![]() |
|
Mimo mísu:Jak odstranit duální zvukDobrý denNahrávam si jeden seriál kerý je vysílaný duo a i když jsem zdal na recívru leví kanál kde byl cz dabing. Tak jsemito nahrálo stejně uálně tak se chci zeptat jakým programem to odstraním aby byl jen cz dabing a jak nastavím aby mito příště nahrávalo jen s cz dabingem mám Golden Media UNI-BOX 2 předem děkuji za radu. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Jak odstranit duální zvukTo zalezi od stb-niektore nahravaju audio iba tak, ako je nastavene pri sledovani, niektore vsetky stopy.Pri prehravani nahravky nejde nastavit iba jeden kanal audia? Ked to chces spracovat na pc staci avidemux. Audio a video copy, v polozke audio vyberies iba tu stopu, co chces. Format podla videokodeku-mpeg ps, mp4, alebo ts. Ulozit- nazov.mpg, nazov.ts, nazov.mp4...mkv. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 657 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Jak odstranit duální zvukTo je taková norma, která platí odjakživa pro každý rekordér. Nahrávají se vždy oba kanály a volí se to až při přehrávání. Co když za pár let k tobě přijede na návštěvu Angličan a ty si budeš rvát vlasy proč jsi to vymazal? ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Jak odstranit duální zvukPri prehravani videa si zvol ktorú audiostopu chceš počúvať!Určite sa to dá.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Jak odstranit duální zvukKasr díky za radu ale v te jedne zvukove stopě jsou právě oba dabingi tak si nemužu vybrat ale už jsem našel způsob ale i tak díky. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
tak naTV balance,stejně je to mono R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |