![]() |
|
Šyzlink už zdražujeTak je to tady Dnes mi napsali,že mi všechny tři předplacené prťo balíčky DO konce roku 2013-- od 3.září zdražují o 40 procent a že si můžu zaplatit něco dražšího pokud chci dál na to koukat.Tak jsem připoměl ČTÚ,na kterej stejně s...u |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
nieco sa tistalo bretahu? tvoje rady su tak nalinkovane naucene, az su chore a viac skodia skylinku ako keby si nepisal nic...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeChlapče, sledování televize opravdu není povinné.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
dakujem za radua lichotku :laughing: :laughing: :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeRádo se stalo. Pokrytí veřejnoprávním multiplexem je v ČR skoro stoprocentní, nevím, jak u Vás, ale pokud máš do kapsy hluboko a není v tvém bydlišti možnost příjmu dvb-t, tak kontaktuj příslušné orgány. |
bretah
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeMyslis STB ? Volakedy to bol organ, dnes je to prijimac......... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
dakujem za dalsiuradu...kolko ich mas nalinkovanych na A4? tusim ze je to viac papierov zo skolenia...uz ich vies naspamat? pokracuj... :laughing: :laughing: :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeUž jen poslední: Kukaj z okna, to je uplně zadarmo. |
bretah
![]() |
|
to mas tieznalinkovane blbo :laughing: :laughing: :laughing:mas vobec predstavu kolko stoji vlastne okno vo vlastnom dome? taketo kukanie je jedno z najdrasich...daj si prelinkovat odpovede, uz su stare a neaktualne... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
joskofilm cs běží na Thoru prázdná upoutávkaq |
korkoran
![]() |
|
bretahv západních čechách v Domažlicích a okolí jede jen 1+2 multi a nikdo s tím nic neudělá stěžovatsi- tak na nádraží |
korkoran
![]() |
|
korkoranveřejnoprávní multiplex přijímáš, takže... |
bretah
![]() |
|
kapitaneja bych zorganizoaval miestne referendum o pripojeni sudet k nemecku a hned by vsetko fungovalo ako ma, aj pokrytie by bolo ako ma byt. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
joscerV klidu bez emocí, v pohodě odpovím stejně tak. Tak se mi to líbí.„Nezajímá mě, že někdo se nedívá celý rok“ Je možné, že tebe to nezajímá, ale spoustu jiných nepravidelně platících to tedy sakra zajímat bude a o ty se jedná, protože je jich většina, která na zdražení nejvíce doplatí. „Já chci, abys poradil mě“ Joscere, při vší úctě tobě poradit fakt nedokáži. Je pravdou, že kdo sleduje a chce sledovat placené celý rok i nadále, toho zdražení tak moc nepostihne. Jenže takových je ve srovnání s krátkodobě platícími menšina. A co se týče úroků, tak hned v druhé větě dnešních příspěvků píši: „a TAKÉ z toho důvodu bylo lepší platit krátkodobě jen ty měsíce o které mám zájem.“ Nebyl to tedy jediný prezentovaný důvod k prodělečné činnosti. Jenomže ty jsi procenta vytrhl z věty a okamžitě jsi to chtěl zneužít. A celé to „zhodnocení, úroky“ jsi potom otočil proti mě. Tak zkus to příště pořádně přečíst. Když jsem platíval Galaxii sport, žádný účet ještě nebyl a platilo se to složenkami, ale to si asi nosil plyny. Jsem rád že nepíšeš jak Skylink zlevnil, ale souhlasíš že zdražil a pro některé pořádně. Spokojen? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
daval si mi radybretah, tiez ti zadarmo poradim:kukat z okna vlastneho domu stoji na svk cca 170.000eur, takze to vobec nieje zadarmo ale jedno z najdrahsich kukani. takze na najblizsom skoleni daj navrh na zmenu a opravu nalinkovanych odpovedi pretoze su nanic...to slovko "chlapce" daj z odpovedi vyskrtnut, pretoze vacsina klientov skylinku uz ziadny chlapci niesu...atd. treba prepracovat a upravit vsetky strany A4 odpovedi... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeKdo psal o vlastním domu ?? Ale jistě, máš pravdu, pořídit si vlastní bydlení je určitě lepší investice, než si platit pay-tv. I když, to vlastně ani žádná investice není. Prostě, každý ať si se svejma pracha dělá co chce. |
bretah
![]() |
|
tak uznajze kukat z okna nieje v ziadnom pripade zadarmo...kedze nemas vlastny dom tak potom najomne za byt, resp. prenajom alebo energie...no kukat z okna nikdy nieje zadarmo. zadarmo moze tak bezdomovec kukat z pod mosta ale ten zas nema skylink...chapes v podstate tie odpovede su nanic...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
člověkProč neuvedeš celou větu kterou jsi napsal ve svém prvním příspěvku? Udělám to za tebe:"Když si dáte do banky peníze na rok, půjdou vám z toho % a také z toho důvodu bylo lepší platit krátkodobě jen ty měsíce o které mám zájem. Takto když se nacpou peníze na celý rok, jdou % Skylinku. Také je fakt že krátkodobě platících kterých se zdražení nejvíce dotkne je podstatná většina a tyto ..." 1. Píšeš o penězích do banky na rok a procentech z nich (komu půjdou), z toho plyne jednoduše dedukcí, že se to musí porovnávat s tím, že platím Skylink na rok, protože chci koukat celý rok. Žádné jiné porovnávání nemá smysl. Proč by někdo porovnával s platbou na rok, když chce koukat jen třeba 5 měsíců přes zimu. Ale pochybuji, že přiznáš, že sis ani neuvědomil, jaký nesmysl píšeš a teď se z toho snažíš vykroutit. To je však tvoje věc, jak před ostatními vypadáš. 2. Kde bych si ověřil tu informaci, že krátkodobě platících je podstatná většina? Nemyslím, že by to bylo zřejmé třeba z diskuzí zde na parabole. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeRadiokomunikace spustili testy placené TV. Do pár let je to realita,a skylink muže jít do píí kantní hořčice. :fuming: |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujebavit se o procentech v bance je nesmysl jak vyšitej. většina lidi má sporoziro a na nem je urok cca 0.1%.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
jindraaTo jsem zvědav, kde se vezme tolik kmitočtů, aby v placeném pozemáku bylo tolik programů jako na satelitu.A v tý hořčici bude jen Skylink nebo všichni satelitní provideři? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujejindraa: Tomu snad nevěří ani samotné ČRa :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Bretah a TomikTak vidíte jakou reakci jsem vyvolal stížností na šizlinka,že mi chce vypnout předplacené kanály,pokud si nedoplatím ty 3,5 měsíce,XINDL_XX |
korkoran
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražuje„z toho plyne jednoduše dedukcí, že se to musí porovnávat s tím, že platím Skylink na rok, protože chci koukat celý rok.“ Co si to tu sesmolil ? :)Napsal jsem: „Když si dáte do banky peníze na rok, půjdou vám z toho % a TAKÉ z toho důvodu bylo lepší platit krátkodobě jen ty měsíce o které mám zájem. Takto když se nacpou peníze na celý rok, jdou % Skylinku.“ Z té věty je jasné že když si někdo dá do banky peníze, má z toho procenta. Je tak? Dále je tam použito slovo TAKÉ které jasně určuje že je tam (jsou tam) ještě další důvod (y). Je tak? Jeden z nich jsou % a další důvod vychází z neplacení měsíců o které nemám zájem a tudíž z této úspory. A proto je psáno : „proto je lepší platit peníze krátkodobě JEN MĚSÍCE O KTERÉ MÁM ZÁJEM“. Je tak? Aby platila tvá dedukce musel bych bych napsat: Když si dáte do banky peníze na rok, půjdou vám z toho % a pouze z tohoto důvodu bylo lepší necpat peníze do Skylinku, který tak shrábne i procenta. Je tak? Potom by si měl pravdu. Jestli tak jednoznačnou věc nedokážeš pochopit, pak se zeptej češtinářky. nebo sousedovi dcery. je to přímo nelogické když někdo chce sledovat jenom půl roku a musel by kupovat „výhodně“ celý rok. Myslím, že ostatní většinou umí přečíst, pochopit větu a to že se snažíš vyšťárat něco na čím by sis zachránil svou reputaci a reputaci zlodějského Skylinku. „2. Kde bych si ověřil tu informaci, že krátkodobě platících je podstatná většina? Nemyslím, že by to bylo zřejmé třeba z diskuzí zde na parabole.“ Tam kde si ověříš že tomu tak není--. Ale někde jsem tu četl vyjádření J.G. že je příliš mnoho krátkodobě platících a že s tem by měl něco udělat. Nějak po zavedení poplatku měl vyjádření k poklesu klientů. Byly tu na to odkazy. Je to cca půl roku-rok |
člověk
![]() |
|
RE:Šyzlink už zdražujeTo je konec už i Poláci jsou před námi.Všechny programy Discovery do roku 2014 budou v Polsku v HD.Prosím pana Glisníka o vyjádření k současné situaci ve Skylinku,nebo s nimi končím. :zombie:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
kuba"bavit se o procentech v bance je nesmysl jak vyšitej. většina lidi má sporoziro a na nem je urok cca 0.1%."Že existuje sporožíro vím, ale neznám v okolí kdo by ho používal. V bance je úrok 1,6% vedení, karta, převody, výběry z bankomatů atd. vše zdarma. R^ Samozřejmě ne v každé! |
člověk
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
![]() |