![]() |
|
Zloději SKYLINKDne 2.9.2013 mi skončil servisní poplatek na kartě gital a než jsem na to přišel tak mi byla karta zablokována.Měl jsem u ní kredit přes tisíc korun.Po zaplacení poplatku převodem,nebot na kartu se nebylo možno dostat a zaplatit poplatek z kreditu jsou peníze pryč.Nemá někdo podobný problém a jak postupovat,aby mi byl kredit vrácen. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
pglisníkjá tiež už by bolo na čase vymenit sport2HD a sd vypnut🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Ota6Je docela smutné, že si na to došel až nyní. A to gesto pana J.G.? :O |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
jglisnikskylink svým křiváckým chováním ukřivdil více lidem než jste schopen pochopit pán velkomožný. |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKVéžený pane jglisník žádný magazín jsem nedostal na maily třetí den žádná odpověd i na tel.číslo které jsem poslal na Vašich stránkách ,tak se nedivte na moje reakce.A nejsem tak bohatý na volání na Váš zákaznický servis.Pro mě je tisíc korun stále dost peněz.Ota6@seznam.cz |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
jglisnikZpůsob, jakým píšete o svém problému, mě vede k závěru, že Vám Skylink musel velmi ukřivdit. :laughing: :laughing: :laughing:Ten chlap nema chbtovu kost. Cloveku zmizne z uctu 1000 korun (pokial by sa neozval pripadne zabudol kolko tam mal). A pan JG ho este bude osocovat ze reaguje neprimerane. Ja v Otovom prispevku nevidim nic neprimerane ani ziadne emocie. Proste opisal problam ktory ma. A ze nazval skylink zlodejom?. Hold pan JG tak zvykneme oznacovat niekto kto si privlastnuje nieco co mu nepatri.Tak si na to zvykajte |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
jglisnika ze zlodej vrati co ukradol ked sa na to pride nic nemeni ze je zlodej... |
kukisk
![]() |
|
kukisk„pokial by sa neozval pripadne zabudol kolko tam mal“Přesně! I toto je jedna ze strategií jak potichu někoho okrást. Také jsem tu měl pár finančně technických nejasností u Skylinku kdy jsem lidem se snažil pomoci neustálým vypisování a urgování emailů, ale dosud nikdo neodepsal. Zřejmě negativní dotazy a prosby o vysvětlení končí v koši. Ani bych to nevyčítal operátorkám, protože jim to někdo musel nařídit. |
člověk
![]() |
|
kukiskTy z té věty dedukuješ, že ho J.Glisník osočuje, že reagoval nepřiměřeně?Tak to ti musí Skylink (Glisník) ležet hodně v žaludku, když to takto interpretuješ. Je to hodně překroucené z tvé strany a ty to dobře víš. Ale prostě si potřebuješ plivnout a ta potřeba ti mate rozum. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
člověkCo je to finančně technická nejasnost?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNezlob se, ale tobě to nemám šanci vysvětlit. |
člověk
![]() |
|
člověkNo zkus to, třeba to pochopím. Předpokládám, že to je něco velmi jednouchého, když jsi byl schopen to řešit zrovna ty.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerPresne to tam dedukujem. A co dedukujes ty z tej vety??PS; Pluvat na Slkylink je ako kopat do mrtvoly. Ten uz je opluty dost. Neni treba.. |
kukisk
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKsakra, vypadlo písmenko ... ne "jednouchého", ale "jednoduchého"Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
BiliskHd ti kludne pridaju, ale s datovym tokom, ako je v sd! Uz nebudte ako maly chlapci!!! Kapacita transponderov skylinku je dana, a dalsie prenajimat nebudu, takze, ako nalejes do 5 litovej nadoby 10litrov? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
kukiskTakže když se dozvím, že na mě někdo někde nadává, zajdu za ním a řeknu mu: "Že jsi na mě tak naštvaný, to jsem ti musel pořádně ukřivdit." To ho jako osočuji?Odpověď si můžeš promyslet, já teď musím pryč a budu (snad) až večer. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKTen samozvaný spasitel proti Skylinku už si dal i odpověd J.G. na svuj web akorát je tam zmínka o dvou příspěvcích,ještě nepochopil že když někdo podvrdí dvakrát OK omylem tak se to i dvakrát zobrazí.No moc mu to nemyslí.Ale zajimavější je že někdo z jeho lidí tu vždy každý druhý ,třetí den něco napíše proti Skylinku a ejhle on má hned na webu kopii stránky Parabola z daným příspěvkem. On má jistě svolení od majitele Paraboly o publikování. Pokud si nevšiml na konci stránky webu: Parabola.cz všechna práva vyhrazena Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
joscerA ty kde vidis aby Ota nadaval skylinku alebo JG?? |
kukisk
![]() |
|
habr"ejhle on má hned na webu kopii"dej odkaz na web, třeba ti parabola hlavu netrhne. :lookaround: |
člověk
![]() |
|
aka je teda rezume?Tak prosim vás môže mi to niekto vysvetliť.Mam kredit 12€ u Skylinku ICE a kedže mi konči o mesiac manipulačný poplatok a nechcem si kartu aktivovať ďalej lebo si ich chcem nechať na nejaký balik cez vianoce. Znamená to že mi po vypršaní lehoty prepadnú peniaze? |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
stanobpeniaze ti urcite neprepadnu, nerobte tu zbytocne panikunech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
kukiskTak jestli z úvodního příspěvku tohoto vlákna nevidíš, že je Ota6 naštvanej na Skylink tak to se fakt nemáme o čem bavit. Pro mě by to byl promarněnej čas.Měj se, zdar. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerzaplatíš za nějakou výměnu karty (za litr na rok) a oni ti připíšou na účet nějaký mini balík na dva měsíce - to jde, ne? :-) Jo dnes je už pozdě, pracovní týden někomu skončil :-) Tři dlouhé telefonáty mi dnes sebraly kus života a bez normálního výsledku ve prospěch "klienta" (důchodce bez internetu-asi neperspektivní klient, byť platící) :-( |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
pf09Jestli máš na mysli akci výměna s mini balíkem na rok za 998, tak se mi taky stalo, že v den registrace u karty naskočil pouze balík mini na 2 měsíce, ale následující den už tam byl v pořádku balík mini na rok, takže zatím nepanikař a počkej, asi se jim v nějakých intervalech aktualizují databáze...? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
pf09A proč svůj příspěvek adresuješ mě?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKjoscer: promiň to nemělo být tobě.lance: zatím nic. Ale je fakt, že v zápisech je jen "ICZ-MINI 02M", chybí tam Digital. Počkáme do pondělí. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |