Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Panasonic DMR EH 50

Zdravím
mohl by mi někdo poradit vlastním DVD rekordér Panasonic DMR EH 50 má analogový tuner a nyní mi nejdou nahrávat TV programy.Šlo by to propojit se SET TOP BOXem?Díky předem za radu.

Radek66
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic DMR EH 50

Šlo, proč by ne. Ovšem DVD rekordéry jsou už technická mrtvola.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

radek

Jistě že to jde, ale je to nešikovné na obsluhu. Musíš programovat dva přístroje/timer/, nebo nechat STB stále zapnutý. Pozor, abys se dala u STB vypnout případně funkce autoOFF.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Panasonic DMR EH 50

To ja vím ale stál 16000,- a na nahrávání programů z TV to stačí.Takže bude stačit propojit to SCARTem a nebo AV kabelem ano?

Radek66
Registrace: 1/2011

Radek66

A co to takhle třeba vyzkoušet?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Stál 16 000,- a 300,- za kvalitní, řádně odstíněný nepozlacený SCART kabel to už nedám. STB snad máš nebo stojí pjéééťo. Člověče, škoda, že jsi nezažil tu extázi při nahrávání z VHS na VHS v 80 létech, protože pak by ses ani neptal. :)))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Typ DMR RH 55 (podobný model) měl funkci, po jejímž aktivování se sám zapnul, když byl na jeho vstup přiveden signál z vnějšího zdroje - např. setboxu. Takže jsem naprogramoval pouze setbox. Už to nemám možnost vyzkoušet - dávno jsem ho prodal.

fousek
Registrace: 11/2007

radek

a prečo chceš digitálny signál degradovať na PAL, nahrať a potom ho v analogovej forme cez SCART poslať do TV a tam spätne dopočítavať?
Každý setopbox má dnes predsa nahrávanie na USB a to v kvalite 1:1, navyše programované priamo z EPG.

Tento DVD/HDD som mal tiež, našťastie sa mi ho podarilo zbaviť vrátením peňazí. Máš pravdu stál majland. Ale aj Trabík stál niekedy 10rokov práce. Toť doba.

Dagy2
Registrace: 11/2010

a prečo

by si s tím nemohol hráť ???
každého vec! :O

tonek
Registrace: 1/2009

Fleshka za 300 nebo 500 a neni co resit.Uzivateli je potreba poradit jednodussi reseni nez.....on to urcite za chvili pochopi,tedy pokud nema pocit,ze spatne vidi.....doporucuji zajit na ocni. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

satčí naprogramovat jen DVB-T přijímač a na DVD Recordéru zmáčknout tlačítko EXT LINE

doktor1

dochtore

samozřejmě ten stroj nemám , ale jseš si jistej žě zapne nahrávání když se zapne STB ???

tonek
Registrace: 1/2009

Všechny VHS/S-VHS videorekordéry Panasonic měly EX LINK. U DVD recorderů této značky jsem se s touto funkcí taky setkal, klidně jí může mít i tenhle.

Martin79
Registrace: 7/2008

EXT LINK, ne EX LINK

Martin79
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra