![]() |
|
Ray Dolby - Dolby LaboratoriesVčera zemřel ve věku 80let. Autor systému pro potlačení šumu při audiozáznamech atd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratoriesšikovný to člověk |
ewas
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesSkoda takychto ludi ale u Raya to bola uz len otazka casu, kedze okrem Alzheimera mu v juli diagnostikovali aj akutnu leukemiu.CEST JEHO PAMIATKE. Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesAno, je to skoda, nastesti na mem paskovem kotoucaku a Tape decku zustave navzdy.....Analog forever |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratorieshttp://www.dolby.com/us/en/about-us/who-we-are/dolby-history/index.htmlna konci seznamu jim ještě chybí ta poslední informace.... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesČesť jeho pamiatke. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Hypnosktorý kotučak má dolby?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
WARDER" CEST JEHO PAMIATKE" !! Já CES už jsem se lekl - skoro k smrti !! :scared: Mě neděs !! R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
WarderJeště že tam je to - T.! ! Brrr. :scared: |
CES
![]() |
|
OneeeeDolby obvody má snad každý profi multitrack. Otari, Ampex, Studer, Revox, Tascam/DBX/, Teac....Především pak Dolby SR. Ampex byli první kotoučaky s Dolby obvody. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratoriessaxon ,kazeťáky s dolby b,c, a hx pro. reel to reel má len jeden model s dbx. dbx nepatrí dolbyvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesAsi jsem nepochopil smysl tvého dotazu...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratorieszle som to definoval jedna značka .... ktorá robila kotučove magnetofony . original je ako reel to reel dolby GX-630DB a GX 747 DBX. Dolby už to má za sebou. nech je mu zem ľahká.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeeTak jest, dbx je jiná forma a překonalo Dolby - to ve vší úctě k pánu zesnulému. |
CES
![]() |
|
CESforUz jsem několikrát říkal, ze by se zde měl člověk vyjadřovat jen k tomu, o čem něco dukladně ví a zná a ne co slyšel někde v pivnici. Každý z uvedených systému měl své výhody i nevýhody, ale rozhodne se nedá tvrdit, ze DBX překonalo systémy Dolby. To není pravda.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonKdyž já jsem četl v T-magazínu HI-FI žurnál,tak Ty jsi možná ještě chodil po houbách. A pan Rotenberg v Českém rozlasu - list,o tom něco napsal. A hoď se do klidu - kolego.. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratoriespo dbx prišlo hx pro . ale bolo to len pre kazeťáky. Moja narážka patrila nicku Hypnos , aby prezradil , čo to má doma za značku a model. O vlastnostiach dolby je všeobecne známe. Výhody ale aj nevýhody. to sem však už nepatrí.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesDobre dolby mala Dolby Parton.......... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
CeskoZe jsem mladsi nic neznamená, nevím co jsi četl, ale psát neumíš a číst nejspíš taky poradne ne. Jsem v klidu naprosto, co jsem napsal doteď je všeobecně znamo, žádná novinka. To je asi vše, co bych k tomu chel dodávat.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesJá neslyším vysoké tóny, nemám hudební sluch a neposlouchám hudbu. Takže jsem nikdy nepoznal rozdíl mezi zařízením s Dolby a bez Dolby. Jinak všechna čest všem chytrým lidem, kteří něco vymyslí a uvedou v život. Jako jsou pánové Dolby, Bell, Marconi, Tesla ale také Archimedes a z Čechů třeba Heyrovský, Vacek a tisíce dalších. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
SaxonkuJá nevím proč furt vyskakuješ jak čertík . Co je vlastně dbx, - "db" je, že to v základu vychází z Dolby a co je to "x" , když si tu hraješ na chytráka, tak to zde napiš. Dík Ti zde za info. R^ :) |
CES
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesKdybys tu psal jen o věcech kterym rozumíš, tak budu jen v klidu číst a učit se od tebe. Nejdrive se raději naučit psát správně česky, ať je ti rozumět. Díky, OK? Přeji hezkou sobotu a neděli a zítra nashledanou na RS DOD. R^On Air!
|
Saxon
![]() |
|
R.I.P.ach jaj... urcite ostanu spomienky na Dolby, Dolby B, Dolby C, HX Pro, Dolby SCest jeho pamiatke! Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
SaxonDík Ti za jasnou zprávu a odpověď, dál konec na co je dbx. To Saxi v míru. R^ |
CES
![]() |
|
a cov tom T- magazínu Ray psal ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
CES.........dbx má s dolby společné jen některé souhlásky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |