Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zloději SKYLINK

Dne 2.9.2013 mi skončil servisní poplatek na kartě gital a než jsem na to přišel tak mi byla karta zablokována.Měl jsem u ní kredit přes tisíc korun.Po zaplacení poplatku převodem,nebot na kartu se nebylo možno dostat a zaplatit poplatek z kreditu jsou peníze pryč.Nemá někdo podobný problém a jak postupovat,aby mi byl kredit vrácen.

Ota6
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76
Odpověď v diskusním vlákně

pglisník

já tiež už by bolo na čase vymenit sport2HD a sd vypnut

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Ota6

Je docela smutné, že si na to došel až nyní. A to gesto pana J.G.? :O

člověk
Registrace: 3/2006

jglisnik

skylink svým křiváckým chováním ukřivdil více lidem než jste schopen pochopit pán velkomožný.

hrnek
Registrace: 2/2009

RE: Zloději SKYLINK

Véžený pane jglisník žádný magazín jsem nedostal na maily třetí den žádná odpověd i na tel.číslo které jsem poslal na Vašich stránkách ,tak se nedivte na moje reakce.A nejsem tak bohatý na volání na Váš zákaznický servis.Pro mě je tisíc korun stále dost peněz.
Ota6@seznam.cz

Ota6
Registrace: 1/2007

jglisnik

Způsob, jakým píšete o svém problému, mě vede k závěru, že Vám Skylink musel velmi ukřivdit. :laughing: :laughing: :laughing:

Ten chlap nema chbtovu kost. Cloveku zmizne z uctu 1000 korun (pokial by sa neozval pripadne zabudol kolko tam mal). A pan JG ho este bude osocovat ze reaguje neprimerane.

Ja v Otovom prispevku nevidim nic neprimerane ani ziadne emocie. Proste opisal problam ktory ma.

A ze nazval skylink zlodejom?. Hold pan JG tak zvykneme oznacovat niekto kto si privlastnuje nieco co mu nepatri.Tak si na to zvykajte

kukisk
Registrace: 6/2013

jglisnik

a ze zlodej vrati co ukradol ked sa na to pride nic nemeni ze je zlodej...

kukisk

kukisk

„pokial by sa neozval pripadne zabudol kolko tam mal“
Přesně! I toto je jedna ze strategií jak potichu někoho okrást.
Také jsem tu měl pár finančně technických nejasností u Skylinku kdy jsem lidem se snažil pomoci neustálým vypisování a urgování emailů, ale dosud nikdo neodepsal. Zřejmě negativní dotazy a prosby o vysvětlení končí v koši. Ani bych to nevyčítal operátorkám, protože jim to někdo musel nařídit.

člověk

kukisk

Ty z té věty dedukuješ, že ho J.Glisník osočuje, že reagoval nepřiměřeně?
Tak to ti musí Skylink (Glisník) ležet hodně v žaludku, když to takto interpretuješ. Je to hodně překroucené z tvé strany a ty to dobře víš. Ale prostě si potřebuješ plivnout a ta potřeba ti mate rozum.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

člověk

Co je to finančně technická nejasnost?

joscer

joscer

Nezlob se, ale tobě to nemám šanci vysvětlit.

člověk

člověk

No zkus to, třeba to pochopím. Předpokládám, že to je něco velmi jednouchého, když jsi byl schopen to řešit zrovna ty.

joscer

joscer

Presne to tam dedukujem. A co dedukujes ty z tej vety??

PS; Pluvat na Slkylink je ako kopat do mrtvoly. Ten uz je opluty dost. Neni treba..

kukisk

sakra, vypadlo písmenko ... ne "jednouchého", ale "jednoduchého"

joscer

Bilisk

Hd ti kludne pridaju, ale s datovym tokom, ako je v sd! Uz nebudte ako maly chlapci!!! Kapacita transponderov skylinku je dana, a dalsie prenajimat nebudu, takze, ako nalejes do 5 litovej nadoby 10litrov?

Kasr
Registrace: 8/2008

kukisk

Takže když se dozvím, že na mě někdo někde nadává, zajdu za ním a řeknu mu: "Že jsi na mě tak naštvaný, to jsem ti musel pořádně ukřivdit." To ho jako osočuji?
Odpověď si můžeš promyslet, já teď musím pryč a budu (snad) až večer.

joscer

Ten samozvaný spasitel proti Skylinku už si dal i odpověd J.G. na svuj web akorát je tam zmínka o dvou příspěvcích,ještě nepochopil že když někdo podvrdí dvakrát OK omylem tak se to i dvakrát zobrazí.No moc mu to nemyslí.

Ale zajimavější je že někdo z jeho lidí tu vždy každý druhý ,třetí den něco napíše proti Skylinku a ejhle on má hned na webu kopii stránky Parabola z daným příspěvkem.

On má jistě svolení od majitele Paraboly o publikování.

Pokud si nevšiml na konci stránky webu:

Parabola.cz všechna práva vyhrazena

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

joscer

A ty kde vidis aby Ota nadaval skylinku alebo JG??

kukisk

habr

"ejhle on má hned na webu kopii"
dej odkaz na web, třeba ti parabola hlavu netrhne. :lookaround:

člověk

aka je teda rezume?

Tak prosim vás môže mi to niekto vysvetliť.Mam kredit 12€ u Skylinku ICE a kedže mi konči o mesiac manipulačný poplatok a nechcem si kartu aktivovať ďalej lebo si ich chcem nechať na nejaký balik cez vianoce. Znamená to že mi po vypršaní lehoty prepadnú peniaze?

stanob
Registrace: 2/2006

stanob

peniaze ti urcite neprepadnu, nerobte tu zbytocne paniku

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

kukisk

Tak jestli z úvodního příspěvku tohoto vlákna nevidíš, že je Ota6 naštvanej na Skylink tak to se fakt nemáme o čem bavit. Pro mě by to byl promarněnej čas.
Měj se, zdar.

joscer

joscer

zaplatíš za nějakou výměnu karty (za litr na rok) a oni ti připíšou na účet nějaký mini balík na dva měsíce - to jde, ne? :-) Jo dnes je už pozdě, pracovní týden někomu skončil :-) Tři dlouhé telefonáty mi dnes sebraly kus života a bez normálního výsledku ve prospěch "klienta" (důchodce bez internetu-asi neperspektivní klient, byť platící) :-(

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Jestli máš na mysli akci výměna s mini balíkem na rok za 998, tak se mi taky stalo, že v den registrace u karty naskočil pouze balík mini na 2 měsíce, ale následující den už tam byl v pořádku balík mini na rok, takže zatím nepanikař a počkej, asi se jim v nějakých intervalech aktualizují databáze...?

lance
Registrace: 10/2008

pf09

A proč svůj příspěvek adresuješ mě?

joscer

joscer: promiň to nemělo být tobě.
lance: zatím nic. Ale je fakt, že v zápisech je jen "ICZ-MINI 02M", chybí tam Digital. Počkáme do pondělí.

pf09
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra