![]() |
|
Výměna satelitního přijímačeZdravím mám už cca 8let satelitní přijímač Humax CRCI-5500+, motor SG-2100 a modul T-rex . Motor a modul už moc nepoužívám a přijímač jen pro Skylink. Humax už začíná zlobit občas zamrzne. Chtěl bych nový přijímač s HD poraďte mi zhruba jaký (na kterém bych případně do budoucna využil motor a třeba i modul) uvažuju o tomhle Mascom MC 2600 IR CIDíky za rady |
hidd
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Ufonesno vidíš a jsou tací,kteří ten krám kaon xtreme doporučují dalším,o tom to je,tedy o ničem,tato vlákna a dotazy jsou k ničemu,jen si podrbeme,pohádáme se a nic z toho,tazatel si stejně koupí,co vidí v obchodě,nebo co má soused,no řekni,koupil bys si přijímač,kdyby ti ho tady někdo chválil,jen tak,přes e-shop,risknul bys to,že je to bomba pro tebe?,to musí být zoufalost ,ptát se na fóru,jaký hajzlpapír je nejlepší,víš kolik druhů jich je a všechny se prodávají,kdyby ne,tak ta firma to nebude vyrábět a na trhu to nebude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrJenže já ten kaon xtreme koupil už v r.2004 za těšký peníz tehdy moc toho na výběr v naší vísce moc nebylo.Tehdy značky Strong,Syntrack co si pamatuji. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
no tím hůřza komančů byly dva druhy tvrdých sejrů aidam červený a aidam žlutý a jak se nám žilo,dnes je toho stovky a je v tom chaos,ale všechny se prodávají,proč?,když je jen pár nejlepších,není to divné?každý člověk je různý,má různé požadavky,různé možnosti,proto je tolik typů aut,všechny se prodávají,každý ti řekne,které je nejlepší,ale jen pro něho,jiný by ho nikdy nekoupil,proto jsou tyto debaty k ničemu,jo o něčem si pokecáme,ale stejně to nemá žádnou hodnotu pro nikoho,tak,kdyby se mluvilo konkrétně,co to umí,jak to chodí s kartou,jaké další možnosti,jistě by to bylo poučné,ale jen se hádat jak je to vynikající mašina,rychlé přepínání,super obraz,ale vůči čemu to ,kdo srovnává,to tady chybí,pak je to k ničemu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Vlastněono je to takové dvojsečné.Ten kdo mu doporučuje to co má doma tak bych předpokládal že je s funkčností spokojen jinak bych se aspon já takového křápu ihned zbavil.Nebudu předsi doporučovat koupi něčeho co jsem vyhodil z domu.Tedy aspon já. ;) A na druhou stranu nebudu doporučovat cokoliv co jsem v životě neměl v ruce. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Výměna satelitního přijímačeAno, přesně tak hobo :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
DíkyDíky za rady rozhoduju se mezi HDbox 9105plus a Humax5100S kdyby mi někdo chtěl doporučit nějaký obchod kde mi HDbox přednastaví tak mi mi pište na hidd@seznam.czDíky |
hidd
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |