Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Šyzlink už zdražuje

Tak je to tady Dnes mi napsali,že mi všechny tři předplacené prťo balíčky DO konce roku 2013-- od 3.září zdražují o 40 procent a že si můžu zaplatit něco dražšího pokud chci dál na to koukat.Tak jsem připoměl ČTÚ,na kterej stejně s...u

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122
Odpověď v diskusním vlákně

Hladovost = KONEC.

Kolik firem zašlo na zvýšení poplatků a dostali kop pr-elka a Skylink není k životu nutný !!! Já bydlet nedaleko SVK hranic, tak jedu na STB-HD. Jak se říká, " všeho do času". Konec a Japonec. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

liguerko

byl to ten za....ej noureply
CESku já sem se propadl skoro až do západního německa,na slováky po zemi mám daleko

korkoran

RE: Šyzlink už zdražuje

Balicek Film Europe + CS TV stoji porad 120 Kc, tak jakepak zdrazeni? To jenom pokud to mas zvlast a to je blbost prece.

esquire
Registrace: 7/2008

korkoran

Já taky kolego, jsem u Orlických hor, ale už se chystám koupit druhý HD S.T.B. DVB-T PVR stejný typ a s HD - SATAMA budu sledovat volné TV stanice nebo si pořídím Linux - sat. A PA, Pa, pa SkyGlinku. R^ :laughing:

CES
Registrace: 4/2007

A CS film + CS mini taky stoji porad 89 Kc, takze vubec tento vykrik do tmy nechapu! ;P

esquire

Platil jsem si kombi + cstv + film euroupe za 500, teď mám Film Europe v HD a navíc 4hudební + to samé za 387.

Může mi pan kordem.entkoran vysvětlit to zdražení?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ceník platný od 1.10.2013

je vystaven na stránkách Skylinku a např. balík "komplet" stojí pořád stejně.

tvman
Registrace: 10/2008

Tomik535

Tohle byl od Skylinku vyborny napad. Jak byla jarni akce CS TV zdarma k balicku, hned jsem ji vyuzil a placeny CS TV zrusil. Ale ze to trvalo...

esquire

Jsem z toho trochu zmatený. Dostal jsem mail od Skylinku, že od 1.10. bude stát balíček Kombi měsíčně 387 Kč místo stávající ceny 360 Kč, a za to jsou v Kombi balíčku další programy (které obecně nechci). Takže dotazy:
1. Kolik bude stát roční předplatné Kombi, když současné 12*360=4320 se na rok dle ceníku prodává za 3960 Kč. Nová roční cena zatím v ceníku není.
2. Pokud mám zaplacené ještě třeba na 3 měsíce, zkrátí se zaplacené období úměrně dle nové ceny, nebo období doběhne dle původní ceny.

Standa3
Registrace: 1/2006

korkoran

Zřejmě by bylo vhodné tu pověsit zkopírovaný email, nebo tě nakonec nařknou že sis to vymyslel.

člověk
Registrace: 3/2006

Tomu bych nevěřil, pan kordeme.ntkoran řekl, že mu o 40% zdraží i to, co už má předplaceno. A jeho slova tedy opravdu váhu mají!

Tomik535

40% to nebude tuzemak od draka? :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Teď jsem si všiml příspěvku od tvman, že ceník od 1.10. je ke stažení. Ve staženém ceníku jsem zjistil, že nové roční předplatné 12x387=4644 se bude prodávat za 4257 Kč. Dosavadní obsah Kombi mi stačil, takže musím platit dražší Kombi za programy, které nechci. Ach jo.

Standa3

Standa3

Stavajici predplatne normalne dobehne. Cena 3960 Kc na rok je proto, ze je tam mesic zdarma. Stejnym zpusobem to bude i u nove ceny. Navic uhrazene predplatne do 30.9. se pocita za puvodni cenu.

esquire

Ved to tu bolo uz pisane

https://www.parabola.cz/clanky/5086/novinky-skylink-film-europe-channel-hd-i-vyssi-ceny-predplatneho/

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Takže tomino

Naposledy jsem platil Filmeurope 500 ká na rok/teď chce škl.
12x75 ká, csmini 890 ká/teď 12x120 ká atd.Mám těch karet povícero,v prosinci skončí všechno předplatné,tak na ty auta to bude akorát.CTd je pro vnuky zadara,linux mám už taky,tak houby zle.Jedině ,když mi to vypnou dřív,jak vyhrožovali,tak budu zlej
Ty maily jsem da do spamu bloknout

korkoran

korkoran

Nevadí liker něco sehnal.
Pokud dobře vidím, tak ceny tam jsou různé, ale také je tam až 50% zdražení.

člověk
Registrace: 3/2006

liquere dík

Dík za nakopnutí. Takže když do konce září zaplatím předplatné Kombi na další rok v původní ceně, budu jej mít zaplaceno za starou cenu od konce původního předplatného, např. od 7.12.2013 do 6.12.2014. Určitě to tak udělám.

Standa3

nie je zaco

oni to narvali do kombi aby co najviac ludi si objednalo kombi a tie solo film europe a cs holt zdrazelo percentuelne viac,no......asi tak.Ale zase kombi sa rozsirilo, tak kazdy podla svojho usudku musi jednat.... ;)

liquere

Standa3

JJ to je přesně ta strategie o kterou se fukolink snaží. R^

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

to jo

udělej si ze skylinku bezúročné spoření R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

konkoran

Prosimte, pletes pate pres devate. CS Mini nezdrazilo ani o korunu. 40% mas leda v sobe, ale za to Skylink nemuze! :laughing: Rv

esquire

S tím bezúročným spořením ti po dlouhé době konečně něco vyšlo.. R^
Jinak ti, kterým už na nádraží vajgl nehoří vědí, že když do určitého data je něco levnější, dá se předpokládat, že po tomto datu něco přijde. Třeba akce 10 místo 12 aby to ti co to nestihli, to pak zase o tolik dražší neměli a náhodou je to od něčeho neodradilo... Furt je to totiž lepší, než si ten měsíc za rok "vybojovat" blokery či dojížděním zápisů měsíčního předplatného, jak od zdejších kolenovrtů už známe ;)

Tomik535

a kde je joscer - agent skylinku?

inak fandim rozsirovaniu terestrialnemu vysielaniu, lebo to je prave najvacsia dyka do chrbta skylinku. skylink si ludia brali hlavne kvoli tomu, ze mali programy zadarmo, hoci vidime, ze to bol oj eb. terestrial je teraz zadarmo a bez karty, takze karticky sa budu moct kludne zahadzovat

dalko
Registrace: 11/2006

dalko

neni bude prechod do t2 to bude potom horor :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra