Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK opat problemy?

Dnes som riesil dvoch zakaznikov, ktori maju zaplateny balicek Kombi, no zakladne programy im nejdu.
Je piatok a napriek tomu, ze zakaznici platia, nemozu pozerat a asi nebudu cely vikend. Skylink uz ma totiz po pracovnej dobe a cez nu to nevyriesili Rv

MAVEL
Registrace: 5/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK opat problemy?

MAVEL-tak ked som pozrel na skylink.stranku my tam pisalo digital 0€ poplatok plati karta do 1.11.2013 a servisny poplatk zaplateny do 1.9.2013 a ked ma vypli isla my iba STV1,2,CT1,2,a este nejake 2-3 stanice zvysok my nefungoval.Preto si neviem vysvetlit preco to tak bolo,balicek digital su vsetky bezplatne programy.

ferri222
Registrace: 5/2008

ČT a STV jedou bez poplatku.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Patrne proto,ze s okamzitym vypnutim verejnopravnich programu (a uplne tme) do nebude patrne zcela koser:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Asi jsem divnej.....

....ale nemám problémy se Skylinkem a to mám čtyři karty! Pomalu abych se za to styděl ;) ;) ;)

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach

Já jsem taky divnej. A mám 3 karty, dvě digital a jednu Kombi. A k tom 1x NEXT pro Kombi kartu.

Standa3
Registrace: 1/2006

Naprosto přesně! Poctivě platíš a pak nemáš na to žít ve Swissu.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tondach

Hlásím se k Tobě do klubu divnejch. Mám sice jen dvě karty, ale taky bez problémů. R^

neuzil
Registrace: 7/2009

Tondach

prosím tiež o členstvo v Klube divnejch.
2xSkylink ICE, Kombi, HBOmaxpack a 5 rokov bez problému
Prijímač tuzatracovaný deda Technisat

Dagy2
Registrace: 11/2010

MAVEL

plne súhlasím s tvojím príspevkom, že forum je tiež na to, aby si upozornil ďalších kolegov predajcov, montážnikov, že existuje nejaký problém.
Ešte lepšie keby si aj vedel ako vznikol a ako sa dal vyriešiť - toto neviem či si ako profíci medzi sebou predávate, pretože je to možno tvoje know-how, chápem.

Čo je však na tvojom príspevku totálne k hov.nu je, že nikto netuší aká karta, aký prijímač, modul, čítačka, ak je to nejaká uni flešnutá na niečo iné tak verzie softu, nič. Možno nemajú tí zákazníci elektriku? zahlásenie že niečo nejde bez ďalších info nemá vôbec žiadny význam. Zbytočné vlákno, zbytočná panika.

Dagy2

MAVEL a všichni

Napsal:
Datum přidání: 13.09.2013, 20:21.48 včera Nahlásit tento příspěvek

@dano01
Ale upozornit aj ostatnych, predajcov, ze mozu mat takyto problem. Dnes som prve upozornenie na helpdesk poslal o 14h. Doteraz ziadna reakcia.
Dvaja uz nahoda nie je. Obaja zaplateny Kombi balicek a na aktivacnom webe im svieti neuhradeny servisny poplatok a zaklad im nejde. Restart nepomaha a Skylink mlci...
.........................................................
Také jsem řešil stejný problém-uhrazený Kombi balík a vypnutý Digital kvůli neuhrazenému SP, prostě další chyba v databázi! Stihnul jsem se dovolat do skončení pracovní doby.To máš jako s tím, že skoro každou hodinu padá aktivační web a je třeba 5 minut nefunkčí! Taky někteří napíšou, že funguje, protoše se zrovna trefil do doby, kdy to jde no?!

Se už konečně proberte, jestliže zde prodejce a technik upozorní na problém, který je, tak vás o tom informuje,abyste věděli co dál až na to narazíte i vy, nebo si myslíte , že má zapotřebí si vymýšlet?! :-/

Ale to vy ne! To je- jé mě to hraje co báby máte?!
No co asi?! Kdo pracuje s klienty, dobíjí, aktivuje, tak narazí na mnohem více problémů, které musí řešit se zákazníky, kterým to namontoval a zejména o víkendu se rozdrnčí telefony po 20.00, když jim nehraje ta bedna a volají :lookaround:
Takže asi tak, jestliže to někomu hraje, druhý prostě může mít problém! Jasný :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

19.9. mi končí serpo,mám to platit dále nebo počkat až to zdechne a pokud si toho někdo všimne tak až potom...

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

Dagy2

Napsal:
1.Ešte lepšie keby si aj vedel ako vznikol a ako sa dal vyriešiť - toto neviem či si ako profíci medzi sebou predávate, pretože je to možno tvoje know-how, chápem.

2.Čo je však na tvojom príspevku totálne k hov.nu je, že nikto netuší aká karta, aký prijímač, modul, čítačka, ak je to nejaká uni flešnutá na niečo iné tak verzie softu, nič. Možno nemajú tí zákazníci elektriku? zahlásenie že niečo nejde bez ďalších info nemá vôbec žiadny význam. Zbytočné vlákno, zbytočná panika.
........................................
1. Problém je systémový a bez zavolání na jejich linku ho nevyřešíš. Problém je u lidí, kteří mají přepočet období např. z Multi do Kombi a systém si pamatuje konec Multi a odpojí Digital u konce multi a běží jen placený obsah Kombi bez základu!!
2.Nemáš pravdu, je ůplně jedno v čem kartu máš! Na webu ti svítí karta vypnutá kvůli Neuhrazenému SP červeně třeba k 1.9.2013 a přitom má klient Kombi zaplacený ještě půl roku dopředu a má tak mít automaticky uhrazený sp do konce Kombi!
MAVEL chybu popsal přesně. Chce to pořádně číst.
;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

ano máš pravdu v jednom s ďalších príspevkov píše že na SL stránke je písané nesprávne neuhradený serpo, prvý príspevok bol taký ako 90% iných - zase to nejde.

Takže bordel v databázi, verím, že asi nejde urobiť kompletný poriadok behom hodinky a asi ani za deň.
Správny postup SL by bol ospravedlnenie a pol roka kombi zadara.
Za chvíľu by podľa všetkého fičala polovica zadara a klub divnejch by to živil :)))

Dagy2

Antoši

Ty veřejnoprávní STV a ČT 1,2 jedou volně?

korkoran
Registrace: 10/2006

ne pouze s kartou

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Tondach,neužil, dagy2

Můžete být rádi že patříte k těm štastným ale takoví také
musí být aby bylo zakryto že je to systém,mám 5 ICE a bez
problémů to není.

jave
Registrace: 10/2010

Antoši jak dlouho

to takpůjde?Karty mám 4 a stačily by mi do budoucna jenSTV 1a2 volně a už bych šizlinka neprodlužoval
Dík za odp.

korkoran

alda

Radeji si otevri ucebnici ceskeho jazyka, protoze takovy pravopis je ostuda!! Rv

esquire
Registrace: 7/2008

korkoran

Sice záleží kde je místo příjmu, ale na Moravě chytáme STV1, STV1HD a STV2 na DVB-T 27K Ver.

člověk
Registrace: 3/2006

ČLOVĚČE tam chytneš víc jak 1+2

antoš mluvil o satu s kartou,pro mě je to po zemi o 500 km dál,
sem holt stv dbvt nedojde

korkoran

To já nevím kde bydlíš, já jenom kdyby si byl na Moravě, tak se nezlob.

člověk

esquire

radši plat , koukej na pohyblivý mazanice - obrázky HD -SD a bud věrný Skylinku , možná přijde KOUZELNÍK a na češtinu se vykašli .Tady to není o českým jazyku :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

jak dlouho to půjde nevím.
Vedení České televize se podařilo vyjednat se společností M7 Group, která poskytuje přístup k satelitnímu vysílání programů České televize prostřednictvím karet Skylink a CS Link, takové řešení, jež zaručí koncesionářům České televize příjem satelitního vysílání programů České televize zdarma. Umožní jim to režim Karta ČT, o jehož zřízení mohou zájemci,kteří vlastní kartu Skylink či CS Link, písemně požádat Českou televizi.
prostřednictvím konverze své přístupové karty na Kartu ČT s vědomím toho, že žádné jiné programy kromě programů ČT (ČT1, ČT2, ČT Sport a nekódovaný program ČT24) nebude možno na této kartě po její konverzi přijímat.

Antoš

člověče neni důvod se zlobit

půlka ze mě je z Boskovic,čtvrtka ze slovače,čtvrtka z němec a narodil jsem se v Loretě,na Hradčanech,dole ve školce co kdysi založila Marie Teresie- nevím vlastně čí jsem.

korkoran

korkoran

No, v tomto případě je důležité kde momentálně bydlíš, ale jak jsi uvedl že ne na Moravě, tak tím pádem je to pasé. To mě tak jen napadlo že by to řešilo tvůj požadavek a navíc by přibyl jeden program HD.
Informaci kterou ti psal Antoš se také vztahuje na programy Prima, ale to už tu bylo probíráno, ovšem info zda se to také tak dá vyřešit i s STV jsem zatím nezaznamenal.

člověk
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra