Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

aplikace nc+GO pro iPad

zdravím, používá někdo tuto aplikaci pro iPad? je nutná registrace ........., kartu mám přes Satsklep.pl ...... podařilo se to někomu zprovoznit ?

jkmusic
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: aplikace nc+GO pro iPad

podarilo, ale funguje to pouze v polsku

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

nc+ GO

no právě, stále to chce při registraci číslo sociálního pojištění ...... to jest pouze pro Poláky ...... jak se ti to podařilo rozjet ? program mi funguje , rádia taky , pouze mi nejede televize ...... půjčovnu nechci ....... Zkoušel jsem v Itálii SKY ...... v televizi normálně liga mistrů, na iPadu na recepci taktéž (hoteliér mi dal přístupové kódy) ...., chtěl jsem to také přes NC+GO ..... trochu cestuji, bylo by to fajn ......

jkmusic
Registrace: 1/2006

RE: aplikace nc+GO pro iPad

neni to cislo soc. poj. ale polske rodne cislo, ktere uvadis, kdyz podepisujes smlouvu s nc+, dostanes ho pokud mas pobyt obcana EU na uzemi Polska, je to stejny jako v Irsku FAS, dalsi omezeni je IP, musel by jsi to v zahranici hnat pres polske proxy nebo VPN.

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra