Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink rozdává balíčky ZADARMO !

Přišel mi od Skylinku email, a text v něm mne poněkud zarazil.

Kopie emailu:

Vážená paní, vážený pane,

vážíme si přízně, kterou věnujete sledování satelitní televize Skylink. Jako poděkování jsme pro Vás připravili speciální akci, díky které si budete moci vyzkoušet jeden z našich prémiových balíčků na jeden měsíc ZDARMA.

Pokud si v září předplatíte některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus nebo Komplet, získáte od nás na zkoušku balíček Mixbox v hodnotě 243,- Kč ZDARMA!

Zaplať peníze a pak budeš koukat co ti dám zadarmo -- další kdo z nás dělá (nevhodná slova) Ale to se dnes už stává módou.

člověk
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !

Bonus k nákupu. Jinde nakoupíš a nic navíc nedostaneš. Problém zřejmě u tebe bude jedině v to, že se jedná o Skylink.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Nič nie je zadarmo!

Problém je, že na ZDARMA od Skylinku už nikto nenaletí.

Richard21
Registrace: 9/2009

vsak ten balicek

nikto nechce...vsak im ludia zaplatia, vtedy ked bude akcia 30%dole z ceny na flexi7 a ine...akciova cena je vtedy ked je niejaka zlava. nie za plnu cenu a ktomu nieco gratis = stary marketingovy vymysel, ktory nefunguje ani v ugande.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

ako čo má kto kam a na čo naletieť?
Konečne akcia, keď sL poskytne niečo aj pravidelne platiacim abonentom. doteraz boli ochutnávky vždy pre tých čo neplatili nič. Teraz konečne ochutnávka pre tých čo platia.

Dagy2
Registrace: 11/2010

ale suhlas s Bohus - pochybujem že ten balík frčí.
ale to je ich boj.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Richard21

Takže když mám teď ten balíček na měsíc skutečně zdarma (k celoročně zaplacenému MultiHD), tak jsem naletěl?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

joscer nikomu si nenaletel.. ked máš nejaký balíček aktuálne predplatený tak ten MixBox funguje naozaj .. len si to aktivuj podľa návodu na SkyLinku stránke a šlapeš MixBox zdarma na mesiac..

sandro
Registrace: 8/2013

Když je něco zadarmo, tak se podle mě za to nemusí platit !!
Takže jestli nelžou, tak ať mi to pošlou domů, ale ať za to nechtějí peníze, protože to by byl podraz. Nebo patří Skylink mezi ty co oblují lidi. Snad někdo neumí číst?

Joscer Dám ti Zadarmo rekreaci na dva dny v Rumusku, když mi nyní pošleš 2000000kč. Dobrý, ne? Aspoň jsi to tvrdil.

člověk

primarnym

cielom takychto akcii byva navrsenie obratu a ziskanie novych platiacich zakaznikov pay-tv. takato akcia je nanic. sekundarne vsak skylink uspeje u svojich stalych platiacich zak. pay-tv. aspon niejaky uspech, kedze k navrseniu prijmov za pay-tv nedojde. koniec sept. sa blizi a uz to bude rok. snad kvoli tomu nebudu dvihat ceny pre svojich vernych platiacich...

bohus31

Cielom tejto akcie je to, aby kolenovrti vypnuli blokery a nechali si na karticku zaslat ten uzasny surflock chid...

bretah
Registrace: 9/2012

kolenovrti

sa potrhaju za mixboxom? kaslu nan...

bohus31

Zdar synci,preci vsichni vime ze to je akce,ktera sice nemuze dopadnout tak uspesne ,jako beh s ho*vnem proti platnu:),nicmene pevne verim ,ze par zakazniku to zatne:).

hdpe
Registrace: 11/2007

dpha

:))) aaach veruze zatne. vera boze zatne peknu sekeru...

bohus31

No zadarmo ako zadarmo. Pre tých čo majú nejaký balíček zaplatený sa to dá nazvať zadarmo, ale pre nových je to podmienené zakúpením nejakého balíčka to zadarmo už určite nie je. To je to isté ako pri zaplatení nejakého balíčka na celý rok, kde je dva mesiace zadarmo. To je tiež podľa mňa zavádzanie. Správnejšie by bolo, pri zaplatení na celý rok dostáva zákazník zľavu na produkt.

telecirkus
Registrace: 12/2011

ale nepochopil som tomu, ze je to aj k balicku komplet, ved v komplet je aj Mixbox, alebo nie?

jendo75
Registrace: 2/2011

sandro

To byla spíše jen taková řečnická otázka, já už to mám týden aktivováno.

joscer

jendo75

Akce neplatí pro zákazníky, kteří využívají balíček Mixbox a Komplet nebo jakýkoli bezplatný balíček v rámci promo nabídky.

esquire
Registrace: 7/2008

Já bych to viděl spíše tak, že není o balíček MixBox moc zájem. Jelikož zrovna ,,zadara " akci využívám a vidím tu nabídku- ani se nedivím. 243,- Kč za slabé kanály produkce SPI, není to můj šálek kávy. Nakonec to dopadne časem jako ne moc úspěšné kanály ,,CS". Nebyl zájem předplácet, tak je šoupli do packetů.

silesian
Registrace: 4/2011

člověk

Tvoje příklady jsou vždy fascinující a skvěle promyšlené. A proto se na ně hledají protiargumenty velmi těžko.

joscer

ja sem mel flexi7 jen po dobu akce sipo za 7.5eur misto 9.90 a pokud neco se nabizi vyhodneji nez je bezna nabidka tak proc ne. pak jsem to zrusil, ked je leto. mozna bych to vzal nezavazne lfexi7 ale zas jen po dobu mesice nabizeneho mixbox, a aspon ze jen ctyri jsou hd, a pujde aspon moda a erotika kteri nejsou hd, jinak by ta akce byla k nicemu kdyz nemam hd prijmac.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

telecirkus

Nevím proč by to mělo být zavádějící. Jsou přeci v obchodech v rámci akcí, kromě jednorázových slev vyjádřených v procentech, používané i slogany "Kupte tři a zaplatíte dva" nebo "Čtyři za cenu tří" a tak bych mohl pokračovat.

joscer

joscer

No keď sa niečo podmieňuje kúpou nejakého produktu už to ja zadarmo nepovažujem. Je to šikovný obchodný ťah na zvýšenie obratu. Zadarmo je to len pre existujúcich zákazníkov, ktorí majú už niečo zaplatené, ale ani to by som nenazval zadarmo, ale napríklad ako bonus.

telecirkus
Registrace: 12/2011

"Tvoje příklady jsou vždy fascinující a skvěle promyšlené. A proto se na ně hledají protiargumenty velmi těžko."

Beru to jako ironii, ale já to myslím vážně! Výhodná nabídka dva dny v zahraničním v přímořském letovisku Cigánopolis s plnou penzí! Opálená společnice z místního obyvatelstva zajištěna. A zadarmo !! No neber to. Je to možná poslední šance.. R^

člověk

Kto chce berie. kto nechce nie. So simple ...

JanoHels
Registrace: 1/2006

člověk

Ano byla to ironie. A jestli svůj příklad myslíš vážně, už skutečně není co dodat.
Správě to píše telecirkus. Je to jen zkrátka šikovný obchodní tah.
Když už jsi vzpomněl tu rekreaci. Je dost cestovek, které mají v nabídce "Jedno dítě zdarma". Kritizuje je za to někdo? Pozastavuje se nad tím někdo, jestli je to fakt zadarmo?
No, dál už o tom nehodlám diskutovat, asi by to byla ztráta času.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra