![]() |
|
karta cyfra +Včera mě dorazila ze satsklepu karta nC+Pakiet Canal+Start 18 Months plus receiver TechniSat Digyboxx HD C+.Prosím o radu jak kartu aktivovat stále mě to píše ,,zkontrolujte prosím vaší kartu smartcard(spojení s kartou nebylo navázáno).Děkuji |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +Uz se to tu psalo mnohokrat - nech kartu na par hodin na programu TVP 1, pokud to nepomuze, napis do satsklepu o reaktivaci, nezapomen nechat recivr s kartou na TVP1, zkontroluj, zda-li mas kartu spravne vlozenou...DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +Už to tu bylo probíráno několikrát. Tam zavolej, na recievru si dej TVP 1 a čekej. Voni Tě jí aktivujou. Já jí kupoval u nás tak sem tam zavolal a oni zavolali do Polska ale už si nepamatuju jak dlouho sem čekal. Mam jí od března a jsem velice spokojen :) |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +Postačí i e mail na satsklep o reaktivaci karty.Vše vždy naběhlo během jednoho dne. R^ |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
karta cyfra+Děkuji za rady,až dorazím z práce,tak tam zavolám. Doufám,že se s nima domluvím. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +domluvíš se na 100% jenom se neurážej na ně když se zeptají "gdze pan mieška" (neznamená, že se někde zašíváš a měl si být tam u nich) ani když ti pak řeknou že to "bedzie za chwile" hned jak "doszuka" :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +domluvíš se určitě na 100péro.Jenom se na ně neurážej, když se zeptají "gdzie pan mieszka" (neznamená že by tě buzerovali kde se zašíváš, že jsi tam měl být u nich) ani když nakonec řeknou že to "bedzie za chwile, tylko muszi doszukať" :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +dobrý výber karty R^ |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE-KARTA CYFRA+Jdi na satsklep,konttakt tam najdi pana ktery ma na starosti CYFRA+,posli mail-prosim reaktivaci karty,cislo karty a mail nakoho je karta poslana,nech na TVP1 nebo na CANAL+a cekej,kdyz pujdes do prace nech pristroj zapnuty na TVP1!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
jak mali klucineotravovat- žadne zbytečne telefonaty - večer zasuneš box zapnuty rano vše ok :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
přijetí platby kartouZdravím, můžete mi někdo dát info, kdy je na satsklepu přijata platba kartou a dojde k posunu vyřizování objednávky ? |
tobozlobo
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
no ty rady jsou fajn,ale k technisatu bude asi potřeba dokoupit modul astoncryptzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: karta cyfra +@tobozlobo, ani nedají vědět a za týden ji máš doma. Ten jejich informační systém co se děje s objednávkou nějak nefunguje. Ten den, kdy mi přišla karta mi přišel email, že jsem ještě neprovedl platbu a kartu jsem měl již doma. Takže trochu zmatky, ale karta frčí, takže spokojenost. :) |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +platí pro platbu převodem... |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +http://www.hollex.pl/odbiorniki-hd/odbiorniki-hd/2057-odbiornik-technisat-digyboxx-hd-c ten přijímač nepotřebuje modul.@gunnter v dotazu pluhy píše že ho vlastní |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: karta cyfra +Kdyz nenaskoci posli tam mail,reaktivaci karty mel jsem ten samej problem,pri koupi karty jsem poslal penize prevodem v nedeli ve ctvrtek jsem mel kartu doma. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
ok nevsiml jsem si,tak potom zapiszgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |