![]() |
|
Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Přišel mi od Skylinku email, a text v něm mne poněkud zarazil.Kopie emailu: Vážená paní, vážený pane, vážíme si přízně, kterou věnujete sledování satelitní televize Skylink. Jako poděkování jsme pro Vás připravili speciální akci, díky které si budete moci vyzkoušet jeden z našich prémiových balíčků na jeden měsíc ZDARMA. Pokud si v září předplatíte některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus nebo Komplet, získáte od nás na zkoušku balíček Mixbox v hodnotě 243,- Kč ZDARMA! Zaplať peníze a pak budeš koukat co ti dám zadarmo -- další kdo z nás dělá (nevhodná slova) Ale to se dnes už stává módou. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
joscerA když někdo zneužije mentality určité skupiny lidí a vlastně je okrade, tomu také říkáš šikovný obchodní tah? A vůbec když někdo někoho okrade se rovná také šikovný obchodní tah?Takže okradení = šikovný obchodní tah. To by se také dalo napsat znásilnění = šikovný rozmnožovací tah. Co se v té české demokracii ještě dožiji? |
člověk
![]() |
|
clovekpocitam ked sa dozujeme este par rokov, kapitalisti vymyslia aj mandelinku s plochou drahou letu.Aby ich nemuseli zhadzovat lietadlami...... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !:) :)) :))) R^ R^ R^ |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !akcia typicka pre Slovesko. Kup si co chces a my ti dame co nechces. :laughing: |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
člověkčlověk když dají ten balík platícím zadara tak je vlastně okradli a povedli dle tebe. Teď sem si koupil televizi a dostal sem k tomu kameru a 3 filmy v akci . Tak bych je měl žalovat pro podvod. A nebo jim to vrátit a vzít si jenom TV a budu spokojený že sem se ubranil podvodu.Člověku člověku člověku máš asi nadčasovou mozkovnu. Hodil by ses do parlamentu tam by ti asi rozuměli. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !satman tu kameru si dostal k telke ktoru nevedeli normalne uz dlho predat a cakali kym tam pride niekto ako ty.....to mas ako ked zamaestnavatel miesto platu ponuka tzv. benefity, ktore skoro nikto nechce, radsej keby ich hodnotu pridal k platu. Ale takto pocita s tym, ze to 50% ludi nevyuzije a je to pre neho vyhodnejsie ako pridat na plate. Cize ti mohol pribalit aj kilo mandeliniek, lebo je to akcia a boli by ti nanic.Cize bud ta telka alebo ta kamera co si dostal bol lezak na sklade, jedno alebo druhe. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereliquere tu TV už mají půl roku za tu samou cenu ale měli 2 denní akci a slevnili ji o tisícovku a přidali kameru a 3 BD. V pondělí už cena spatky a bez dárků. No necítím se být podveden. O kvalitě dárků tady není řeč. Řeč je o tom že když ti dají dárek tak tě podvedli. |
satman1
![]() |
|
satman1Vynechám poslední větu, protože ta je o ničem.„člověk když dají ten balík platícím zadara tak je vlastně okradli a povedli dle tebe.“ V emailu Skylink píše: Pokud si v září předplatíte některý z balíčků Mini, - nevidím tam nic takového uvedené co píšeš ty. Až tam bude napsáno: Ten kdo si uvedené balíčky již platí, má možnost využít sledování našeho prémiového balíčku automaticky zadarmo! - Tak tvá věta by byla oprávněná. „Teď sem si koupil televizi a dostal sem k tomu kameru a 3 filmy v akci „ Nechal ses podvést. Je více než jasné, že ta TV se dala koupit sice bez filmů a kamery ale podstatně levněji a pokud jsi toužil i po kameře a filmech, bezpochyby by si je koupil někde jinde též levněji. Prostě ti šikovně vnutili zboží, kterého se potřebovali zbavit. Nic v diskriminačním stylu, ale zřejmě si se zařadil mezi určitou skupinu mentálních lidí, které obchodníci mají nejraději. liguere mne předběhl a koukám že i v myšlence. |
člověk
![]() |
|
satman1to ano ja som nepisal ze ta podviedli, len ako to bezi v obchode.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !„když ti dají dárek tak tě podvedli.“a taky že jo. Že by na tobě prodělali a ty jsi na nich vydělal, to myslíš vážně? Manipulace s cenami, manipulace s lidmi, ale výsledek je stejný. Věř nebo nevěř, ale zboží co jsi koupil šlo koupit levněji, nebo při stejné ceně jsi mohl koupit zboží kvalitnější. |
člověk
![]() |
|
člověkčlověk nedá se ta TV koupi levněji zase je o tác dražší a bez dárků . Nic mi nevnutli podle heureky jsem ji koupil nejlevněji pro mě dostupném trhu. Já ani o tom nevěděl že v akci jsou k TV dárky. Já sledoval cenu. Kdyby si dárky nechali tak sem o nich nevěděl . V prospektu nebyly napsaný. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Takže na tobě prodělali a ty jsi na nich vydělal. Uvědomuješ co jsi napsal?Uveď stránky obchodu a akční leták a mrkneme na to. |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Podívej se do schránky třeba ho tam taky máš. A nebo v tvém okolí bude v nakem elektru šťastný den. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Nemyslím si že by na mě prodelali stim jaky mají všude zjisky. Ta tisícovka jim ani omylem neublíží. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !"Podívej se do schránky třeba ho tam taky máš. A nebo v tvém okolí bude v nakem elektru šťastný den"stman1 - nezlob se, ale na takové adrese se toho moc najít nedá.. Tak jak to je ve skutečnosti s tou akcí ? |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !To ti mám ten leták poslat poštou. Dej adresu a poslu. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Jistě, elektronickou. Naskenuješ, dáš někam na net a adresu hodíš sem. Nebo zadáš sem adresu stránek obchodu z kterého jsi to koupil. Nebo zadáš adresu kamenného obchodu z kterého jsi to koupil, já se to pokusím ověřit a výsledek dám sem. Nebo všechny varianty (dostupné pro každého, pokud jsi nás nechtěl obelstít) To je přeci jednoduché a spravedlivé, ne? |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Bojíš se zveřejnit adresu, že jo. Aby sis netrhl ostudu ve svém okolí. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Bojíš se zveřejnit adresu, že jo. Aby sis netrhl ostudu ve svém okolí. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !"Bojíš se zveřejnit adresu, že jo. Aby sis netrhl ostudu ve svém okolí."Víš, to je zase o ničem. Satman1, já to věděl. Kdyby byla co výše píšeš pravda, není problém požadované údaje tu uvést a to aniž by si vyšel z anonymity a v tom případě by ti každý uznal pravdu, protože by si to mohl hned ověřit. Kdyby si tu napsal pouze svůj třeba odlišný názor, nikdo by ti nemohl nic vyčítat, ale pokud lžeš za účelem zavádění (nakonec i to je lidské), časem tě přestanou brát ostatní jako důvěryhodného. Ale pokud ti na tom nezáleží, jako kdybych nic nenapsal. |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !člověk já jsem ti napsal jak sem koupil a že podle mě sem nebyl okraden jak ty si myslíš. No ale nezamlouvej. A vysvetli když někdo něco dá k něčemu zadarmo jak tě může okrást.???Vše je to jenom tím že nemáš rád m7. Tak běž jinam tam těch akci mají jak na běžícím pase. Člověče!! M7 nic neplat a nic ti nedají a nemusíš se cítit povedený a okraden. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !"Vše je to jenom tím že nemáš rád m7"Omyl, nemám rád podvodníky a ty bohužel už patříš i do této kategorie. |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Buď konkrétní v čem tě podvedli???? Jsem u m7 dlouho a žádný podvod sem nezaznamenal. Ty si tady jenom bohapuste poustis klávesnici na špacír. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !No chlapci, řešíte tu již delší dobu absolutní NIC o NIČEM. Krom slovního napadání z vás již nic kloudného nevypadlo.Člověk: Sorry a nic proti Tobě, ale: Nevím kde a kdy Tě někdo okradl. V tom Tvém e-mailu to asi nebude, protože tam máš jasně napsáno: Když SI PŘEDPLATÍŠ ..., tak MŮŽEŠ DOSTAT... Nikdo Tě v textu nenutí předplácet, tudíž nic nedostaneš. Maximálně od satmana po hubě, až se potkáte. :) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
![]() |