![]() |
|
barva sat parabolyma nekdo skusenosti s prestrikanim paraboly?jaka je nejvhodnejsi barva a odstin k pouziti? |
punto
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 7 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyKafebronz do zelena, šmrncnutá starorůžovou!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolychci nazor,radu ....ale ne od deti |
punto
![]() |
|
FarbaMyslím,že je jedno aká je,vplyv by to nemalo mať na prijem žiadny,každopádne parabola s peknou farbou ukáže na dome určite inak,ako monotónna biela,či šeda.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolylesklu by som asi nedaval. |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyDoporučuji do barvy manželčiny kabelky. Té poslední co si koupila..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Barva parabolyBarva jednoznačne světlá,nejlíp bíla |
otkotk
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyMám parabolu Maximum E-85 multifocus , stříknul jsem jí do barvy střešních tašek(matnou barvou) aby na střeše tak nezářila a funguje mi takhle u 4 roky |
Hugo Boss
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyjednoznačně zlatá do bronzova |
ewas
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
nekterety vtipne nazory jsou k zamysleni opravdu,myslim ze otazka je diskutabilni aodpovedi???asi to svedci o kvalite osazenstva,:No zatim dik za nazory kvalitni,a pokracujeme??vim ze bila vitezi ale myslel jsem typ ,barvy,vrstvu,lak..ano ne??proste nejakej napad skusenosti....antenu neni problem prevlect ale ??? |
punto
![]() |
|
RE: barva sat parabolyJe jedno aký dáš odtieň,hlavne nech je farba matná.Leskou by si mohol prepaliť LNB ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyMyslel som prepaliť od slnečných lúčov...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyTreba sa zamyslieť, prečo výrobci parabolických antén používajú na svoje výrobky také svetlé a matné odtiene farieb a hneď je všetko jasné. Určite majú dlhoročné skúsenosti a len tak pre nič za nič ich nestriekajú na svetlé odtiene. Čo sa týka kvality farby, tak asi komaxit. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyale ak si už namaľuješ ako chceš,daj si ju tak,aby nad nou nebolo staré rameno s hrdzavou starou anténou od suseda(ako u mna :laughing: ,ten blb ju má ešte nasm.,kdesi do zeme)pretože tvoja námaha bude na dve veci :)) :8),punto neuraz sa prosím,ale vieš si predstaviť anténu namaľovanu na šrinkovo(lienka sedembodková :laughing:),ale musím sa priznať že som sa išiel pozrieť aku mám barvu na parabole,skutočne je matná a biela(ale nie čisto biela),suhlas s rolis 7 |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
barva sat parabolyZkus komaxit v praci to strikame dost.Do spodu davame zinkovy zaklad,pak jakoukoliv pozadovanou barvu a muze se to jeste kvuli trvanlivosti prelakovat bezbarvym lakem.Stejnym zpusobem delame i kola na auta.Elektrony i plechace na zimu.Neni problem jakoliv barvu dle odstinu Ral. |
army
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
punto:"chci nazor,radu ....ale ne od deti"Dobrá je bledozelená s tmavozeleným stredom (takto som si nastriekal parabolu ja):-). Ale chcel som celú žltú a na nej smajlíka, lenže žltú som nemal práve poruke :-(. A teraz vážne, ja som skutočne nastriekal takýmito farbami parabolu, ale to iba z veľkej núdze, pretože som narýchlo jednu potreboval osadiť na dvor a mal som takú hrdzavú poruke, takže som ju rýchlo zbavil hrdze a nastriekal tým čo bolo doma. Inak urob tak ako radia vyššie, bledší odtieň a matnú, technologický postup je už iba na Tvojom zvážení, prípadne na rade odborníkov. Ja osobne by som to nastriekal základnou farbou v sprayi (označenie na nádobke je BodyFill HS SURFACER 360, 2K Acryl System). Vyber si šedý odtieň, na vzhľad je príjemná a má antikorózne vlastnosti. Ja osobne by som na ňu už nič iné ani nedal, určite niekoľko rokov vydrží a potom to znova prestrekneš, prípadne si aj tak kúpiš novú. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyno ral delam je kvalitni,ale asi udelam pokus dve anteny a uvidi se...komaxit vylucuji jelikoz mam namysli domaci podminky ;) |
punto
![]() |
|
to Emanbody a 2k,dobra volba,,, ale rek bych ze mas lesk???a nevadi to??? |
punto
![]() |
|
punto:Teraz som sa bol pozrieť čo som ňou striekal, je krásne matná a má veľmi jemnú štruktúru. Odtieň je Grey 5100700001. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyDoma je doma to chapu ale kdyz si spocitas stetce,redidla barvu a nez to uschne a tak a aby na to nenapadal bordel tak aby to bylo super tak cenove te to vyjde stejne nebo doma draz.A hlavne komaxit se vypaluje na 200stupnu tak to pak neco vydrzi.Urcite predtim nech opiskovat nebo natirej jen na perfekni povrch. |
army
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyKua robite z toho vedu. Zober sprej, matnu farbu ocisti parabolu hod na to 2-3 vtstvy a je vymalovane. Co tolko spekulovat o nicom. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
lienka sedembodkováNo ja uz na netu takovou parabolu videl a div se svete mne se aj libila tak proc by nemohla byt ze se nelibi tobe?Mam u matky doma nastrikanou na zluto parabolu a lesklou barvou a jede uz pres 10 let nevidim problem. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyodporucam nater previest valcekovanim..Striekanim farbou zo spreja je vysledny efekt na h**no :8)DM500, 500HD, 8000, VU+Duo, QBox HD, Topfield SRP2100 Skylink MULTI HD, UPC Direct, Hello HD, TnK, SkyIT
Toroidal T90 /42E, 36E, 28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 5E, 1W, 4W, 15W, 30W/
Gibertini OP 150, SuperJack 24"
Pioneer PDP-LX5090H, Loewe Individual L
|
Nextwave
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolyPozor na lesklé barvy, mohou odrážet teplo a koncentrovat ho do konvertoru, alespoň někdo to bylo uvedeno jako riziko poškození konvertoru. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolypodle barvy fasády nebo barvy tašky v matu, ideálně v práškový lakovně i se vzorem tašek, cihel, dřeva a je o fajnovku postaráno. :) Jestli to má splnit cíl, proč ne.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: barva sat parabolymatná černá nebo antracitová, v zimě z ni při troše sluníčka rychleji sleze sníh. Tu antracitovou běžně dodává například Fuba a další významní výrobci. Já mám například antracitovou Visiosat. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |