![]() |
|
Mimo misu: Problémová registrácia navigácie MioChcem zaregistrovať navigáciu MIO MOOV 200, aby som mohol aktualizovať mapy. Rubriku Rok narodenia v tvare "rrrr" sa mi však nedarí vyplniť. Keď tam napíšem číslami rok narodenia, nič sa tam neobjaví. Bez vyplnenia tejto kolónky ale registrácia neprebehne. Ako prekonať túto malichernú prekážku pri registrovaní Mio navigácie? Budem môcť po registrácii bezplatne aktualizovať mapy alebo ich budem musieť kúpiť? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Problémová registrácia navigáci...mio to ma cele zvlastne.Na tu kolonku roku si klikni, rozbali sa ti zoznam rokov a tam si vyber . Mapy zadarmo je len reklamny trik. To co stiahnes zadarmo je z roku 2011 najneskor - cize neaktualne a niekde dokonca nepouzitelne. Doporucujem alternativny sw umiestnot na SD kartu (musi byt apson 4GB) . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Problémová registrácia navigáci...Môžem na Rok klikať koľko chcem a žiadna ponuka rokov sa mi neotvorí. Odkiaľ a ako na kartu stiahnuť mapy či celé iGO? Je na to niekde návod? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
kam jedeš?,že bych ti to poslal,už se tady trápíš dost dlouho R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Problémová registrácia navigáci...Mio jsem měl jako první navigaci a uz nikdy více. Příšerná politika v podkladech.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Problémová registrácia navigáci...změn prohlížeč. to je nejpravděpodobnější tvuj problem. jestli jedes z firefoxu nebo opery tak registruj pres prohlížeč Windows a bude to OK.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Problémová registrácia navigáci...A naco nova mapa? Ved jednu dialnicu robime uz 20 rokov, to mas urcite novsiu mapu...... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
nenechassi karner poradit? nic nemen, pretoze namiesto asfaltky pojdes po luke...nechaj si stare mapy, aspon usetris poplatky za nove dialnice, ktore aj tak na svk niesu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
![]() |