Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

OT: Tesco Mobile

Máte to někdo? Chci něco pro kluka a dnes jsem na to narazil v Tescu...když jsem se pí zeptal, kterou síť operátora využívají(abych věděl jaký bude mít doma signál - Tmobile mám slabší), tak na mě hleděla jak na zjevení a kolegyně z vedlejší pokladny taky..

Nicméně jedou na 02, a zajímá mě zda opravdu funguje to dobíjení s ClubCard, kdy dostane dvojnásobný kredit, hovor tedy vychází na 1.45kč mimo síť (do tesca ještě polovinu tedy 0.73kč) a sms tudíž na 0.75kč. Standardní ceny (bez dobití s bonusem ClubCard) jsou 2.90/1.50-síť + 1.50sms.

Na takové ceny u předplacenky jsem docela čuměl, blíží se cenám u mého tarifu nejmenovaného operátora.
Pozn. Nesnažím se o cílenou reklamu. Díky za zkušenosti, hledám ten pověstný "háček psaný malými písmenky".. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OT: Tesco Mobile

To je možné, ale já v té větě neargumentuji, ale ptám se. Nápovědou pro tebe může být, že věta tázací obyčejně končí otazníkem.

Tomik535

O pravopisu jsme už diskutovali, polská nářečí ve mně nechala "krásné" vzpomínky tvého pravopisu. Tudy cesta nevede. Končím a klidně dál rozvíjej duchaplnou diskusi. Sbohem.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

spam

ako bývalý zelený , by si mal vedieť , že to sem nepatrí. Jedine, ak by to bola profesionálna deformácia

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

tvl normálně nevěřím:
vkládat texty, které souvisí se satelitním, kabelovým (vč. IPTV) nebo terestrickým příjmem. Texty, které se zaměřením webu nesouvisí, prosím, označte v nadpisu OT (v češtině mimo téma).
Stařecká demence?

Tomik535

tomíku 535

jsi to ty,nebo zas laškuje někdo na tvém účtě?,abych tě uklidnil, moje a další 4 čísla mají neveřejný tarif,proto za hubičku,ani se po tom nepátrej,jedině pokud znáš někoho z vrcholného vedení operátora,to TESCO bude pro tebe OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

není nad

Chytrej telefon a v něm voipmobile (např. Voip gain atp)a voláte 3 měsíce na pevnou zadarado celé Evropy,potom za 1,3 centu/min.a 13centů na mobil

korkoran
Registrace: 10/2006

to by mě teda nebavilo tři měsíce telefonovat ! :scared:

tonek
Registrace: 1/2009

Tonku

Takový Voip-BusterPro má 4 měsíce volně(týdně 360 min.)Když máš tchýni,a sešvagření 600 km daleko,tak ti žena provolá i 1000 minut za měsíc a to by byl balík.A to z toho volám taky místní a německý fi.hovory a to za 25 ojro/ročně

korkoran

Tesco Mobil

Četl jsem kdesi,že starosta vesnice domluvil s operátorem tarify pro X obyvatel za podmínek o kterých se singl zákazníkům ani nezdá,dělají to i větší firmy,pro tak zvané rod.příslušníky-čim víc tím lepší tar.Sám mám s rodinou volání do cizích cca O,96-1,25k a do rodiny zadara a TO BEZ paušalů!!.Reál cena pro providery je tedy 0,00prd/min

korkoran

to Tomik535

poradim, kde nemusis hledat hacky a ceny jsou velmi slusne (vcetne moznosti VOIP) : odorik.cz

kaos
Registrace: 2/2009

tome

to ze kubicek ma odlehcenou verzi logiky uz vedi vsichni uz mu to nepis, pac to je nad jeho moznosti vnimani. nechces radsi natrefit kamarada kterej ma ramcovku s neomezenym za 3 kila ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tomik535
pro mě by to bylo drahý ta tvoje nabídka . Já provolal před slevněním 2-3000 KŠ měsíčně volám na všechny operátory a měl jsem tarif DOHODU S vod...TENTO TARIF BYL DŘÍVE SUPER a i se nechal prodat za 5000 kč druhé osobě .Ted mám tarif neomezený volání do všech operátorů za 690 kč + internet na druhý kartě se stejným číslem jak v telefonu na přenosný počítač tak ted ušetřím 1300 - 2300 kč měsíčně . Spokojenost 100%

standa111
Registrace: 11/2009

tomík nemůže telefonovat !!!

bo má v hubě citrón !!!

tonek
Registrace: 1/2009

jo taky

se přimlouvám,pokud se nemůže vyjádřit,nereagovat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tebe bublajs znaji vsichni, proto jsi tu minimalne , ona ostuda dvakrát do měsíce ti staci , že? Jo a s tomikem si moc nepopovidas on je na black liste vic jak tady.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

ostudu dvakrat mesicne si tady delas asi ty kdyz o tom pises :)))) o tvem intelektu nepochobyju. bl.bec tobe rovny ma vzdy pocit nezkrotne geniality a ze je na tom tak jak je nikdy nepochopi pac to je mimo jeho moznosti percepce.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

tak a jsme u toho! Nadávky a urážky ti jdou, to umíš. Na tvoji úroveň nemusim klesnout. Sbohem.

kuba

http://www.gomobil.cz/?gclid=CM-0-9HI3rkCFcmz3godNmUAlA

miku
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra