Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

emme esse 115

Vedel by mi niekto napísať teda najprv zmerať hrúbku plechy tejto paraboly?Ešte bych rád vedel či má parabola pri šiestich šrobov vrchné dva šroby vzdialené viac od seba ako je to pri gibertini 100 alebo sa sužujú.Jedna mi dnes prišla a neviem čo to je zač!!!Ešte som nič také biedne nevidel,no snáď fte 105 ale to už bolo blato :scared:

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Odpověď v diskusním vlákně

RE: emme esse 115

zober magnet vyskúšaj a daj nám vedieť. ale šroby sú fe. Bože tie tvoje otázky nemajú hraníc. objednal si si a nevieš čo. a my čo akože teraz máme vyskočiť z kože a ísť k tebe merať a zisťovať čo to je zač. prestaň zo seba robiť malomocného.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee zas to tak vážne neber,len chcem vedieť ako skutočne emme esse 115 vyzerá nič viac.Internetove obchody predaju všeličo to by sa divil takto. :bigeyes:
Je to Al,magnet nechyta...

THXKO

Parabolu mam cca 5-6 rokov. Horne sruby su najblizsie k sebe stredne su najdalej od seba. Hrubku ti zmerat neviem, nemam cim ale plech je hrubsi ako na nejakej no name 80 co mam na porovnanie. Farba sa neolupuje aj ked antena bola umiestnena na komine ktory cele zimy na nu dymil. Mozno prave preto :)))

milan69
Registrace: 12/2008

Ja som šublerou nameral 1,5mm čo je slušne! Len mi trošku vadia tie šroby že sú iba 6cm od seba.Čakal som niečo ako má gibertini op 100 L ako do tvaru V...

THXKO

@milan69

A parabolu máš na motore?Ako drží vo vetre?

THXKO

Parabolu som mal na motore, motor vydrzal tak dva roky potom uz bola velka vola a tak vypadaval obraz. Ale ako som pisal ja som ju mal na streche, ina moznost nie je. A u nas (Kosice)
fuka teda paradne. Ked mi odisiel treti motor tak som ju demontoval a kupil som Inverto 80, vynikajuca parabola aj ked samozrejme cm chybaju.

milan69

Aky si mal motor?Myslíš že by mohla na dg-380s vydržať dlhšie?Má už kovové prevody...

THXKO

Druhy ktory som mal bol prave DG 380s, ale nic nie je na vzdy.
Ak to vies dat niekde viac do zavetria par rokov ti posluzi.
Ja som naozaj na extremne veternom mieste.

milan69

Tak mám to v závery na juho východ na balkóne rod.domu.Čo by mohlo vydržať.Pred tým som mal na ňom zavesenu 15,5kg gibertini 125 a doteraz motor používa otec zo 100kou a v pohode...A predsa emme esse 115 má 7,8kg čo je polovica z gibertini 125!

THXKO

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra