![]() |
|
Výměna satelitního přijímačeZdravím mám už cca 8let satelitní přijímač Humax CRCI-5500+, motor SG-2100 a modul T-rex . Motor a modul už moc nepoužívám a přijímač jen pro Skylink. Humax už začíná zlobit občas zamrzne. Chtěl bych nový přijímač s HD poraďte mi zhruba jaký (na kterém bych případně do budoucna využil motor a třeba i modul) uvažuju o tomhle Mascom MC 2600 IR CIDíky za rady |
hidd
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 9 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
hiddDo budoucna?PrOsurfuj si tento přijímač Megasat HD 900 CI.Cenu si u obchoníků pohlídej kolem 1600 kč. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeNic ve zlým, ale co to asi bude za přijímač za 1600 kč? Ten mu asi 8 let nevydrží, ale možná jo, takže když chceš riskovat a máš hluboko do kapsy, tak surfuj/tím nechci říct, že to je špatný receiver/. Jinak neboj se jít do linuxu, když tak si to nech od prodejce naladit a připravit, doma jenom zapojíš a koukáš...Motor dnes podporuje každý přijímač a Skylink taky :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačepřednastavený HDbox 9105plus 2699Kč ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeDrobečku kolik máš z jedné takové věty? Protože kdyby třeba 10kč, tak už máš podle mě litr jen za letošek doma.. :)Jestli něco pro Skylink, tak třeba něco s irdeto a fastscan, jestli něco pro motor, tak raději teb linux s CI. Jsou to spíše protichůdné požadavky. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535To Tomik , drobeček je dobrý obchodník , a určitě je lepší HDBOX než nějaký Megasat HD 900 CI s podporou nebo bez kdoví kde .Poslení beta soft pro HDBOX má Fastscan , Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeDík za info ;) a věřím, že je lepší. S 9105 (ještě bez plusu) jsem vydržel nejdéle R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
lubos3necNo nevím zdali je německo nezaplaveno nějakými nekvalitními Megasaty?V německu nežiji tak nemohu posoudit jak tato značka tam odbytuje. |
Ufones
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeTady bych protestoval, protože luboš určitě neměl na mysli např. kvalitu HW, ale hlavně SW podporu, která je u těchto "NO Ready" přijímačů určitě důležitější. Navíc rozumět dobře německy, stačí mi FTA hd přijímač bez podpory..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Na CZ trhu už se objevuje ten model megasatu,já myslím že umí menu česky.Zajíté vím ze třeba každý modul v jeho CI nemusí korktě fachčit. |
Ufones
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeAle tady nejde hlavně o to, zda bude mít menu v češtině (klidně stačí anglicky), ale o celkovou spolehlivost, čtečku, PVR atd..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeNedejbože ještě o pštrosa, share a další nadstandardní f-ce :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeTomík535, já to mám už v eurech ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
podla mnahdbox 9105+ je dobra masinka...za tie prachy, no nekup to.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeje to krám s podprůměrným obrazem.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
antospreco je hdbox9105+ kram? pouzivam DM8000HD, AZbox premium, Arivu200 avsak mam tieto masinky uz dlho. niekolko dalsich STB mam vo svojom sat. muzeu, co nepouzivam...moja prva masinka , ktoru som si kupil v roku 1988 je v galerii... hd box mi predviedol znamy a nevidel som ziadne velke nedostatky v pomere k cene, a chcem si ho tiez kupit. snad kazde dva roky si kupim niejaku masinku, len tak pre radost. bud taky dobry a objasnis mi nedostatky tohto STB v pomere kvalita/vykon/cena?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeTo jsou opět jen Antošovi zoufalé výkřiky... ;) :))), poměr cena výkon vynikající, skylink full zdarma ok :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
Výměna satelitního přijímačeCo Humax5100S,Hbb Tv,PVR,irdeto,Fastscan,Tv portal-You Tube a pod. |
broza
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeJak jsem psal kvalita obrazu podprůměrná.To je u mě hlavní kritérium pro sat. přijímač.Odezva DO pomalá,tlačítka na DO jdou těžce mačkat-musíš vícekrát zmáčknout.Při origo FW je absence EPG ostudou (při zmáčknutí OK-přehled programů).Ale drobečkovy to stačí,hlavně že s ním jde krást. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Drobečkukrást se nemá. :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
hobo,AntošZávist je zlá vlasnost že vám to nejde co?Sám jsem dal na radu drobečka a maximální spokojenost s 9105+. ;)Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
Výměna sat.přijímačeDigi tv.Ty kluku ušatá než něco napíšeš zapoj trochu ten mozeček.Proč myslíš že je u mojeho příspěvku ten smích?Drobeček to bude vědět určitě.Mám tento přístroj už asi rok mimo jiné na jeho doporučení.Závist je jedna z vlastností,která se mně teda uplně vyhnula.To jenom na vysvětlenou. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
hiddA co na to vše nám poví tazatel? |
Ufones
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeAntoš mele nesmysly, jak ohledně hdboxu, ovládání funguje ok, reakce dobrá, poměr cena - výkon vynikající, kvalita obrazu ok, lze jednoznačně doporučit a skylink full mám zdarma zcela legálně a ještě dlouho budu...Antoší ta závist ti dává zabrat ;) :laughing: , děláš ze sebe všude jenom kašpara:laughing: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
chlapciproč doporučujete to co máte doma,to si myslíte,že máte to nejlepší R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrBohužel já ten megasat doma nemám ale až se mě pokazí ten krám kaon xtreme tak o něm uvažuji. |
Ufones
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |