![]() |
|
Zloději SKYLINKDne 2.9.2013 mi skončil servisní poplatek na kartě gital a než jsem na to přišel tak mi byla karta zablokována.Měl jsem u ní kredit přes tisíc korun.Po zaplacení poplatku převodem,nebot na kartu se nebylo možno dostat a zaplatit poplatek z kreditu jsou peníze pryč.Nemá někdo podobný problém a jak postupovat,aby mi byl kredit vrácen. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKJá vám do toho nechci kecat, ale označit veřejně firmu za zloděje a nemít žádný důkaz je docela silné kafe. Kdyby to dali k soudu pro poškození dobrého jména a soud uznal jen 1% ušlého zisku, tak to budou splácet ještě vnuci vašich vnuků. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
ved prave pretosom zvedavy ci ota6 poskytne redakcii svoje sukr. udaje...pretoze, cez jeho ip adresu sukr. udaje, moze vyziadat od operatora iba policia na zakl sud. rozhodnutia...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus3113:51.50Přečti si včerejší příspěvek tohoto ukřivděného -tam je část soukromých údajů.A může mu tam psát kdokoliv cokoliv. :))) O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petrjasne, lenze takych emailov si mozes zriadit kolko chces a kde chces...nic nehovoria o tvojom pravom mene a bydlisku, tiez z nej zistis len ip adresu... zato c. karty skylinku uz viac vypoveda o identite.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Pro Ota6Poslal jsem Vám e-mailovou zprávu. Potvrďte, prosím, že dorazila. Vaši odpověď jsem zatím neobdržel.J. Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
pf09a neměnils náhodou starou roční CSlink kartu?takto např. vypadá výpis jedné provedené výměny staré karty Skylink CW v akci mini na rok za 998: Servisní poplatek zaplacen do: 01.09.2014 CZ_MINI na 12Mes (akcniSleva) 01.09.2013 01.09.2014 ICZ-MINI 02M(PROMO) 01.09.2013 01.11.2013 ICZ-bal.DIGITAL 30.06.2010 - |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
m7 groupnereagujete mesiac na emaily !!! po zlučeni databaz sa stracaju kredity z cs linku !! :fuming: :fuming: preregistrovane karty z cs/ na skylink vymena / heslo meno neplatne kredit sa stratil niekde zda sa v bahamach !! to je tvrda realita - nie je čas odpovedat zakaznikom ale čas popisat na parabole zda sa je , uvidime možno vas reportaž na markize trocha vrati na zem !!! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINK"Já vám do toho nechci kecat, ale označit veřejně firmu za zloděje a nemít žádný důkaz je docela silné kafe. Kdyby to dali k soudu pro poškození dobrého jména a soud uznal jen 1% ušlého zisku, tak to budou splácet ještě vnuci vašich vnuků."No keby to dali k sudu, tak my by sme vsetci dali k sudu to, ako nam vsetkym co nemame Skylink READY prijimac volakedy p.Glisnik nadaval do zlodejov presne na tomto fore. Ze kto ma UNI citacku a nedajboze este aj dva tunery, je zlodej. Tak to nejak bolo publikovane. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
waderpozdravujem spolok chumajov :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
cisto fiktivnekeby k tomu Billysk doslo, ako by si potom charakterizoval tvoju financnu ujmu na takomto vyhlaseni a zaroven to vedel dokazat...jednoducho v sudnom spore vzdy prehrava ten slabsi a nevyhrava vzdy ten co ma pravdu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
zda saže naš anal- izator skylink sa zobudil :laughing: pohodovy den vam ... |
WADER
![]() |
|
=anal-izator=wader, celkom chytre... :laughing: :laughing: :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohoušidufam že to adresat j. z jeho 45euramy mesačne za mazanice pochopil :laughing: hezky den jedu variť segedin :laughing: :laughing: |
WADER
![]() |
|
wadretrhnisi vole🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
lanceByla to ještě stará TT a zápisy na novou před chvílí dorazily a dokonce s bonusem 2 měsíců navíc. Dík. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKzelenak, September 14 2013 10:05:27napíšte niekto, prosím, p. Visperovi (ja nemôžem, mám "citrón"), že ja, ako predajca SKYLINK (a teda aj CSlink) som napríklad doteraz nedostal informáciu o tom, kam sa podel môj kredit, ktorý som mal na konte pre CSlink - nebolo to veľa - ale ide o princíp ... myslím, že zlučovanie platforiem CSlink a SKYlink sa pripravovalo dlho ... a vôbec, ak niekomu "zmiznú" peniaze z konta a majiteľ nie je o tom informovaný IHNEĎ! tak to považujem za neseriózne jednanie a ak sa náprava neuskutoční ani po aktivite dotknutej osoby (ako v diskusii nick Ota6) RE: Zloději SKYLINK Vážený pane jglisník, žádný magazín jsem nedostal, na maily třetí den žádná odpověd i na tel.číslo, které jsem poslal na Vašich stránkách,tak se nedivte na moje reakce. A nejsem tak bohatý na volání na Váš zákaznický servis. Pro mě je tisíc korun stále dost peněz. Ota6@seznam.cz Registrován: 01/2007, Autor: uživatel Ota6 tak si myslím, že nadpis tento pán zvolil správne, ak by náhodou M7 group S.A. zažalovala p. Ota6 pre poškodenie dobrého mena a p. Ota6 predloží čo len jeden mail adresovaný SKYLINku pred uverejnením reakcie na parabole.cz,tak M7 nemá šancu... zelenak, September 14 2013 10:24:38 a hele! kam zmizelo vlákno s názvem: Stretnutie TV a SAT predajcov v BB 4.10. 2013 na parabola.cz? soudruzi, tohle se nedělá!!! preto po česky, aby sa admin nemohol vyhovárať, že nerozumel po slovensky ;) |
sova1969
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
sova1969Mě nemusíte psát, já nikoho neobhajuji. Jenom jsem upozornil na možné nebezpečí. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
visperklidek, ing. jan to podla mna aj tak zkopiruje na svoj web, a ako vzdy, bude urazat a klamat svojim komentom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Pro Ota6Poslal jsem Vám již druhou e-mailovou zprávu na Vámi uvedenou e-mailovou adresu. Potvrďte, prosím, že dorazila.Vaši odpověď jsem zatím neobdržel. Bez bližších údajů od Vás nedovedu nijak pomoci. J. Glisník |
jglisnik
![]() |
|
p. GlisníkPoprosím Vásneriešte ako vrcholový manager jednotlivých zákazníkov. Sústredte sa na problémy v správe kariet. Na problémy v dáta baze ako predajca upozorňujem. pravidelne. Neriešite problémy systému!!!!! Naposledy sme sa stretli v Sliači . Zdržal som Vás dosť dlho všetkých. Doteraz to ale nie je opravené. Bartko .......
|
Jano11
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
ten uplakánekco tady udělal divadlo :O :-/ Rv :laughing: se už neozve,dvakrát byl vyzván p.Glisníkem a nic -jenom udělaná komedie.A upokojil se a mlčí-hlavně udělat zde divadlo jak je Skylink špatný. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
Glisníkpatrně převzal taktiku vaší firmy a na mail neodpovídá a neodpovídá. |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKhrnek to popsal přesně !R^ (i když mohl napsat pro pana Glísníka !) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Informace o řešeníS panem Otou6 jsem ve spojení. Na žádné pochybení na straně Skylinku jsem v jeho případě nenarazil.S pozdravem Jaromír Glisník |
jglisnik
![]() |
|
pro jglisnikpane zauvažujte s vaším fin.ředitelem M7 o zvýhonění abonetú co už nějakou tu korunu za pay-tv vám poskytli.Dnes je moda za věrnost se zákazníkovi musí něco nabízet jinak ??? . . . |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |