![]() |
|
Karta TT - Stará zelená kartaMám na vás dotaz týkající se staré karty TT s č. 03436.........Tuto kartu v originálním balení a nikdy nepoužitou jsem kdysi ztratil a teprve nyní našel. A protože ji aktuálně nepotřebuji rád bych ji prodal. Nejsem si ale jist zda ji Skylink zprovozní, případně za jakých podmínek. Na maily ode mě zřejmě dlabou. Máte někdo ponětí co s tou kartou? VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Karta TT - Stará zelená kartaMene sa vidi ze sa da ele hned s kartiu vymena |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Karta TT - Stará zelená kartaMimochodem na některých starých kartách TaT ta slečna byla moc hezká a moc ji to seklo, měla jiskru a šmrnc. Dnes na fotkách je zmalovaná, umělá, nezáživná a bez jiskry. /// Karta výměna, nemusí být ta původní karta zaregistrovaná, aby šla výměna provést? Nevím, jen mě to napadlo. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Karta TT - Stará zelená kartaČas,do kedy sa tato karta dala zaregistrovať,je už dávno minulosťou. :((Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Karta TT - Stará zelená kartaKed som nasiel staru kartu, ktorá sa tiez nedala zaregistrovat tak som im napisal, napisali mi ze kartu zaregistruju ,ale hne mi poslu kartu vymena, ja som povedal ze mam kartu vymena este nezaregistrovanu, a oni to tak spravili, ze zaregistrivali staru kartu a hned urobili aj kartu vymenu a od tedy to ide |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
JjezevecKartu určitě nevyhazuj. Blíží se zima. Bude se Ti hodit jako škrabka na okna u auta. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
![]() |