![]() |
|
ORTON pre =allek=allek prosím ťa poraďRE: ORTON 4060 CX z 09.09.2013 Tak konečne som sa prihlásil všetko je OK len teraz riešim zálohu Settingu,Channel Editor Opticum_4060CX (model ID 3329C_CR),všetko mi prebehne až po tabulku ulož do PC kde i keď potvrdím ulož nič sa nedeje... 1/LZMA.EXE 2/Channel Editor.exe 3/Proces STB .....PC 4/tabulku ulož do PC kde i keď potvrdím ulož nič sa nedeje je potrebné niečo nastaviť aj v satelite,nič som nenašiel len Download? podotýkam že návod som hľadal na AB aj inde P.S.prozbu´som napísal aj v príspevku z 09.09.2013 ale už mi nikto neodpovedal... |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: ORTON pre =allek=places na nespravnom hrobe, tu je diskusne forum nie support forum, ale napriek tomu ti poradim.. skus stranku: http://tvojdovozcashi*ov.sk |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: ORTON pre =allek=RS232? pouzity len krizeny kabel alebo aj RS232-USB prevodnik? Je nastaveny spravny COM port v tom editore? Najprv spustit proces potom zapnut STB. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: ORTON pre =allek=Funicka ta stranka nefunguje! :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liguereno tak v tom pripade mam este priamy kontakt na dovozcu tychto prijimacov z presova.. zrejme viac nemusim uz ani nemusim pisat a vsetci vieme vo co go :laughing: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: ORTON pre =allek=R^ :laughing: scoty stale ficia...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |