![]() |
|
Prijem 1W a 13EPekný večer,otázočka na odborníkov,ktorí by vedeli poradiť s nasledujúcim problémom :Nemám sa zatiaľ ako dostať po Teroidal parabolu,ale mam "klasickú" parabolu 80cm a na nej 13E.Rád by som tam chcel hodiť 1W a tak sa pýtam,je to možné takto prijímať,alebo nie ? Potom taká druhá otázočka by bola,na druhej parabole,tiež 80 mám 19.2 a 23.5E a chcel by som prihodiť 28.5E.Nejedná sa o monoblok na týchto družiciach,samozrejme.Je to realizovateľne ? Vďaka Vám za dobré rady a tipy :-) Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
to bohusSouhlas, proto odhlédnouc od typu plateb za příjmy PayTV je podle mě dostačující 1W až 28E, pokud je na talíři malý rozptyl, tak 13-28E dokonale stačí.... Třeba já krom českého základu, který je i v DVB-T hledím jen na 36E, případně na Pšonky na 13E..... zbytek je jen duplicita - bavím se o sportu v TVXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
to Magicialdíky za nahrávku na smeč.... Nic k tématu, tak aspoň vytrhneme něco z jiného vlákna a kontextu a dosadíme to do tématu absolutně nesouvisejícího.. protože jsme právě jen ti nuzáci chtějící si kopnout.... Jo aha, jak zde již bylo řečeno: pssst... nech jej, on je "jiný" ... rovnější, než rovný :-) Ale úsměv jsi mi na tváři vyloudil, děkuji zcela upřímně, lidská malost mě potěší vždy nejvíce!!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Prijem 1W a 13E:)jo, ten člověk je maly, jo... já jsem spokojen, vše ostatní je směšné. :))) :))) :)))Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
k teme magicialv tomto vlakne nic neuviedol. prisiel zbytocne, ako vzdy rypat, opakovat ako papagaj a nakoniec nechat po sebe zly vzduch ako gejza...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohušuNevím kdo je gejza, ale vím kdo je grof, bohu 31 či dalšich 5 nicků z toho 4 x blok..., že ... a zde ty píšeš nic "neříkající" k teme, jak vždy že? Přečti si po sobě par příspěvků, nic neříkajících a nikdo ti ani neodpovídá ani zde ani jinde .. R^ ty zlý vzduch :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
Magicial a ostatníProsím bez osobného napadania a urážok,kto zas čo napísal a podobne.Buďte korektní a nehádajte sa ako deti na pieskovisku.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
uplne stacipozriet kto vzdy zacina rypat a vymyslat...opakovat ako papagaj...a klamat ako gejza.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
grofneznam gejzu...opakuješ se...seš trapnej, skus něco nove alebo chceš black list? "pozriet kdo vzdy zacina rýpat a vymýšlet" ...hatlanina z MT... opakovat jako papagaj ... a lhát jako grof alias bohus31 a dalšich minimalne 5 nicků.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |