skylinku jsem uz nenasel informaci o této akci na další obdobi. :-/ Zítra uz bude asi poslední moznost.Znama dostala kartu vymena od Skylinku a tam ji bylo vzdeleno,ze si ma kartu nejpozději zaregistrovat do 30.9.2013.Proto se ptam.Je docele mozne,ze akce uz prodlouzena nebude a bude pouze pro zakazniky,kteri dostanou kartu od Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Akce Skylink vymenaTy karty výměna,co jsem koupil,jsou také od Skylinku a zaplatil jsem je,asi také Skylink dostal zaplaceno! |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Akce Skylink vymenaTo to trvalo nez dali informaci ohledne akce vymena s bonusem.Vse na poslední chvili.Tato informace mela byt ohlasena alespoň uz v pondělí tohoto tydne. :lookaround: |
HYPER
![]() |
|
ale to jestará informace,už asi před týdnem jsem to někde získal,bohužel nevím kde,od 2.9 kombi zdarma na měsíc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Akce Skylink vymenaO kombi zadara na měsíc nevím nic, ale mini na 2 měsíce platí do konce září zatím, pokud to neprodlouží o další měsíc, tak jak je u nich zvykem |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
sirdato jsem přehlédl,jde o mixbox R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Akce Skylink vymenapierepetr, me nezajima co ty si tady psal před týdnem.Me zajima oficialni zprava na strankach Skylinku,ktery je povinen včas vzdelovat informace o změnách a novinkách na svých strankach.Vzdy to tam bylo tak pet dni před ukoncenim terminu akce Skylink vymena.Ted to je za pet minut dvanact podle me. Vcera jsem mluvil o tom i s prodejcem kolem 17.hodiny a ani oni nedostali ještě zadny e-mail od Skylinku o chystane prodlouzene akci k vymene karet.Na neci strane se stala chyba a to jednoznacne u Skylinku,ktery neoznamil informaci o prodlozeni nebo ukonceni akce včas svým prodejcum a na svých strankach. ;) |
HYPER
![]() |
|
HYPERjá jsem před týdnem nic nepsal,ale tuto informaci jsem měl,byť si nevzpomenu od koho,nevím ,kde jsi vzal informaci,že je skylink povinnen,hlásit to kolik dnů předem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |