![]() |
|
HUMAX TV PortalZdravím. Zakoupil jsem přijímač HUMAX irhd 5100S a funkce TV Portal mi fungovala krátký čas. Nyní při spuštění této funkce se hlavní obrazovka vůbec nezobrazí a zůstává v tv příjmu. Poradí mi prosím někdo, v čem je chyba? Předem mockrát děkuji za rady a pomoc. |
PANTER
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
HUMAX 5100s/TV PORTALZdravím,Ano, potvrzuji a chyba není na vaší straně! Po aktivaci tlačítka "TV PORTAL" se zobrazí informace v angličtině s omluvou, že je tato služba dočasně vypnuta z důvodu údržby. Je zde prosba o strpení! Služba má být v dohledné době opět spuštěna v lepší kvalitě s novými interaktivními službami! (@info( |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: HUMAX TV PortalMně to nic nevypisuje na obrazovku anglicky ani česky ale mnohokrát děkuji za informaci. já asi trefil všeobecně líný kus. Často se mi zasekne a musím přepnout na jiný program a vracet se zpět na ten co sleduji. Občas mi obraz zčerná do poloviny a pak zase normálně běží dál. Patrně kus vyrobený v pátek. To už každý myslel na víkend a z pásu padali zmetky. Už ten firmware hovoří za vše. když si nechají do něho kecat od Skylinku tak to je hodně smutné. Nelze si setřídit programy podle sebe..., no škoda slov. :fuming: Rv |
PANTER
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Programy idúzoradiť ale v oblúbených podľa čísla od 1ky. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
HUMAX TV PortalTaky potvrzuji asi 14dni Tv portal nefunguje.Vypisuje servis.Jinak mam dva pristroje této znacky a bez problemu funguji 3roky.ja mam nainstalovane fw 1.01.27 kde jdou programy v oblibenych srovnat podle svého poradi.Cetl jsem,ze by mel vyjit novy fw přes OTA,tak uvidime |
broza
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
![]() |