![]() |
|
Premier League feeds na 3°E - keys ?Ahoj.Může se někdo dát přesný zápis kódů pro DM-CCcam pro Premier League feeds na 3°E - chtěl bych to dnes vyzkoušet. Na 100cm parabolu to jde? Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
jasnehery, akurat je pretavka, takze dakujem za titul. ete nieco dolezite k teme?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
apriliarsvtak ty jsi dobrej lulubohus31 mozna je hery jinej ,ale malokdo umi poradit pomoci jako on kdyz o to slusne pozadas ,proto si ho vazim porad je to lepsi nez tluchuba apriliarsv |
jofan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
RE: Premier League feeds na 3°E - keys ?Tak,tak synci,myslim,ze zpusob prijmu je dle vkusu a moznosti kazdeho soudruha,lhostejno jak a co.Proste nekdo ma jakove a nekdo zase makove priority.Koupi si drymecka a chce zkusit BISS ,EMU atd....nemusi sharovat...ale muze.Ejhle i hledme,mame zde k dispozici mravokarce a dobre situovane synky,kteri se nadprumerne ucili a tudiz si mohou dovolit zakoupit vsechny mozne i nemozne kartice:).Co kdyby provozovatele ,ti (nevhodné slovo)i poje*bani dali full balik za 260,- Kc,alespon ja bych nevahal:).Zaver-meli jsme se lepsi ucit a byli bychom ve vate.Musim tedy udelat skoleni vyhlasky 50 pro alespon 1 753 osob,nenahlasi vyssi paragraf (7,8) organu statnimu dozoru 14 dni predem a inkasovat 1 274,- Kc s DPH za hlavu:).Nikde to nerikejte. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
jofantak uz je po foot. bayern - hannover 2 : 0...nikdy som nepoteboval ziadnu radu a toboz od heryho...neberiem mu jeho prednosti, ale ako clovek je divny. zasahuje do vlakna kde kruti od temy, tvari sa ako majster sveta. ktory majster sveta pozera tv vo svojom kutlochu...ak by mal vilu so zahradou, nebudu male paraboly, cely jeho svet. jeho slovnik hovori sam za seba. takto sa vdelani ludia nespravaju, kedze univerzita nezarucuje patent na rozum. ani mne patent na rozum nedala, avsak po case sa snazim vidiet veci z nadhladu aj ked mi to dlho trvalo... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
hdpeTak,tak synci,myslim,ze zpusob prijmu je dle vkusu a moznosti kazdeho člověka lhostejno jak a co.Proste nekdo ma takove a nekdo zase makove priority. SEM to beru,ale chceš- li něco pěkného navíc přispůspbit je nutné se trhu.Tady končí srandičky Vašeho působení na tomhle Web parabole,jasné?????hdpe : využij jsem prvé věty tvého příspěvku. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Premier League feeds na 3°E - keys ?Zdar Hery,nevim jak u koho,nicmene srandicky nas vsech konci,az nas moderator zabanuje:).Jsem samozrejme potesen,ovsem trhu se vubec prizpusobit nechci,cekam,az se trh prispusobi nam - a veru nebude to trvat dlouho.:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Mě šlo o ty feedy ...Strhla se tu konverzace jak hrom, ale mně šlo o ty feedy na 3e + 10e ... tak snad příště ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
chelsea - evertonteraz fta10E/ 11.006/ v/ 5.000 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
na znamej strankeivo, staci kliknut na feed keys. a kludne sa hraj...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Premier League feeds na 3°E - keys ?Vím, taky jsem na to narazil - je to SD. Už jsem zjistil, že klíč na 3°E změnili ...Ale díky za spolupráci ... Jinak k sobotním - 16.00 přenosům poslouchám rádio TalkSport - 28e. Když někde v PL padne gól, máte update do 5 vteřin ! Pokud si zařídíte UK proxy jde to poslouchat i přes net nebo mobil ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
na margo tvojejtvojej otazky. ze snad priste...nemusis sa nikomu na tomto fore prosit, pretoze tu su schopny niektori si robit srandu z tych co sa pytaju ale aj z tych co odpovedaju. takze na ZNAMEJ STRANKE, vzdy v den zapasu najdes v kolonke FEED KEYS vsetko co potrebujes...a mozes sa hrat. tak isto to robim pre zabavu, a neraz ten foot ani nepozeram. napr. ako teraz. tankista ma nebavi... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Premier League feeds na 3°E - keys ?Já se dívám, ale fandím Evertonu :) - I´m Spurs fan ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
ivo2001Taky fandím EVERTONU, jsem Arsenál fanda!!!!!My jsme již dnes vyhráli.Body jsou již doma.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |