Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink rozdává balíčky ZADARMO !

Přišel mi od Skylinku email, a text v něm mne poněkud zarazil.

Kopie emailu:

Vážená paní, vážený pane,

vážíme si přízně, kterou věnujete sledování satelitní televize Skylink. Jako poděkování jsme pro Vás připravili speciální akci, díky které si budete moci vyzkoušet jeden z našich prémiových balíčků na jeden měsíc ZDARMA.

Pokud si v září předplatíte některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus nebo Komplet, získáte od nás na zkoušku balíček Mixbox v hodnotě 243,- Kč ZDARMA!

Zaplať peníze a pak budeš koukat co ti dám zadarmo -- další kdo z nás dělá (nevhodná slova) Ale to se dnes už stává módou.

člověk
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !

„Nevím kde a kdy Tě někdo okradl“
Byl to Skylink který mi prodal karty s základem zadarmo a napořád a až se k němu nahrnuli lidi, tak uvedl že za karty se bude platit, což je podraz na lidi za bílého dne. To nakonec přiznaly i zkorumpované orgány, ale nepotrestaly. Horší je, že se snaží okrádat lidi nadále podobnými akcemi (emaily) se záměrem že se někdo nelogicky přemýšlející na to chytne. A to je a bezohledná bestialita tzv. „úspěšných byznysmenů“
Jasný silesian?

člověk

člověk, mezi základní znaky dospělého jedince mimo jiného patri, smirit se s tim, co nemohu změnit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

člověk, mezi základní znaky dospělého jedince mimo jiného patri, smirit se s tim, co nemohu změnit.

presne takychto ludi nasa vlada potrebuje.....

kukisk
Registrace: 6/2013

No dnes jsem dostal aj ja email od nich no co ja jsem si ho precetl a pak vymazal pekna ponuka :laughing:

anton
Registrace: 2/2007

smarjajozef

tonko. sa chvalis alebo stazujes?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ja a proc ja je nepotrebuji jen to ze jsem to napsal ty lidi s tim nadelaj tak na to nekoukam a hotovo hnedka jsou vybaveny ja ma kabel vis ty chytraku.

anton
Registrace: 2/2007

toniku

dik za info a titul.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Skylink rozdava balíčky zadarmo

Páni bez urážok a povyšovania sa jeden na druhým,lebo budú dovolenky.Vďaka.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

člověk

Chlape, mluví z Tebe jen nenávist ke SkyLinku. Toť vše. Já jsem byl dlouhá léta s něma spokojen. Avšak ucho se taky utrhlo. Nevidím však rudě, jako Ty a nedělám ze sebe na Netu ukřivděné ubožátko. V klidu a bez emocí přecházím ke konkurenci. Jasný? Ty bestialito.

silesian
Registrace: 4/2011

No, nechat si nasrat (od Fujlinku) na hlavu a s klidem to přejít ? Ne, kdepak, na (nevhodné slovo) se musí po sviňsku.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Možná to tu již někdo psal. Ale Joscerova reakce je nesprávná. Skylink totiž na první pohled nabízí balíček zdarma, ale až při čtení podmínek zjistí, že je nutné si objednat další balíček. Pravděpodobně se jedná o klamavou reklamu, jelikož v hlavním reklamním okně není uveden odkaz na poznámku s nutností objednat další balíček. Kdežto v obchodě na balení výrobku s např.25% zdarma je však na první pohled vidět cena celého balení. Skylink prostě zase blbne lidi.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

nevím co

řešíme,chci akci zdarma,nemám nic předplaceno,dál mě nepustí systém R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

na stránce je jasně napsáno

"Podmínky akce: Akci mohou využít pouze zákazníci Skylinku s kartami Irdeto a Irdeto ICE, kteří mají v den aktivace předplacen některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus
a Multi HD. Akce neplatí pro zákazníky, kteří využívají balíček Mixbox a Komplet nebo jakýkoli bezplatný balíček v rámci promo nabídky. Akce může být na každé kartě Skylink
aktivována pouze jednou.",
to je věc každého lenocha,který si to nepřečte a fluše na fůjlink,který ,jak je o mě známo ,jsem nikdy neměl v lásce R^ :laughing: R^

pierrepetr

shrnuti

Kolenovrti nic nedostanou, pouze platici klientela. :laughing:

esquire
Registrace: 7/2008

souhlas

kolenovrti ať čuměj přes EMU R^ :laughing: R^

pierrepetr

MilanTuma

To snad ani nestojí za komentář, to co jsi napsal. Ale budiž. Dvě věty. Dej podnět na ČOI na klamavou reklamu. Myslím, že se ti vysmějí.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

„Myslím, že se ti vysmějí“
Vysmějí se v každém případě, v tomto máš Joscer výjimečně pravdu. Zatím to je tak, že zloději se smějí, protože zákony které zloději vytvořili zlodějinu podporují. To vše samozřejmě na úkor poctivých lidí. Že mezi zloděje patří také Skylink a potažmo všichni kdo zloděje podporují je věc další. Doufejme že se tato nespravedlnost bude jednou řešit tak jak má. Naděje umírá poslední.

člověk

člověče

da se s tim vůbec ještě žit? V tvem případe vidim jediné řeseni ....

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Nazdar chlapci, tak ako si tu zijete? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

kubánku

Právě že ne a proto si lámu hlavu jak to změnit.. se zlem se nemohu nikdy smířit. Je to pro tebe asi k neuvěření. ale i takoví lidi se najdou.

člověk

Nevím jak tu, ale v třeba v Iráku bombovně.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

No v Iraku to vyhrali, tam uz maju slobodu..........len nemaju obcas vodu a elektrinu. ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

člověk

Jestli já mám pravdu výjimečně, tak ti ji máš jen když se spleteš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

liquere: dobre :)))

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

člověče

přestaň už blbnout. jsi zcela mimo realitu.
Když jsem vloni kupoval nové auto tak jako prémie byly hlinikova kola zdarma. Říkám prodejci, že si vezmu ty kola zdarma a potvora me je nedal. Musel jsem k tomu koupit i to auto. No neni to k vzteku?

kuba
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra