![]() |
|
Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimperkahttps://www.parabola.cz/album/foto-269/![]() Popis fotografií: [1] Exkurze v pobočce RS - provozovna Vimperk. Tuto sobotu od 10hod. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Dobrý tipNa sobotní výlet. Dík |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimpe...Zdar...a merici pristroj DVB "v akci" ,popr. v tombole za 1000,- EURO.Beru a zitra letime na vylet do Vimperka,je tam hezky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpebyl jsem tam předloni na exkurzi a kompletují tam některé modely vysílačů, levnější osciloskopy, funkční generátory a testují vysílače atd. Zrovna tam byl na umělé zátěži jeden konec pro VKV. Viděl jsem tam i excitery pro DVB-T a T2 vysílání. Tehdy tam byl k vidění exciter pro Žižkov, jak se mělo začínat testování T2. Možná to bylo už před třemi roky, letí to jaxvině. :) Řekl bych, že to bylo tenkrát velmi zajímavé a poučné odpoledne. Loni jsem tu taky inzeroval DOD, ale to byl nakonec jen pro rodinné příslušníky zaměstnanců, tohle je už snad konečně open... :)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimpe...Zdar,diky za info,kdybych to nemel tak daleko (jsem v casove tisni),tak bych tam samozrejme zasel,konec pro VKV jsem jiz dlouho nevidel (naposledy maly analogovy TV vysilac ELTI-ELRAD 20W a oravacky TKP 10W).:)S tim "exciterem" jsi mne dostal, akou recou ste terazky hovorili?Proste to nejaky rok nerobim a ejhle,je zde DVB exciter :),je tezke si priznat neznalost,tak to nikomu nerikejte. |
hdpe
![]() |
|
RE: Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimpe...Exciter taky znám z oboru zvukařského coby procesor obohacující původní signál dalším harmonickými pro větší průzračnost... ;) Aphex byl průkopník.V tomto případě je Exciter multifunkční zařízení zapojené před samotným vysílačem. Pro televizní vysílání je to třeba tento kousek: http://www.rohde-schwarz.cz/file/n186_sx800.pdf V DVB-T to řeší všechny důležité funkce, však už si to přečti...;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimpe...Boha jeho,vsetky Vas dam pozatvarat aj s hentymi bazmekmi:).Co sa uz da robit,ked mame hen tu demokraciu.Diky. |
hdpe
![]() |
|
RE: Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimpe...Prdlajs pro Žižkov, to bylo pro SFN Kleť/Javořice tehdy na K25.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Tip za zajímavý výlet na jih Čech do Vimpe...Exciter of transmitter = budící vysílač, česky budič. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
![]() |