Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Šyzlink už zdražuje

Tak je to tady Dnes mi napsali,že mi všechny tři předplacené prťo balíčky DO konce roku 2013-- od 3.září zdražují o 40 procent a že si můžu zaplatit něco dražšího pokud chci dál na to koukat.Tak jsem připoměl ČTÚ,na kterej stejně s...u

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122
Odpověď v diskusním vlákně

dalko

V jakém terestrialu je u Vás Sport1+2, Novasport a Cinemax???

bretah
Registrace: 9/2012

dalko

Máš problém?
Víš, já moc nevstupuji do diskuzí, kde diskutující rádoby zvyšují "atraktivitu" svých příspěvků tím, že používají zkomoleniny názvů a jmen.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Standa3

Přesně takhle to chci udělat, mám Kombi do 25.11. a možná si zaplatím teď na rok za starou cenou a bude mi to platit do 25.11.2014.
Ale možná se doma rozhodneme jinak. Protože většinu programů z Kombi nesleduji, zůstanu u HBO HD a místo Kombi možná dáme Flexi, kde vyberu nějakých 7 programů, hlavně sportovních. Sice by mi nechodil Skylink magazín (na který jsme si zvykli), ale to není rozhodující.

jirka67
Registrace: 2/2006

bretah

len tak zhruba ... madarsko, polsko, rakusko

mmc
Registrace: 1/2006

mmc..

čo to trepeš ? Novasport v rakúskom terestriali ?

bretah

RE: Šyzlink už zdražuje

Je potřeba se řídit fakty a vidím to asi takto:
Skylink patří mezi firmy, které chtějí platbu předem. Zaplať a potom uvidíte co uvidíte/neuvidíte. Když si dáte do banky peníze na rok, půjdou vám z toho % a také z toho důvodu bylo lepší platit krátkodobě jen ty měsíce o které mám zájem. Takto když se nacpou peníze na celý rok, jdou % Skylinku. Také je fakt že krátkodobě platících kterých se zdražení nejvíce dotkne je podstatná většina a tyto všechna fakta se Skylink rozhodl řešit a využít. Nejdou vám někdy nějaké programy a to třeba z viny Skylinku? Nevadí, vždyť je veškerá záruka vrácení peněz žádná a nelíbí se to někomu? Nevadí, stejně nemá kam jít.
:))
Vzpomínám si, že se kdysi platilo zhruba 1000kč za multi nabídku/rok. Nyní různým „přeceňování a akcemi zadarmo a pod.“ se to vyšroubovalo na 3200/5400 a komplet na 12100kč. Toto nekonečné zdražování není zatím možno zastavit a to nejen z toho důvodu že poskytovatelé těchto služeb nacházejí stejnou řeč s konkurencí a udělají všechno proto aby museli lidé platit bez možnosti koukat na TV bez dalšího placení. Zkrátka zloději to mají v rukách.

člověk
Registrace: 3/2006

jirka67

Jakékoliv rozhodnutí nemusí být nejlepší. Minulý rok před vánocemi byla akce Kombi 10+2 zdarma a za Kombi na rok jsem platil 3600 Kč místo ceníkových 3960 Kč. Nyní ve snaze ušetřit před zdražením zaplatím v září 3960 Kč. Pak koncem roku Skylink vyhlásí zase akci 10+2 zdarma a v nové ceně bych zaplatil jen 10x387=3870 Kč, takže vlastně dřívější platbou to mohu mít o 90 Kč dražší. A pak si vyber.

Standa3

člověk

Proč opět uvádíš zavádějící informace? Proč si vymýšlíš? To si fakt myslíš, že tu není někdo, kdo má lepší paměť než ty nebo si nedokáže informace vyhledat?
Multi NIKDY nestálo zhruba 1000 Kč. Kdysi dávno v roce 2006 a 2007 žádné Multi ani nebylo, a platilo se třeba za GalaxiiSport 1190 Kč. Pak přišlo Multi s několika programy za 2392 Kč ročně, pak dva roky stálo Multi 2750 Kč a v roce 2011 stálo 2892 Kč. Teď stojí 3190 Kč. Ano, cena se v čase postupně zvyšovala, ale zvyšoval se i počet prorgamů v balíčku (i inflace hraje svoji roli).

A k tomu placení předem. Poradíš mi banku či nějaký nástroj finančního trhu, kde zhodnotím peníze za rok víc než když ušetřím za dva měsíce za balíček MultiHD když zaplatím na rok dopředu? Jen pro info, musela by ta banka dát úrok kolem 16%. Která to je?

joscer

Doku CS - upoutávky jak na =lajeru=

V novém dražším Kombi budeme mít mimo jiné Doku CS. Ze zajímavosti jsem si to pustil ke kávičce. Měly tam být staré týdeníky. Místo toho běžely pořád dokola snad 20 minut upoutávky (kávu jsem dopil a ještě neskončily). Pro mne asi další ze zbytečně placených programů.

Standa3

Standa3

Pak jsou zbytečné úplně všechny placené programy (a nejen placené), protože téměř na všech programech jsou upoutávky na další pořady, přičemž blok těchto upoutávek v programu (EPG) není zanesen a může kdykoliv překvapit.

joscer

joscer

Opět zavádějící ůdaje, ale to je u tebe tradiční.
Sice nevím přesně jak se to tenkrát jmenovalo, ale platili lidé dokonce necelou tisícovku. Pomáhal jsem jim, takže vím kolik platily.
„zvyšoval se i počet programů“
Jedná se také o to, kolik lidí o všechny programy stojí?
„inflace hraje svoji roli“
To zkus hlavně vysvětlit těm, co proplácejí lidem výplaty.

Žádných 16% jak píšeš ty. Podstatná většina platících si vybírá pouze měsíce které se jim hodí a proto jsou měsíce které nechtějí platit a to z jakéhokoliv důvodu. Je to pro ně úspora za měsíce které nechtějí, jasný? A na víc jim v bance jdou procenta (chceš li ZADARMO). Právě tyto hluchý měsíce a také procenta chce Skylink shrábnou pro sebe a o to aby platili platící víc.
Takže která banka? Možná že každá.

člověk

člověk

Ty si ani nepamatuješ, cos psal ve svém předchozím příspěvku.
Psal jsi " Takto když se nacpou peníze na celý rok, jdou % Skylinku. ", proto se tě ptám, kde mi dají těch cca 16% na úrocích, aby mi za ten rok, co to budu mít v bance a budu z toho měsíčně ukrajovat a platit měsíčně Skylinku naběhly minimálně stejné peníze navíc, jako ty dvě ušetřené platby za MultiHD.
To co ty píšeš "tenkrát" (skoro lituji lidi, kterým si pomáhal) byla coby placený příjem jen Galaxie Sport a CS Film. Galaxie stála 1190 na rok, CS film pod tisícovku. Pak přišlo Multi (jehož první cena byla 2392 Kč) a těm, co již měli zaplacen jeden ze zmíněných programů ani neposílali žádost o doplatek.
Píšeš: "Jedná se také o to, kolik lidí o všechny programy stojí". Samozřejmě, že někdo o některé programy nestojí. Ale to je poplatné všem platformám, tak proč je to špatně právě u Skylinku? Ale když to Skylink dělá špatně, tak je tady prostor pro jinou platformu, která to bude dělat tak, že se zavděčí všem.
No a to s tou inflací, tu tvoji reakci snad ani nemá cenu komentovat.
Asi končím, jako vždy to s tebou nikam nevede.

joscer

joscer

Upoutávka pár minut jednou v jednom souvislém vstupu mi nevadí. Pokud stejná upoutávková smyčka v jednom vstupu běží opakovaně dokola, tak to mi vadí. Platím za program a ne za to, abych 10 x po sobě viděl co bude v Doku CS, Muzika CS, Film CS a dalších. Tyto smyčky nesnáším, stejně jako nekonečné stupidní seriály, kde se 30 minut řeší s brekem že "Choze nepřijel", jen aby se natáhl čas.

Standa3

Standa3

Nevím jak je to na DokuCS, ale třeba na KinoCS (FilmCS neexistuje) nebo na CS Film je to tak, že film začíná vždy v celou hodinu. A po konci filmu je do další celé hodiny upoutávka na další pořady.
U DokuCS to může být podobné. Třeba (příklad) od 11:00 dokument "O mořské fauně" a od 12:00 další program. Ale protože ten pořad od 11:00 je dlouhý 40 minut, je zbytek do 12:00 vyplněn upoutávkami.
Zkrátka, kdy chce ten kanál sledovat, musí si na to asi zvyknout.

joscer

U Kino CS začíná film v celou hodinu pravidelně pouze ve 20:00 hod., jinak navazuje jeden film na druhý. Totéž u Doku CS s dokumenty.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Proto jsem psal "...nebo na CS Film", protože jsem nevěděl, kde z těch dvou je to skoro (ne vždy, jak jsem uvedl) pravidlem.

joscer

A jak může u DokuCS navazovat jeden pořad na druhý, když jsou tam ty upoutávky?

joscer

Upoutávky (nově i reklamy) jsou jenom pár minutové mezi pořady, což ví každý, kdo si ty programy abonuje.

technikTKR

Tak já to znám, ale jakýsi Standa3 tady psal, že stačil vypít kafe (20 minut) a upoutávky na DokuCS stále běžely dokola.

joscer

Je pravdou, že občas se programy Kino CS a Doku CS nějak "zasukují" a nesedí ani čas a ani obsah dle avizovaného programu, příp. polovinu dokumentu tvoří jenom logo stanice a tma, ale to už je bohužel úděl tohoto low-endu. On taky Skylink asi dobře věděl, proč to šoupnul do balíku MINI, který je za původní cenu, byť obsahově navýšen.

technikTKR

joscer

„Takto když se nacpou peníze na celý rok, jdou % Skylinku.“ -A není to pravda? Je! Jdou Skylinku, jdou, tak nevím co tu zase zkoušíš zavést jinam?
O úrocích píšeš až nyní aby si to zavedl, protože celková úspora za nezakoupené měsíce + úroky z banky které by jinak shrábl Skylink, podstatně převyšuje tvoji naznačenou „úsporu“ Z toho se nijak nevykroutíš. Jaká to je ta tvoje úspora, když je pro celoročně nesledujícího PODSTATNĚ prodělečná? A o tyto lidi se jedná. Co chceš tady dokázat? Jak lidi uspoří když Skylink podražil? Co to tu meleš, přečti prosím tě co tu píšeš za nesmysly!

„Galaxie stála 1190 na rok“
Mám takový dojem, že Galaxii jsem tenkrát platil 540kč složenkou, ale abych to dokázal, musel bych tu složenku najít.

Proč to je špatně u Skylinku? Protože patří mezi zloděje a u každého zloděje to je špatně.

člověk

Tak od zlodějů nic nekupuj a nemusíš blít na internetu.

bretah

podla tvojej

rady bretahu, ked sa zachova kazdy clovek, tak ceny skylinku dudu rast geometrickym radom az nakoniec budu limitovat k nule. skylink ukonci vysielanie...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

člověk

Takže ještě jednou a fakt už naposled:
Nezajímá mě, že někdo se nedívá celý rok, pro toho samozřejmě akce 10+2 nemá smysl. Já chci, abys poradil mě. Já chci mít možnost se dívat kdykoliv si vzpomenu, takže platím celoročně. Takže jsem "nacpal" na začátku ledna Skylinku 10*494 Kč. A budu se dívat do prosince, tedy ušetřím 2*494 Kč. Nezajímá mě, kde a kolik % z toho, co už jsem Skylinku dal v lednu on vytříská na úrocích.
A teď ta otázka. Která finanční instituce, když do ní dám v lednu 4940 Kč, tak z toho budu moci postupně měsíčně platit 494 Kč za MultiHD celý rok, tedy 12*494 (to je 5928 Kč) a nedostanu se na tom účtě do mínusu?

PS: čti moje příspěvky pozorně, o úrocích už jsem psal ve dvou předchozích příspěvcích, takže tvoje tvrzení "O úrocích píšeš až nyní aby si to zavedl..." je nehorázná lež.

PS2: GalaxieSport stála v roce 2006, kdy jsem začínal platit 1190,- Kč ročně. Já doklad hledat nemusím, já to mám v historii plateb u svého účtu na Skylinku.

joscer

bohus31

A ??? Potřebuješ ho k životu ? Nutí tě někdo, popř. něco, si to předplácet ?

bretah
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra