Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

OT: Tesco Mobile

Máte to někdo? Chci něco pro kluka a dnes jsem na to narazil v Tescu...když jsem se pí zeptal, kterou síť operátora využívají(abych věděl jaký bude mít doma signál - Tmobile mám slabší), tak na mě hleděla jak na zjevení a kolegyně z vedlejší pokladny taky..

Nicméně jedou na 02, a zajímá mě zda opravdu funguje to dobíjení s ClubCard, kdy dostane dvojnásobný kredit, hovor tedy vychází na 1.45kč mimo síť (do tesca ještě polovinu tedy 0.73kč) a sms tudíž na 0.75kč. Standardní ceny (bez dobití s bonusem ClubCard) jsou 2.90/1.50-síť + 1.50sms.

Na takové ceny u předplacenky jsem docela čuměl, blíží se cenám u mého tarifu nejmenovaného operátora.
Pozn. Nesnažím se o cílenou reklamu. Díky za zkušenosti, hledám ten pověstný "háček psaný malými písmenky".. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OT: Tesco Mobile

pro tebe bude lepší pořádný hák !!!

:laughing:

tonek
Registrace: 1/2009

A to jsem zapomněl na ten snad výhodný balík za 300 se 120min a 60sms - beru tedy, že minuta 2kč + sms 1kč, který si můžete každý měsíc koupit jen jednou(pak už jsou standardní ceny), ale furt pokud jsem to dobře pochopil stačí zaregistrovat tu jejich deme.ntní kartu (fakt do těch obchodů chodím jen pod pohrůžkou násilí) a tento balík při dobití s tím 100% bonusem (který mimochodem garantují min celý rok 2014, stojí vlastně zase polovinu, tedy 150..

Tomik535

@tonek, vyjímečně se ti vtip podařil a fakt se smíchy pod stolem popadám.

Tomik535

...tonek by si nedal TESCO MOBILE ani keby bol o 75% lacnejší od O2 - on má HI-TECH image! :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

https://www.tescomobile.cz/nase-nabidka/
Já to přečtu a dám ti vědět.Lenoch nejsem.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

tvl, ty seš (nevhodné slovo). Fakt si myslíš, že jsem to nečetl? Já se ptám někoho, zda to opravdu tak funguje a jestli v tom není nějaký háček, na který jsem zatím nepřišel. Protože jinak by to byla bezkonkurenčně nejlepší předplacenka ze všech virtuálů.

Tomik535

Pro ostatní tu mám nějaké zkušenosti:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?nferr=1&&404;http://www.mobilmania.cz:80/clanky/tesco-mobile-dvojnasobek-kreditu-pro-verne/sc-3-a-1324004/?artcomments=1

Tomik535

...aj keby tam bol háčik na ktorý by si prišiel až neskôr - tak nebudeš mať v podstate žiadnu škodu, keď do toho pôjdeš...

brga
Registrace: 9/2009

@Brga, dočetl jsem tu diskuzi až do konce a vypadá to, že to snad funguje. Sice je otravná ta (nevhodné slovo)ní club karta, ale ta může klidně ležet v šuplíku, použiješ jen občas její číslo (které může být uloženo v mobilu) k aktivační sms, díky které dostaneš ten druhý kredit při dobití, díky čěmuž ceníkové ceny v ideálním případě - vyčerpání do měsíce - klesnou na polovinu. Nakupovat s ní není potřeba, bylo by mi trapně chtít 1% slevu a brzdit kvůli tomu provoz u pokladny. Mě se tep zvýší na dvounásobek už jen když se mě zeptá, zda ji nemám..

S tou škodou máš pravdu i nemáš. Je to předplacenka bez smlouvy, takže i kdyby tu výhodu dvou-kreditu zrušili můžeš ihned pryč.
Kdybych to ale chtěl i pro sebe, přijdu navždy o svůj limitovaný vánoční tarif. 500min všude + 100sms + 1.5G jen mírně dražší než neomezené volání s 24měs. novou smlouvou, kterou mám dávno ukončenou. To asi ještě dlouho nikdo ničím bez 24měs. závazku nepřebije. :-/

Tomik535

Takže pro mě asi stejně opět nic /kurňa mám tak rád změny :) /, ale pro někoho, kdo provolá dvě stovky měsíčně, dostane za ně 400, koupí balík 120 + 60 a ještě mu zbude stovka. Bonusový kredit se čerpá první, takže ta stovka zůstává ještě až rok(po 6měs. expirace). Ale když ji třeba použiji jen na minuty tak za 2 stovky měsíčně máš cca 154min. všude, 60sms a neomezeně do deme.ntního tesca, které (zatím) nikdo nemá.. ;) Dobrou

Tomik535

Takže když od dvou stovek odečtu těch 60sms po 0,80kč (a tato cena za sms běžná není, třeba VF ji nabízí v balíku 100ms/80kč pouze na dokoupení k tarifu a samozřejmě pominu některé tarify či předplacenky určené vyloženě na psaní s naopak vysokou cenou volání, tak mi zbude 152kč za 154 min. volání do všech sítí + ta jejich neomezeně a to podle mě stojí za zamyšlení.

Tak snad pomoc i ostatním, co by o tom uvažovali.

Tomik535

jo to je

zajímavé,ale já a celá rodina máme neomezené volání i sms ,tak to teď měnit nebudu,snad pro někoho jiného,jinak díky za info R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A jó, tak to je teda moc hezké. Škoda, že jsi přitom rozjímání nezapomněl napsat za kolik celkově všem a s jak dlouhým závazkem. Protože zřídit v dnešní sobě i své rodině neomezený tarif myslím zvládne i průměrně inteligentní orangután.

Tomik535

tomíku 535

jistě promineš,ale osobní informace zde nebudu publikovat,jen mohu říci,že bez závazku a zhruba za trošku vyšší cenu,než o kterou tady celý večer bojuješ,(a to si o tobě myslím,že jsi"průměrně inteligentní orangután" ,mohu se mýlit),proto mě tato zajímavá nabídka nezajímá,i tak ti děkuji za přínosné informace R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Taky se

Taky se zajímám o virtuály,počkám si na 1.října to bude výběr operátorů širší a snad se dočkéme překvapení.Mám takové tušení že se někdo vytáhne s esem např. paušál za 49 kč/měs volání do všech sítí 2 kč do své nic a sms do všech sítí 1 kč.Volné sms 10 ks/mes.

Ufones
Registrace: 5/2010

@Ufones, dík za info, 1.10 má tedy přijít další, pěkné. Jinak ta tvá představa paušálu se mi nezdá špatná, ale jen pro ty, co řekněme měsíčně utratí za telefon 2-3 stovky. Pro ty, kteří utratí 4-5 už je volání za 2kč možná zbytečně moc, když vezmu v úvahu, že neomez. tarify (veřejné) začínají od 7 stovek..

Můžete mi někdo vysvětlit zda je účet za telefon v červenci či březnu osobní údaj (třeba zda ho potřebuji v žádosti o cestovní pas) a o jakou částku zde vůbec bojuji?

Péťo prosím můžete i s kubíkem vaše ničím nepodložené výkřiky tentokrát vynechat?
Protože od jednoho jsme se dověděli, že jsem lenoch co se mu nechce číst a od druhého, že má paušál pro celou rodinu jako pánbůh téměř v ceně o kterou prý bojuji. To nemá cenu dál komentovat. Snad jen buď jste tak geniální, nebo já tak blbej, že vaše rady stejně nepochopím. Proto prosím, snažte se mě ignorovat, stejně to nemá význam a jen pro mě marně ztratíte svůj čas. Děkuji

Tomik535

Základní poučka o telefonování.

Bl-ci volají z "domova - vlastní", chytřejší ze zaměstnání a nejchytřejší z Kanady. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

A mám tu i třetího do mariáše..

Tomik535

ForCES

A ty voláš na všechny jen z okna viď?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tomiku to, že je někdo línej si porovnat virtualy a přečíst si podminky za kterych fungují, neni nepodlozeny výkřik. To je prostě fakt, za ktery jsi ty vyhazoval z diskuse a posmival jsi se ostatním do lenochu. Nechápu smysl takoveho dotazu, kdy porovnání virtualu je na netu hafo i s vysvetlivkama.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

ufones

skus mrknot na mobil99 tam paušál za 49 byl.problém je v převodu čísla 3 litry jsou dost

rychling
Registrace: 2/2009

kabaret

či diskuse ?

ztráta času nebo zábava ?

skoro bych uvěřil péťovi že ten tomík má velice slabé heslo

:laughing:

i přez to by ovšem měl diskutovat a né poroučet !

neb ve veřejném fóru budiž připuštěno každému vyslovit resp. napsat svůj názor ať se to tomíkovi líbí či né ! :((

(no adminy , sousedy a rodinu si člověk nevybírá !!! :crying:)

možná že tomíkovi sebrali zelený kabát i s občankou ??? Rv :laughing:

@:ufones

jisté virtuální alias privátní společnosti umožnují volání
za daleko lepších podmínek než se ti zdá a píšeš!!!

tonek
Registrace: 1/2009

háček je v tom

že připsání kreditu je jen do konce roku. Existují neveřejné nabídky od externích partnerů velké trojky. Od červeného jsem získal 400 volných minut do ČR, neomezené sms do všech sítí a 300 MB internetu za 399,50 Kč se smlouvou na 2 roky. Nepotřebuji neomezené volání za 7 kil.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Není ten kubík de.ment? Já se ptám zda to tu už někdo má a zda to nemá nějaký háček a on si myslí, že od něho potřebuji porovnat virtuály. Protože se většinou stejně spolehnu na svůj úsudek a nejsem lehce ovlivnitelný reklamou, udělal jsem to dávno předtím.

Druhý takový případ. Já napíšu prosím ignorujte - on pochopí poroučím. Prostě tonek, co na to ještě říct. Ano sebrali mi zelený kabát i s občankou.

@alda10, díky za info, ale na jejich stránkách je psána garance ještě min. na rok 2014. O neveřejných (podpultových - jak bylo nedávno v médiích úsměvně prezentováno) samozřejmě vím. Mě ale k smrti nebaví se někoho doprošovat. Takže až mě současný operátor přestane bavit, jednoduše požádám o přenos čísla a buď mi něco za ty roky nabídnou, nebo jdu jinam. Mě totiž vadí jediná věc. Že bych se k levnějšímu tarifu než mám musel znovu vázat. Tak to by nešlo.

Tomik535

Ano Tomiku, nadávka je jistě také argument. Ale jak pro koho.

kuba
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra