Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Černobílý televizor v Anglii

Doporučuji se zamyslet. www.lochneska.cz/tv-licence-anglie
Co jsem slyšel, tak to tam ůdajně jde do módy u méně majetnějších občanů. Ono je rozdíl 145.50 a 49 liber ročně. Já bych to doporučil zavést i zde, když už je problém se s toho vyvlíknout.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Černobílý televizor v Anglii

jo a taky spoplatnit zaostalost.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Černobílý televizor v Anglii

V UK plati iba ten TV Licence kto ma doma TV. Ziadne plosne spoplatnenie ako u nas zasuvkovym zakonom.

Po zakupeni Tv v UK mi prisiel automaticky sek na TV linecnce.
Ked som im tam zavolal ze ja tie ich programi nepozeram lebo mam satelit zo slovenska tak bez problemov ma oslobodili od poplatkov TV licence.

A ani sa nepokusaj porovnavat pristup k zakaznikom v UK a u nas lebo to proste nejde.

kukisk
Registrace: 6/2013

oneeeee, co to píšeš za bláboly ? Zaostalý je ten kdo podporuje to co předvádí ČT včetně jejich zlodějen. Dnes v době mnoha jiných médií než ČT. Kdyby to stálo třeba 40 Kč měsíčně, ......
Stejně na ně mnoho lidí nekouká (včetně mně)

HiFiOK

to či niekto pozerá to je vec druhá. Na prvom mieste je predsa vymývanie mozgov. až na treťom mieste je zlodejina.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Problém je ten, že v Anglii platí poplatek za televizi, kdežto v tom našem Kocourkově se platí za elektroměr nebo jak to přesně je. To je vidět že naše zákony tvořili magoři - pardon, ale to se nedá jemněji napsat.

člověk
Registrace: 3/2006

Vezmu po bábě která je už 45 let po smrti černobílí 65 roku starý Mánes.... dovezu ho na poštu , borec mi to tam pomůže vodnýst ukážu ji že končím s Tv před nima sni praštím vozem a koncesionařský poplatek mi musí zrušit ...pak at se stavěj na hlavu do baráku mně nikdo nevleze jen přes moji mrtvolu .. Tak se musí na Kapitalisti žádné slitování. :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

A hned mate odpoved, preco su inde zakony pro lidi a u nas zakony pro pitomce. R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

satak

Na slovenku by ti pomohlo iba odstrihnut barak od elektriny. Lebo u nas musi platit za STV a SRo kazdy kto je pripojeny k el sieti bez ohladu na to ci ma TV a Radio ma alebo nie.

Ked sa mylim tak ma opravte lebo uz dlhsie zijem mimo SK.

kukisk

kukisk

Tak u vás ano tady ne , tady prokážu že nemám TV třeba na té poště a můžou se stavět na hlavu ... :lookaround: :lookaround:

satak

satak

Tak to potom sorry.

Vzdy so tvrdil ze Slovensko ma navysiu koncentraciu blbcov v parlamente. Vo vybere dani 2hy najhorsi hned za Grecko. Hlavne ze ludia platia aj za to co nemaju ;P

kukisk

Jednou jsem měl požadavek zákazníka odebrat z TV kanálový volič a dát mu na to potvrzení s razítkem. Říkal, že nechce platit poplatky a bude se dívat jen na video. Tak jsem mu to udělal, ale jestli to pomohlo nevím.

visper
Registrace: 5/2008

visper

Tak jasný , lepši odnést na poštu kanálovej volič než se tam táhnout s celou televizi, ale todle by uznat možná nemuseli, pokud jim tam dovalím komplet Tv nemají šanci ..trocha vice práce ale zase jistota.. :lookaround: :lookaround:

satak

Stazuj sa za zastrckovy zakon u tych ktorí ho zavinili. Keby kazdy s tym nechcel vydrbat nebol by zakon. Takto je to smiesne ale ucinne.Takze dakovat na spravnom mieste. nie si stale s oblubou zamienat doledok a pricinu, to je asi choroba slovanov.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Stazuj sa za zastrckovy zakon u tych ktorí ho zavinili. Keby kazdy s tym nechcel vydrbat nebol by zakon. Takto je to smiesne ale ucinne.Takze dakovat na spravnom mieste. nie si stale s oblubou zamienat doledok a pricinu, to je asi choroba slovanov.

liquere

liquere

neviem kolko ludi na SK sa snazilo vydrbat s poplatkami za TV a rozhlas ale to podla mna neni ani podstatne.Dolezite ako to vyriesili inde a ako na SK. Je vela anglicanov co nechcu platit licence . No hocikedy ti moze zaklopat na dvere niekto od TV licence a ked si nahlasil ze nemas TV a oni ho tam uvidia pokuta 1000 libier.

U su politici tak arogantny a neschopny ze ked nevedia zabazpecit aby paltil ten co ma tak budu platit vsetci.

Ale ved mne je to jedno. ja na Sk nezijem a ni nebuem. A ked to vam vyhovuje tak ziaden problem potom neexistuje.

LOVE an PEACE :))

kukisk

kukisk

Keby si tu zil, vedel by si o com to je. Ako si mozes precitat vyssie tak by dopadla u nas kontrola. V anglicku co je normalne nemozes u nas aplikovat 1:1. Ani to co je normalne inde vo svete. Tu platia ina logika a ine pravidla.

liquere

kukisk

Keby si tu zil, vedel by si o com to je. Ako si mozes precitat vyssie tak by dopadla u nas kontrola. V anglicku co je normalne nemozes u nas aplikovat 1:1. Ani to co je normalne inde vo svete. Tu platia ina logika a ine pravidla.

liquere

Reč je o koncesionárskych poplatkoch? Ak áno, tak by ma zaujímalo, prečo chodíte na tieto stránky, keď doma nemáte televízny prijímač

LuboTS
Registrace: 5/2006

Lubo TS, ale máme, jenomže jen ne na pořady Čt / Stv.

HiFiOK

a navíc B/W !!!

haha !!! poctivosti !

i když mám jednu zákaznici s BTV která ovšem má stažené barvy na čb protože prý jí to tahá oči !?

nevím jaký poplatek by tedy v tom království byla povinna platit ?

:(

tonek
Registrace: 1/2009

Mimo tema

Černobílé fotky byli vždy hezčí, než barevné. Platí to pro krajiny a ženy. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

a co černé ???

tu já ještě neměl :crying:

tonek

Tonek

Co by si s ní dělal?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Sax - studijne ucely ako emu ! :laughing: Co mas na VU BH ? ALebo VTI?

liquere

vú dú

:))) :laughing: :lookaround:

tonek
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra