![]() |
|
strata kanalovZdravim chcem sa spýtať zničoho nic my zmyzol kanal National Geographic HD a taktiež Eurosport HD.Vedel by mi niekdo poradit. |
punx
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: strata kanalovkde? na 23,5°e, 13°e? Příjmač? Karta? Share? To ani PolicieČR nevyřeší. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: strata kanalovTuším, že freesat by upc mělo změnu frekvence. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
RE:strata kanalovJestli je to freeSAT, tak mě to maká:budeš si muset asi přeladit! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: strata kanalovFrekvence je 12034 pol. Vertikální, SR 30000 FEC 3/4 |
Antonio20
![]() |
|
RE: strata kanalovThor 0,8W Ale signal mi ukazuje dobrí..Ale pri Eurosporte HD mi blbne medzi 13...JA zijem v irsku skusim pozriet tu novu frekvenciu...Animal planet HD mi ide a vsetky ostatne..kde len moze byt chyba?: |
punx
![]() |
|
RE: strata kanalovNa tej frekvencii mi nenasiel ziadny kanal..ale dik |
punx
![]() |
|
RE: strata kanalovPsalo se o tom na hlavní stránce tak se na to mrkni.Nepříjímám signál z této družice tak ti nedokážu víc poradit. |
Antonio20
![]() |
|
RE: strata kanalov@pf09: Pre budúcnosť, prv ako budeš písať takéto nezmyselné príspevky, skús si pozrieť sekciu, akej sa niekoho otázka týka. Potom Ťa takéto zbytočné príspevky vari prejdú |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
LuboTSAno máš pravdu, všiml jsem si sekce až poté co jsem proletěl dostupné družice a všude uvedené programy jely. :( :crying: |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
To isté v Digi na 1WVypadávajú niektoré kanály.To nie je nič nové-ALE nedajú sa znova naladiť.Ten ich nový super SW nepustí naladiť žiadnu frekvenciu ani free TV |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: strata kanalov@sused: Ak sa Ti v Digi strácajú stanice zo zoznamu, znamená to iba jediné, máš zle nastavenú anténu. Totiž keď vypneš prijímač, ten sa aktualizuje, ak však nie je dostatočná kvalita signálu, stanicu prijímač nenájde a tým pádom akoby neexistovala a zo zoznamu sa vytratí. Treba nastaviť parabolu a takéto niečo sa Ti nebude stávať |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: strata kanalovJa mám free sat upc |
punx
![]() |
|
Sekcefree Sat tak nějak nechápu otázky např.kde? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |