Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nevíte jak u Skylinku se surflockem apod..?

Nevíte jak se Skylink postaví dal k teto věci?
ted to vyply ted mi jedou placene programy v pohodě ale předtím to byl mazec chvíli jo pak ne a za to platit nechci tak doufam že do leta to vydrží pak si už u nich nic nezaplatím protože když omezí placenou nabídku nic zakaznikovi ani neřeknou pak ze mě dělají blb..at si jdu koupit to jejich ready tak to ne...
asi to časem zkusí znovu zapnout jen mě fascinuje že vše hazi na zakaznika a příjmač a oni nic :)

tompr
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nevíte jak u Skylinku se surflockem apod.....

ty vole to je radost po tobe cist.. ja myslim ze v bohnicich by si ostudu neudelal a tudiz hrave zapadl do mistniho kolektivu ..

furicka
Registrace: 3/2011

tompr

Hele co si stěžovat na odborech u vás v práci?

To přeci není možný! Co by jsi dělal kdyby ti zaměstnavatel přestal platit za tvoji práci, protože nechce za něco platit? (tedy pokud nejsi jen pobíratel nějakých dávek)

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Myslim,ze to bude jasnejsi az po vypnuti CryptoWorksu.Skylink bude muset mozna zvazit mezi jejich prioritou (NEXT karta) a spoustou LINUXU v domacnosti.Bude zalezet na konkurenci a tedy Freesatu.Bylo to tady omilano donekonecna,domacnost-rodinny domek by potreboval interne sdilet cca 3 prijimace,coz je rozumne a myslim plne dostacujici.
A propos,v Bohnicich se lehce muzeme potencialne ocitnout kazdy a budeme se snazit,abychom neudelali ostudu:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Myslis po vypnuti 0D96 nebo ceho presne? EMU Cslinku?

Hollys
Registrace: 3/2009

Nech zapnu co chcu, len nech to nema vplyv na funkci ! :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liguere

.......na funkci rostlináře? :laughing: :laughing: :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Mozno aj, kto vie ? :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Surflock je opravdu vypnut ...

Dnes jsem provedl test kódování 4 programů současně na modulu MASCOM AlphaCrypt a ani po dvou hodinách provozu nebyl problém s kódováním. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží ...

Boss
Registrace: 9/2006

to ses brzo probudil ;) :))) , už je vypnut od čtvrtka

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

A co je na kanále "Fishing and Hunting"? Na ostatních placených to po prvním zapnutí receiveru s kartou ICE v režimu IRDETO na modulu SMITH dekóduje normálně, jen po přepnutí na tento výše jmenovaný se objeví na 20-60 sekund "klasická" tabulka s "Exx-x ...zůstaňte naladěni ....". Přesně ten text teď z hlavy nevím.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

tak koukam že na bohunice jste tu tak vy krom par co odpovedeli k tematu...
že vypli surflok davno vím taky ale nesedím tu děně musím taky do práce a mam jine povinosti takže to píšu až ted a ne hned že to vyply tak to věžím psat na parabolu.cz... fakt drobku zamysli se nad sebou to same platí o první dva přispevatele nebo spíš prudiče...
Juzku ja jim platím a chci zaplacený balíček v praci taky odvedu praci za kterou dostanu mzdu ale bohužel u skylinku nic nedostanu za ty peníze....

tompr

michale, presne tak,na FaH mam občas hlasku E32-4 program docasne zablokovan,cekejte prosim po zapnuti prijimace,takze surflock stále podle me testuji.Karta ICE prijimac TechnisatStar SIR ctecka irdeto.Nechal jsem to i hodinu zapnuty na placenym kanalu podle rady.

HYPER
Registrace: 11/2010

tompr, to nebylo na tebe, ale na kolegu Boss... jinak doporučuji přestat s tím neustálým vyplakáváním a začít to řešit např. změnou operátora apod. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Z pondelka na utorok zapneme............

liquere

tak to se ti omlouvam dbobku :)
jinak mě to ted jede mini balíček ok bez jedinyho problemu přepnu a jede to dříve se štěstím nabehl program treba po minute čekaní...
jinak to řeším jak se skylinkem po mailu i telefonicky a už jsem rozhodnut že ode mně neuvídí ani korunu protože jsem zjistil že oni za nic neručí a človek se nedočka pomoci z jejich strany.Takové služby nechci.

tompr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra