![]() |
|
Šyzlink už zdražujeTak je to tady Dnes mi napsali,že mi všechny tři předplacené prťo balíčky DO konce roku 2013-- od 3.září zdražují o 40 procent a že si můžu zaplatit něco dražšího pokud chci dál na to koukat.Tak jsem připoměl ČTÚ,na kterej stejně s...u |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujetolké tisíce platit shitlinku,ste blazni ludia.1romeo1(zavináč)azet.sk ;P ;P ;P |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
no co jako?vyházej hádečka,nechaj základ a multi,vyházej zaměstnance,nechaj si jen nepotřebnější a budou žít slušně ještě chvilku ze serpo a nějakéhoto multi,až to vydojej do mrtě,tak to prodaj s celým cirkusem a budou si žít do smrti v pohodě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeukončete smlouvy ,ono je přejde chut zdražovat. :))) |
Fananek9
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeFandím skylinku při jeho aktivitách.Montáže satelitů jsou již minulostí,zato po rozeslání složenek na 998 Kč se roztrhl pytel s montážema na Dvb-t.Je to takový boom jako když Cslink přidal na satelit Tv Nova.Samozřejmě že zákazníkům přitakávám a nadávám na skylink. :))) :))) |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujebretah, kto hovoril o cinemaxe a sport1? pisem o programoch, ktore su zadarmo, resp. mali byt.skylinku prajem prelomenie kodovacieho systemu ;P |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
kimipřesně tak,jen s tím rozdílem,že já skylinku děkuji za dlouholetou práci,nejprve při montáži,teď demontážích a přechod na DVB-T R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeOny uz jsou v DVB-T nejake pouzitelne programy? |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
Mikekony jsou v šítlingu nejake pouzitelne programy?,které bych jinde nedostal? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
člověčeto už nejsou žádna fakta ale smyšlenky a nesmyslné hloupe plky, navíc plné pravopisných chyb.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
liguerko zdravímTy němci mi v terestu dodávaji i kanály z Hesenu a ndr přes Norimberg a u nás nedostanem ani ty kanály co maj pražáci,natož slováky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
člověkPíšeš kubovi:"V bance je úrok 1,6% vedení, karta, převody, výběry z bankomatů atd. vše zdarma. R^ Samozřejmě ne v každé!" A prozradíš nám, v kterých to tak je? A k tomu předcházejícímu naposledy: Prostě plácáš páté přes deváté, žádné slovo "TAKÉ" v tvém myšlenkovém pochodu nic neřeší, protože zřejmě jen negramot nějak dlouze přemýšlí nad tím, jestli by bylo vhodné zaplatit poskytovateli na celý rok, se slevou za dva měsíce, když se bude dívat na placené programy jen 9 a méně měsíců a tak mu jednotlivé měsíční placení vyjde za rok levněji. Nikoliv však proto, že by nějak závratně vydělal v bance, ale prostě proto, že některé měsíce neplatí a peníze mu zůstanou v kapse. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeVždyť je to de.ment s lepším obrazem kvůli full hd přijímači, nechápu že tě stále baví mu něco vysvětlovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeJá jsem chtěl vyzkoušet, jak dlouho vydrží. Pro mě je to spíš zábava. Ale neříkej mu to, třeba by ho to mrzelo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
kapitaneNo to je logicke, prazaci maju slovaksport ved kto iny. Kvoli tym vychodnarom co tam ziju..........a DE nie je treba riesit, holt tam plati über alles, aj ked v hymne to uz zmenili...lebo to vadilo demokratom. Hlavne tym pseudo....... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
joscerEmoce? Copak jsi v koncích?„žádné slovo "TAKÉ" v tvém myšlenkovém pochodu nic neřeší“ To je tvůj názor. „zaplatit poskytovateli na celý rok, se slevou za dva měsíce“ Oblbování lidí, nebo li tzv. šikovný prodejní tah. „když se bude dívat na placené programy jen 9 a méně měsíců a tak mu jednotlivé měsíční placení vyjde za rok levněji. Nikoliv však proto, že by nějak závratně vydělal v bance, ale prostě proto, že některé měsíce neplatí a peníze mu zůstanou v kapse.“ A PLUS % V BANCE. „"V bance je úrok 1,6% vedení, karta, převody, výběry z bankomatů atd. vše zdarma. Samozřejmě ne v každé!" A prozradíš nám, v kterých to tak je?“ Chceš to naservírovat jak na stříbrném podnose? Nemáš Google? A navíc ti účet peníze nežere, ale naopak ti tam přidává. A to není oblbování lidí. Stačí ti jedna, nebo jich chceš víc? Dokonce jedna má úrok 1,7%, ale jen do 250 tis. Zkus třeba tuto http://www.unicreditbank.cz/ zavolej tam ZDARMA ! Vidíš, napsal jsem ti že ti pomoci nedokáži a přesto jsem to udělal. Nařkneš mě za to že jsem napsal lež? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
kdesi vypocuteod nemenovaneho predstavitela skylinku. parafrazujem:teraz je jedno zdrazenie, buduci rok budu dalsie... nad HD programami sa len rozosmeje, ako su ludia hlupi v porovnani jak to chodi v cudzine v pomere priemerny plat/ poplatky za satelit/ a kvalita HD. "ALE KED TO LUDIA CHCU PLATIT, TAK NECH PLATIA" skylinku a trebars aj inym upc, digi, atd. ... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
kldesi vypočuteNení sice žádný důkaz, ale odpovídá to realitě. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeOno je to cele na hlavu. Verejnopravne by mali byt a:) FTA b:) na kartach vydavanych nimi alebo inou firmou verejnopravneho alebo statneho charakteru a nie byt sucastou zarobkovej cinnosti akejkolvek sukromnej firmy. Tak ako je dost prikladov na orbite.To je uplne jedno ako a kto plati, lebo platia to obcania zo zakona a t ym padom by mali zo zakona aj mat volny prijem tychto kanalov. A nikde nie je pisane akym sposobom, cize nikde nie je dane ze len terestrialne. To je vec statu ako to zabezpeci, lenze problem je ten stat, hlavne ked nevie riesit ani ho ..o. ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereŽe nejsou veřejnoprávní FTA není výmysl jen tak pro nic za nic. Asi se shodneme, že čeština a slovenština sami o sobě zajišťují "kódování" pro teritorium, pro které by se platila autorská práva třeba na filmy a tudíž není nutné kódování, ale to by se musel někdo někde snažit toto prosadit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeJa pisem o tom ze to ide. Samozrejme ze niekto by musel pohnut mozgom. Su staty, kde je to fta,staty kde svoju produkciu davaju nekodovane, ale nieco musia kodovat. Je toho dost na porovnanie. Nemci madari fta, madari m1 nieco kodovane,slovinci este ked som ich mal mali tiez nieco kodovane nieco nie. Rakusaci to iste porovonaj si orf2 a orf2E co je pre rakusanov zijucich mimo, davaju nekodovane spravodajstvo a relacie na ktore maju prava a je toho ovela viac. Len tato slovanska stredna europa ma vsetko postavene na hlavu....budicek,nie len zrat ostiepky,parenice,halusky a fukat do fujary! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Šyzlink už zdražujeNezapomněl jsi na něco? Třeba na domácu?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
člověče"A navíc ti účet peníze nežere, ale naopak ti tam přidává. " :laughing: To si fakt. myslíš, že ti co to čtou, jsou samí negramoti?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
![]() |