![]() |
|
Černobílý televizor v AngliiDoporučuji se zamyslet. www.lochneska.cz/tv-licence-anglieCo jsem slyšel, tak to tam ůdajně jde do módy u méně majetnějších občanů. Ono je rozdíl 145.50 a 49 liber ročně. Já bych to doporučil zavést i zde, když už je problém se s toho vyvlíknout. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Černobílý televizor v Angliitu Tv hodit u parlamentu ne na poště, ta s tím nic nemá. Jen tuto službu zajišťuje pro ČT. Na poště můžete rozbít třeba 5 televizí a te paní za přepážkou je pro tom úplné pr.. |
twityi
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Černobílý televizor v AngliiTak podle mě, pokud bychom měli v ČR a zřejmě i na Slovensku možnost platit nižší poplatky za ČB televizi, tak máme oficiálně 70% domácností, které budou tvrdit, že mají ČB přijímač. 20% bude tvrdit, že žádný přijímač nemají. A 10% bude od poplatků osvobozeno. :8) |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Černobílý televizor v AngliiTak čiernobiely televízor má asi fakt málokto, ale mohli by urobiť rozdiel medzi HD a SD televízormi :-) |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |