![]() |
|
Omluva SkylinkChci se zde omluvit Skylinku ,že jsem ho nazval zlodějem ohledně mého kreditu na kartě.Vše se vyřešilo. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
satman1Aj kvôli tým staniciam mám aj Digi. Len som napísal ktoré stanice by boli miesto tohto bosoráckeho bordelu prínosnejšie. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
telecirkustelecirkus určitě když si zaplatí ty tvoje stanice distribuci tak vtom problém nebude a pak určitě budou na pozici 23 |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Mňa nezaujímajú či si stanice zaplatia distribúciu na Astre, mňa zaujíma či ich zaradí môj operátor. Podľa toho sa zariadim. Teraz mi končí MULTI HD u Skylinku, ale nepredĺžim ho, radšej prejdem len na Flexi 7 a miesto 19,90 € uvidí Skylink odo mňa len 9,90 €. |
telecirkus
![]() |
|
telecirkustelecirkus no a co jako koho to zajímá záplat si třeba flexi freesat když tě to tak bere. Myslíš že přidali málo. |
satman1
![]() |
|
satman1no zjavne teba to zaujíma keď si na mňa reagoval. Nemôžem povedať, že nepridávali, ale každému z nás niečo iné chutí. |
telecirkus
![]() |
|
telecirkusTo je sice pravda, ale ani ve všech restauracích nenajdeš všechna svá oblíbená jídla.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerMáš pravdu, ale každá reštaurácia má aj svoje špeciality. Je len na rozhodnutí každého ktorý podnik navštívi. |
telecirkus
![]() |
|
telecirkustelecirkus chceš snad říct že m7 nemá žádné speciality.?????. Tak proč si ho platíš když tě nebaví. Jednoduché řešení běž jinam kde ti chutná víc. M7 už naky rok tvrdí že nebude mít všechny TV. Tak co se divis? |
satman1
![]() |
|
satman1Však keby si čítal trošku vyšie, tak nemám len Skylink, ale aj Digi TV, takže zatiaľ nemám za potreby si dávať tretieho operátora. |
telecirkus
![]() |
|
telecirkusTi nevadí ta mazanice a že na digi nenadavas ani půl slovem . To vše u ni schvalujes. Já bych si o digi ani kolo neoprel. A nebo patříš k těm co si jen tak kopou do m7 pro nic za nic. Tomu nerozumí. Chceš říct že digi je lepší než m7. |
satman1
![]() |
|
satman1Pre mňa je doplnkom k Skylinku a veľký rozdiel v obraze u SD staníc tam nie je myslím teraz platené. Slovenské a české sú lepšie v Skylinku, ale to je dané aj tým že tam majú distribúciu. Ale program na Slovak Sport TV 2 je aj na Digi hanba. To je fakt ukážková mazanica. Hocijaká olejomaľba je pozerateľnejšia. Na dve telky vo vedľajších izbách mi Digi v pohode stačí. Na hlavnej mám Skylink. Mimochodom svoje si poviem aj na Digi. |
telecirkus
![]() |
|
RE: Omluva SkylinkJá momentálně kopu za freesat aby bylo jasno.Ale digi nemá chybu pro CRT a těch jsou ještě kvanta v provozu! Skylink (M7)už ode mne neuvidí ani korunu! A to jsem je blbec dříve štědře sponzoroval a doporučoval. ale pokud jejich politika bude i nadále cáluj a nic za to nečekej.Tak ok pak nesmí čekat že jim bude někdo za tu hruzu platit. To radši digi tam máš aspoň jistotu podpory. Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Omluva Skylinkse nech teda přemenovata ta podpora od digi spočívá v čom ? já nekopu za nikoho , sloužím VŠEM ale co do podpory mi vychází ten "svobodnej" jako NEJ !!! a to digi se do 32 palců dá také koukat !!! příjde na to zda na PLASMA nebo LED ! R^ :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Omluva SkylinkDigi sa da pozerat tak na malej CRT :))) tam je to fajn.Videl som to na vacsej plazme...cista katastrofa Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Omluva Skylinkkup si LCDa větší parabolu ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
a černýbrejle R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |