![]() |
|
Šyzlink už zdražujeTak je to tady Dnes mi napsali,že mi všechny tři předplacené prťo balíčky DO konce roku 2013-- od 3.září zdražují o 40 procent a že si můžu zaplatit něco dražšího pokud chci dál na to koukat.Tak jsem připoměl ČTÚ,na kterej stejně s...u |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujea smysl tvého příspěvku ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeTéta bych přejmenoval na "Odhadni kolik už mám promile".Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomikuné téta ale radši téma, já,že už je to tady. Jenom,že se to tady propíralo,kdy ten šizlink zdraží. |
korkoran
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujea co jako ? Máme na tebe udělat sbírku, nebo co ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeNe, ale máme mu spočítat kolik ušetřil ten co si platil třeba kombi, cstv a Fil Europe. Ale (nevhodné slovo)a matematikou nepřesvědčíš.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeCo su take "prťo"balicky? nemozes byt konkretnejsi? Je to taky vykrik do tmy.... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Hornet-stihačkoCs.mini,Film europe,Film Cs + kino Cs,na rok předplacené.Ale vůbec nejde o prašule jen o předpovědi,které se zde už přes rok objevovali |
korkoran
![]() |
|
jednoduchostaci konkretne napisat, ako funguje fikcia ekonomiky nielen tejto spolocnosti...pretoze dopad na dno byva tvrdy, ak nefunguje zachranne lano na padaku s nazvom MIXBOX zadarmo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeTo jaku recu ste rozpravali, mandelinky na vas..... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
korkoranvsak o nic ine nejde, len prave o prachy...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
jarda si pašákdo prkinka to nevedia zdvihnut servisny poplatok aspon na 3eura.Neaky shitlink ma mailom otravoval,ze aby som si objednal neake ich shitbalicky.Poslal som ich do shitdele.Clovek sa zbavi shitkariet a zo shitlinky ho este otravuju 2mesiace potom s neakyma shitbalickam.Som rad,ze zdrazuje shitlink aspon to zaplatia masochisti ktori este stale obhajuju shitlink. :laughing: :laughing: :laughing: |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
o prachy idekazdemu...pretoze bez penazi sa zit neda a s peniazmi sa zije lepsie. uz je len otazka,kto ich ako ziskal, ziskava a ziska ...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@1romeo1zmen si nastavenia na skyblink webe a daj si ako kontaktnu email adresu nejaku ich adresu... ver tomu ze budu tam mat dobru naladu v kancli ... sa budu smiat na tych vtipnych emailoch co budu dostavat :laughing: sami tomu nebudu veritDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
Pokutička ! § ! § !No někdo tu sankci od "RTRV" asi musí zaplatiti - já balíčkem NE -E-E-E !!! A p. G. asi taky NE - - - . :))) Rv :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
dvbinfotak to je dobry for...a bude sranda :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Vidíte hošijaká pekná debata se tu rozběhla.Dyť by si člověk ani nepokecal,než to předplatný skončí.Od roku 2005 jich mám teprve teď plný zuby. |
korkoran
![]() |
|
@korkorana neni si sam! Nedavno som tu pisal o tom ze r2013/2014 bude pre M7Skylink poznamenani najvacsim odlyvom platiacich zakaznikov! Je najhorsia kombinacia rusenia kanalov a zaroven pravidelneho zdrazovania. Gangdam style.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
dvbtinfomyslim,ze zo shitkancelarie mi uz nepride jediny shitmail,nakolko som ich riadne ale riadne poslal do shidele.Takze teraz som u nich asi na shitzozname teda myslim moj mail.Takze shitkarta mna a moje okolie uz nikdy nebude zaujimat aj keby mala byt zadarmo,nakolko ich shit teoria znie presne tak isto ako kamenne slovenske banky,ked vtacka lapaju pekne mu spievaju ........ Co sa inac da cakat od shitmanagerov Cardy Shitnika. Nenazranost ruze prinasa. :laughing: |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
Tak,tak romeonapsal jsem jim tak pekně,že mi asi dají taky pokoj.Holt si ty slov.pr. budu muset odpustit.Třeba se časem něco najde na intru. |
korkoran
![]() |
|
RE:Šyzlink už zdražujeNejlepší bude sundat antenu,všechno popiliť a koukat z okna:-) |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
kapitaneAj tebe pisal zo skylinku nejaky noreply? :) Este taka poznamka pisu, ze balik mixbox v hodnote 9,60€.No neviem, ale hodnota je subjektivna, logicke by bolo keby napisali v cene 9,60€, ale koho by to tam napadlo.........nato treba mozog. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeNěkolik odvážlivců upozorňovalo na toto nebezpečí hned potom když spolkl skylink cslink a bylo jasné, že ti co tenkrát psali „výborně, aspoň bude více programů za stejnou cenu!“ neměli tušení co nenažranost zlodějů dokáže, když mají zákonem uvolněné ruce. Nebo ještě někdo tvrdí, že „na provozu přeci nemůžou prodělávat!?“ Jedině snad samotní zloději a nebo natvrdlí slepci které zítřek nezajímá. A věřte nebo ne, pokud se nic zásadního nezmění, nic nebrání aby agresi zloději zvyšovali. Také věřím že se najdou „lidé“ kteří klidně řeknou - zdražte vše klidně 5x, já na to mám. Ale co jsou to za lidi? Pokud to jsou lidi.. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeUž ich mám plné zuby šaj..Linku Rv Ešte,že sú aj iní provideri,lebo čo oni začali stvárať to je niečo neskutočné... ;PVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujejsou to z...i |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeChce někdo přejít k UPC, nebo k Digi, to je jako kdy někdo řekl - u benzinky kde čepuji zdražili, no nevadí pojedem čepovat k jiné benzince.- Problém je totiž úplně jinde. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
![]() |