![]() |
|
Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Přišel mi od Skylinku email, a text v něm mne poněkud zarazil.Kopie emailu: Vážená paní, vážený pane, vážíme si přízně, kterou věnujete sledování satelitní televize Skylink. Jako poděkování jsme pro Vás připravili speciální akci, díky které si budete moci vyzkoušet jeden z našich prémiových balíčků na jeden měsíc ZDARMA. Pokud si v září předplatíte některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus nebo Komplet, získáte od nás na zkoušku balíček Mixbox v hodnotě 243,- Kč ZDARMA! Zaplať peníze a pak budeš koukat co ti dám zadarmo -- další kdo z nás dělá (nevhodná slova) Ale to se dnes už stává módou. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !chlapy, šak takáto ochutnávka už kedysi bola, tak neviem prečo sa rozčulujeťe, Ja som tiež pár vecí kúpil zaujímavo. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
kubaHned v prvním příspěvku píši že oblbování lidí, (podrazy a td.) se tu v ČR stává módou, tedy kdo žije poctivě, nežije. Asi si to nečetl.Takže jsi dal 300 tis. aby jsi měl kola zadarmo, ne? R^ Tedy spousta přítomných by tu nabídku ocenilo a dokonce napsalo jak prodejce obral o kola. Jiný zase jaký je to šikovný obchodní tah. |
člověk
![]() |
|
člověčekdyby jenom 300 tisíc. Ale jinak tvým slovům a dusevnim pochodum vůbec nerozumim.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !nejde o 300 tisíc, ale aké Auto. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
ty si dobrysrandista kuba...ten priklad s kolami ti vsak nevysiel, pretoze vela ludi co uz auto ma, si nove kolesa este kupi samostatne, lebo moze sam menit zimne za letne a naopak. lenze mixbox samostatne kto kupi? to ako keby ti dali k novemu autu co kupis, 100litrov vody z vltavy vypit zadarmo...no nekup to.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
no......Včera dávali v TV že Pražský hrad je na predaj, No nekúp to. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
bohus31Kdyby si Mixbox samostatně nekoupil NIKDO, tak by v nabídce už dávno nebyl.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !bohus31 právě že vyšel hodně lidí má základní balík a chcou aby si predplatili něco k tomu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Člověk si to stejně vymyslel by tam nenapsali komplet to je kravina on si chtěl jenom plivnout. Žádný email nedostal. To celé si vymyslel. |
satman1
![]() |
|
ano joscer,aj preto bude zaujimave do buducna, ako sa bude menit portfolio ponuky skylinku...ci vsak takato akcia zvysi sledovanost balika mixbox a navrsi prijmy skylinku je otazne, pretoze uspesnost kazdeho balika je limitovana jeho opakovanym nakupom...v pripade MIXBOX-u je opakovany nakup mizivy.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !„Ale jinak tvým slovům a dusevnim pochodum vůbec nerozumim.“To ti nikdo vyčítat nebude, ale i s takovými lidmi se někdy musí pracovat. satman „To celé si vymyslel.“ Jenomže na rozdíl od lháře to mohu lehce dokázat tak jak jsi to mohl dokázat i ty. http://2i.cz/c5b6a78d5e |
člověk
![]() |
|
satman1člověk si nic nevymýšlí, mail stejného znění jsem dostal také, včetně té chybky, že tam mají uveden i balíček Komplet.Já osobně mám MultiHD a kartu Next, ale mám u Skylinku ještě kamarádův účet, co jsem mu montoval satelitní příjem, a u něj mám uvedenou také mojí mailovou adresu a on má jen balíček Digital. A proto to asi poslali. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Tak to pardon. Tak to se někdo upsal u skylinku s tím kompletem. Ale jinak platí o clovekovy to samé ze je těžko pochopitelný jeho myšlenkový pochod, nebo nepochod. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Jen tak mimochodem tam o balíčku komplet není slovo .to jen tak na okraj. |
satman1
![]() |
|
satman1Citace z mailu:"Pokud si v září předplatíte některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus nebo Komplet, získáte od nás na zkoušku balíček Mixbox v hodnotě 243,- Kč ZDARMA!" Já tam Komplet vidím, ty ne? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !Emailů s nabídkou mi došlo více protože některým lidem držím účet a v některých Komplet je a v některých ne. Jinak to je stejné. |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !To je zimny alebo letny mixbox? :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink rozdává balíčky ZADARMO !joscer v tom co zveřejnil člověk není asi už opravili, jestli to tam bylo.http://2i.cz/c5b6a78d5e Ale to je fuk. Na tom ze je to zadara se nic nemění ! |
satman1
![]() |
|
člověkAž teď jsem si všimnul, jak je zavádějící tvůj nadpis vlákna.Copak Skylink něco rozdává zadarmo? Jak jsi na to vlastně přišel? Četl jsi ten text pozorně? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerzavádzajuce alebo zavadzajúce...no hlavne ze ho dostane do TOP,aj kvoli poctom vsetkych klikov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
![]() |