![]() |
|
HBO HD farebné pruhyTak dnes to je ale obrazčok tie monoskopove pruhy,to je za vernosť tým poctivým čo platíme :fuming:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: HBO HD farebné pruhyBud rad, ze jsou barevne. Horsi by bylo, kdyby byly cernobile... |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: HBO HD farebné pruhyNo myslím že je jedno či su farebné alebo čiernobiele,nasere ma to keby ta bola aj tma!!! Rv ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: HBO HD farebné pruhyTak asi si prečítali môj príspevok a už to pustili...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
chybickase vloudi, nielen sat operatorom. ale aj na ine, podstatne vyssie miesta v stat. aparate...da sa vsak tolerovat, ak ta chyba nieje dlhsia ako trvala...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
THXKOto znamená... že si celý deň zavesený na telke a nič iné nerobíš, len prepínaš a hľadáš kde ,čo nejde a rýchlo sa ideš prezentovať ďaľším zbytočným príspevkom.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: HBO HD farebné pruhyÁno len kôli Tebe som toto téma založil :)))Ak myslíš že celý deň som pri telke,ale to sa oneeeee veľmi mýliš!!!Ale je mi jedno čo si vlastne myslíš T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |