![]() |
|
Dtest - test TVProsím pěkně bez flameware, každému co se líbí.Má po několik let Panasonic Plasmu. V podstatě velká spokojenost, pokud si odmyslím, že je nevhodná i pro občasné připojení PC (bliká). Průběžně sleduji Dtest kde plasmy propadají, poslední mě už opravdu hnul žlučí. Mám nějakou drobnou možnost srovnání a moc se mi to nepozdává. Můj názor: když mám slabý zdroj (SD, vysoká komprese apod) tak obraz na plasmě tak nějak zvláštně šumí. Na LCD vznikají fleky a takové čtverečkové artefakty. Osobně když přijdu k LCD s SD příjmem okamžitě si všimnu doslova ohavného obrazu. Konkrétní příklad: teď jsem rodičům kupoval Panasonica 32" do ložnice, DVB-T, HD jakžtakž, SD neuvěřitelnej otřes a to je model vyšší střední třídy. Na mé plasmě 106cm mi ten obraz přijde daleko lepší. Zpátky do historie: měl jsem před cca 4 lety navnímáno, že plasma má lepší obraz, kterému se blíží LCD až na úrovni cca 50t a výše, resp. abych nekřivdil tak u drahých strojů měl být obraz lepší. Jak je možné, že v dtestu se plasmy krčí na posledních místech s průměrným obrazem a např. LCD Samsung UE40F6400 za cca 15t je druhý s hodnocením obrazu dobrý? Něco mi uniklo? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Dtest - test TV...zrovnávajú s LCD v predajni a ešte mizerne vyladené... R^ :laughing: R^@Martin79 - keď je budúcnosť holý fakt, tak mi pošli do e-mailu čísla najbližšieho žrebovania hry LOTO - vopred ďakujem, ale to ty už dávno vieš... :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Dtest - test TV...jaj a zabudol som napísať, že plazma a hlavne od Panasonicu je najlepšia, lepšia ako skutočnosť, nebliká, nepíska, málo žerie a má reálnejších 1920x1080 bodov ako iných 1920x1080 bodov - skrátka marketing MatshuSHITY pre jednoduché masy - ono je to ako so značkou Technics u audiofilov - zvukovo plechový hnus, ale ako dobre sa predávala u masy!!!Niektorí sú z toho marketingu takí z(nevhodné slovo)ení, že vedia, že plazma (a najlepšie Panasonic) bude v budúcnosti najlepšia - zdravý rozum má proste IDLE a LAZY! |
brga
![]() |
|
brgajsi vytrvalý,ale už jsme vše probírali v minulosti,buďme rádi,že je tady takový sortiment a každý si vybere,co mu nejvíce vyhovuje,za komančů byla barevná TV pod pultem,jen ze známosti a nikdo se neptal co to je,když přišla Tesla,tak Tesla,když Rubín,tak Rubín a stálo se na to ve frontě třeba týden,přišli tři TV,jaké nikdo netušil,střídala se celá rodina ve dne ,v noci,kafe do termosky,spacák a dovolená z práce,stejně tak,mrazáky,kola,babeta,šicí stroje,auta,gramodesky,atd,atd... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Dtest - test TVOdky d-test ma prijem z reklamy? :-)Ja mam lcd a plasmu nikdy vic, dulezity je ucel pouziti. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Dtest - test TV...tak podľa mňa bola lepšia TESLA R^ oproti RUBÍNU Rv , ten mal spotrebu, zrnenie, pískanie a farby ako plazma... :laughing: |
brga
![]() |
|
Hollysdnes tomu neříkáme z reklamy,ale ze sponzorských darů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dtest - test TVJediny darce dtestu je MPO :-)test jsem necetl a nezajima me. Me staci wattmetr a oci :-) a spocitat si rocni rozdil v nakladech snad umi kazdy kdo dokoncil ZS. |
Hollys
![]() |
|
pierrepetrRUBIN /Tesla oboje jsem vlastnil z novomanzelske pujcky :))) tedy nejdriv tesla kdy jsem s kafem jak pises nocoval pred priorem :))) a kdyz se porouchala tak tesly nebyly skladem a dali mi rubina ,nikdy ale opravdu nikdy na nej nezapomenu !!! :zombie: |
jofan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
hollysrozdil ve spotřebě u plazmy za desitku a možná srovnatelné LCD LED za dvacku nepropalis v elektrice ani za padesát let.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
@HollysArgumentovat u televizoru, u kterého je nejdůležitější KVALITA OBRAZU spotřebou, je přinejmenším poněkud... ehm... na palici. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
BRGA ,změň si očního lékaře,nebo na to škaredě doplatíš,vem si nejlevnější plazmu a k ní dej lcd/led/střední třídy,pokud nevidíš rozdíl,běž k očnímu hned,zelený zákal je svi..,oslepneš.Dtest je k ničemu,a za to svinstvo si ještě nechají zaplatit!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Dtest - test TVD-Test, Stereo & Video, :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Dtest - test TVHehe moje plazma brala okolo 50" 500w a muj led 32" bere 32w |
Hollys
![]() |
|
moje LCD10" jen 10w R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dtest - test TV7" jen 5w |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
ačkoli plazmák, ta ono když se začne počítat ..Plasma starší až stařičká 500W x 4h denně x 365dní x 5Kč za kWh= 3650,-Kč/rokLCD nová malá 32W x 4h denně x 365dní x 5Kč za kWh = 230,-Kč/rok Takže za pár let, no. Moje cca 3 roky stará Pan.42" asi do 160W změřených, takže ročně cca lehce přes 1000, to jde :) |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Dtest - test TVTak nějak. A teď si vem, že topíš přímotopnou elektřinou, takže v zimě můžeš počítat že jedeš zadarmo, pokud máš i aktivní rekuperaci tak v létě z prokoukaného tepla vyrobíš alespoň teplou vodu :-) |
Jantars
![]() |
|
lkfreakjasně to pořád řešíme cenu koukání,pro plazmu díky ceně/výkon vychází lépe,hlavně nezapomenout na kvalitu obrazu, u LED-LCD celkem na bletí,i když musím připustit,je většina statných jedinců s dobrým žaludkem a nadává na plazmu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dtest - test TVJednoduchá otázka. Dokážeš pochopit, že některým lidem vadí blikání crt/plazem? DěkujiZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535to už jsme probírali dost a ještě přímotop a zrcadlo,já to chápu a ty dokážeš pochopit,že že některým lidem vadí mazanice a omalovánky? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dtest - test TVTedy ještě jedna (myslím) jednoduchá otázka. Nazývá je někdo statnými jedinci s dobrým žaludkem, co nadávají na lcd?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535tvé otázky začínají být podobné,jako to založené vlákno,za které tě vyrazili,nepoužívá tvůj nick nějaké pětileté dítě?,jinak si to neumím vysvětlit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dtest - test TVVidím, že otázka byla pro tebe opravdu složitá. Nedokážeš pochopit, že s tebou někdo názor nesdílí, proto budeš dookola mlet jak ta pověstná přeskakující gramodeska..A když už se nenajde nikdo, kdo by měl chuť ti oponovat, tak všechny ostatní hodíš do jednoho pytle s urážkou jací jsou to statní jedinci s dobrým žaludkem. Už je to nudné. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535děkujeme za odborný rozbor,ale můj příspěvek měl na konci taky otazník,to nedokážeš odpovědět?,pak to napovídá na pětiletého,lépe si zabezpeč svůj účet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
blikání plazmy@Tomik535: já ano. Naštěstí mám štěstí, blikání jsem se hrozně bál, ale pro mě v pořádku. Ostatní věci už tak ne - jsem citlivý na framerate, takže ve filmech holt stálá cukatůra. Bohužel se zvyšujícími se úhlopříčkami už to je silnej opruz a na projektoru už vidím snad každej snímek :-( |
Jantars
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |