Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Automatické zasielanie kariet Skylink VÝMENA M7

Pred pár dňami nám došiel Skylink magazín, aj papier k nemu, kde sa píše aj toto:

POZOR: Ak Vašu kartu nevymeníte do 30.9.2013, pošleme Vám novú kartu Skylink VÝMENA M7 v cene 13.90 € poštou na dobierku.

SERPO treba uhradiť do 4.10. v mojom prípade, teda, ak ho ešte uhradím na starú kartu, tak by sa to potom automaticky malo preniesť na novú kartu, ak tomu správne rozumiem. Bude treba novú kartu, ktorú mi pošlú registrovať, alebo už bude zaregistrovaná.

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...

Ano zaplacené serpo se ti přenese, kartu je třeba přeregistrovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

registrace a správa služeb-reg.k.výměna.Postupně krky ti ukážou je to jde.

Ufones
Registrace: 5/2010

Pokud bys náhodou neznal své přihlaš. údaje, ochotně ti to zdarma udělá nejbližší partner, kterého touto zásilkou Skylink obešel. kdybys takového nenašel, můžeš zavolat o pomoc na placenou linku operátora, kterou si v serpu zaplatíš. No není to skvělé?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Pozor na některé sat.zařízení ty nové karty nefungují a je potřeba za volat na skylink,jestli ta karta bude funguvat ve vašem přijimači.Mě řekly že mě fungovat nebude,tak sem to stornoval a musel si sehnat na IRDETO starší typ.

Schettl
Registrace: 3/2011

Zeptej se na Skylinku

To Ti může odpovědět jen Skylink.
Jinak, pokud budeš chtít sledovat Skylink, stejně se výměně nevyhneš. SERPO bych raději zaplatil až na kartu Výměna poté, co jí zaregistruješ.
Z vlastní zkušenosti vím, že v tom mají nepořádek a nemuseli by Ti SERPO převést podle Tvých požadavků. (Problémy s převodem CS link karty.)

bob.r
Registrace: 1/2006

pozor tiez na to, ze pokial mas staru kartu, platia stare pravidla a v nich je ze kartu Ti musi provider vymenit zadarmo.. takze tu zasielku jednoznacne nepreberat a pockat kym tomu nebude tak..
Toto je jeden z glisni*kovych odr*ov ako este zarobit na vymene ..

furicka

furicka

Tak ta stará providla bych teda chtěl vidět. Nevím jak starou kartu má PeterHumax, ale co já pamatuji od roku 2006, tak vždy bylo ve VOP něco v tom smyslu, že provozovatel je oprávněn požadovat na abonentovi finanční spoluúčast na nákladech spojených se změnou kódování (volná citace, nevím jak to tam vždy bylo přesně), atd, atd. A navíc v nově vydaných VOP bylo, že nahrazují ty předchozí, a že abonent dalším zaplacením balíčku (a teď i serpo) souhlasí se zněním nově vydaných VOP.
Ale možná jsem něco přehlédl, to se může stát. Mohl bys ta stará pravidla někde vyvěsit? Protože se na ně jen odkazovat bez důkazu je irelevantní.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

joscer

Že abonent dalším zaplacením balíčku (a teď i serpo) souhlasí se zněním nově vydaných VOP.U nás to prehliadla celá dedina,čo sa tiež môze ako vidím stať.

tatar
Registrace: 4/2006

Schettl,karta Skylink vymena M7 je typu ICE.Tato karta by mela byt funkcni v kodovacim systemu CRW a Irdeto. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER:Tak proč mě odpověděly,že mě to v mém příjímači nepůjde,jen tak?Myslím tím teď ty nové karty,ne asi ne M7?

Schettl

@tatar

jo, pokial mas ale zakaznika pokial zaplati serpo alebo balicek smola, pokial vsak ma suflikovu kartu, pripadne mosc moze vyckavat.

@hyper
obavam sa ze tvoja veta uz neplati tak uplne.. teda urcite neplati v unicitackach .. nove ice maju v ird mode uz aj uniblock gratis :))

furicka

HYPER

Napsal:
Schettl,karta Skylink vymena M7 je typu ICE.Tato karta by mela byt funkcni v kodovacim systemu CRW a Irdeto.
.............................
Ano "by měla"! Jenže není, to se ukázalo při nedávných testech M7 od 20.8-28.8 a nebude, až ty technologie spustí na stálo! Při zavolání na jejich infolinku, zda mohou garantovat její funkčnost dostaneš odpověď, že ji negarantují!
:((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

V některých přístrojích s originální čtečkou CRW, které mají nějakou straší verzi CRW karty ICE nechodí. Např. TechniSat vydal pro starší přístroje s origo CRW čtečkou, ale starší verzí CRW (kde ICE nefungovala korektně), nové SW a s ním to již šlape. Jak je to s jinými přístroji s origo CRW čtečkou netuším. Ale určitě jsou takové, v kterých karta ICE zkrátka nefunguje a fungovat nebude. Kdysi byl někde na internetu na Skylinku nebo v jejich časopise (nevím přesně) seznam takto postižených přístrojů.

joscer

furicka

Může vyčkávat až do aleluja s kartou v šuplíku. Pokud totiž nemá zaplacené serpo, tak karta jako by nebyla.

joscer

Jak jsme se měli když jsme nic neměli,,,
diskuse na podobné téma je tu minimálně jednou do týdne a to svědčí o kvalitě této služby :laughing:

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

Zdravím pánové.I mě tohle Skylink poslal,ale přidaly mi ještě možnost si vybrat.Text.....Místo servisního poplatku balíček Mini se slevou+nová karta zdarma.Balíček mini by byl na dobu 1 roku.Takže nová karta M7 + balíček mini na rok i se servisním poplatkem a cenu mi nabídly 998kč :8)

axton
Registrace: 1/2009

axton

No nekup to když je to tak levné. :laughing: :laughing:

Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo

Digi tv
Registrace: 9/2006

axton

a co si vybereš?A hlavně kam tu kartu budeš strkat ti každý zde napoví.

Ufones
Registrace: 5/2010

Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...

abych pravdu řekl,nestudoval jsem to jestli je to výhodná nabídka nebo není.No kartu musím vyměnit tak či tak.Jak by jste tu nabídku zhodnotily vy prosím.Cpát ji budu do Argus nini 2in1 ip.Diky za názory.

axton

Automatické zasiranie kariet Skylink VÝME...

no nekup to R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

I když to stojí za (nevhodné slovo) :laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Dobirku jednoznacne doporucuji prijmout. Jestli nekdo pocita se zazrakem zvanym "zadarmo", tak to uz je davno minulosti. Konec koncu jeste bezi ruzne akce. karta je vlastne zadarmo, protoze ma na ni MINI na 2 mesice jako promo.

Nakupu noveho stroje se nelze vyhnout, pokud ma zakaznik letity pristroj a jeste srot. Pouze certifikovane stroje jsou jako doporucene pro prijem sluzby Skylink a i zde je treba dobre vybirat.

Ale podivejte se jinam do zahranici a staci tady v Evrope, je zcela normalni ze operator ma seznam doporucenym pristroju a kazdy neni stejny, lide taky na forech to popisuji, ze jeden je lepsi a druhy horsi, nektery operator nedovoluje ani modul atd.

koudelka
Registrace: 4/2009

Tomik535

Nevím proč by to měl nejbližší partner dělat zadarmo. S registrací strávím určitý čas a náklady na prodejnu jsou obrovské.Když nemá kartu koupenou odemne tak je to určitý výkon který musí zákazník zaplatit.konkrétně naše firma si účtuje 70 kč.
Pokud se to zákazníkovi nelíbí ať si zavola na infolinku skylinku,kde ho to v reále bude stát ještě víc, anebo ať se nedívá, protože mě je to srdečně jedno. :-/

kimi
Registrace: 7/2007

nebo

ať to vhodí do obálky

ani nevím co stojí dneská známka ????

:bigeyes:

tonek

Dnes som akurát posielal list (do 50 gramov) do ČR 1. triedou a platil som 90 centov. ;) :) U vás to vyjde asi lacnejšie na SK.

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra