![]() |
|
Automatické zasielanie kariet Skylink VÝMENA M7Pred pár dňami nám došiel Skylink magazín, aj papier k nemu, kde sa píše aj toto:POZOR: Ak Vašu kartu nevymeníte do 30.9.2013, pošleme Vám novú kartu Skylink VÝMENA M7 v cene 13.90 € poštou na dobierku. SERPO treba uhradiť do 4.10. v mojom prípade, teda, ak ho ešte uhradím na starú kartu, tak by sa to potom automaticky malo preniesť na novú kartu, ak tomu správne rozumiem. Bude treba novú kartu, ktorú mi pošlú registrovať, alebo už bude zaregistrovaná. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
PeterHumaxJá jsem posílal dopis na Slovensko (měl 30 gramů) a platil jsem 25 Kč, což je asi 95 centů, takže lacinější to není.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Keď mi pošlú tú kartu VÝMENA, tak asi nemôžem čakať, že prvé dva mesiace mi pôjdu platené channels zadara, že jo.. :))) :) Lebo bude nová karta. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Splatnosť servisného poplatku mám 04.10.2013, ak ho zaplatím už na novú kartu troška neskôr, tak stane sa niečo ? Čakám v týchto dňoch na novú kartu. :8) |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxZáleží v akom prijímači máš kartu vloženú (možnosť 0D03), či ti ide len o základný balík a či len nechceš riskovať, že ti serpo neprenesú na novú kartu ktorú čakáš.Ja osobne mám takú skúsenosť, že jednu kartu mi vypli na deň presne a ďalšie dve s trojtýždenným oneskorením...;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...chod si kartu vymena kupit do obchodu, zaregistruj ju a mas pokoj |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Počkám teda a zaplatím SERPO až na novú kartu..mala by prísť v priebehu najbližších dní. Som zvedavý či mi zajtra prestane ísť základ. :lookaround: |
PeterHumax
![]() |
|
PeterHumaxje jedno,kdy po-ser zaplatíš,vždy se převede na novou kartu zbytek R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
PeterHumaxProč si nevymenil dříve když to bylo zadarmo!!!!!!! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Ak to bolo fakt zadarmo, tak to mi nejak uniklo. :crying: |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Skylink už sám rozposiela nové karty. Koniec starých neprezrádzaMajiteľom Cryptoworks chodia nové karty na dobierku, Skylink si za výmenu účtuje 13,90 eura 03.10.2013 / Martin Poláš Satelitný operátor Skylink očakáva, že koncom roka bude na Slovensku a v Česku v obehu maximálne 50-tisíc starých kariet typu Cryptoworks. Držiteľom starých kariet, ktorých je v oboch krajinách podľa M7 Group stále takmer 200-tisíc, už operátor proaktívne distribuuje nové karty s kódovacím systémom Irdeto. „Každý deň expedujeme 3- až 5- tisíc kariet ,Výmena M7?. Z tohto vývoja odhadujeme, že koncom roku bude počet aktívnych CryptoWorks kariet znížený na 30- až 50-tisíc,“ uviedol pre ********.sk Marek Němec, mediálny zástupca M7 Group, prevádzkovateľa satelitnej platformy. ------------------------------------------------------------ Fúha, tak to tak skoro možno nepríde. :lookaround: |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Konec cw. Je za dveřmi. Konec roku konec cw.???? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Viac ako polroka tomu už nedávam..uvidíme. ;) |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...ja by som to tahal az do sameho konca, pretoze by som sa obaval nefuncnosti novej karty Vymena M7 v mojom prijimaci keby som prijimal SL, momentalne su vsetky 3 ich karticky v supliku |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
Skylink vnucuje nové karty...http://ekonomika.sme.sk/c/6959046/skylink-vnucuje-nove-karty-kto-si-nevymeni-ostane-neskor-bez-televizie.html?utm_source=link&utm_medium=rss&utm_campaign=rss |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Zatiaľ to stále fachá. :8) |
PeterHumax
![]() |
|
Dostal už niekto tú novú kartu ?Prišla už niekomu z vás od nich na dobierku tá karta VÝMENA za tých 13.90€ ? V ČR neviem koľko Kč je to. |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxV ČR je cena karty Výmena M7 na dobierku 349 Kč...;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ManetoVeľký rozdiel v cene teda nie je, 13.90€ je teraz cirka 355 Kč. ;) |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxCenu som si prečítal na stránkach bližšie nešpecifikovaného s. centra:"V zájmu urychlení procesu výměny starých karet CryptoWorks odeslal Skylink vybranému segmentu svých zákazníků dopis (vložený do zvláštního čísla magazínu Skylink), ve kterém je informuje o odeslání karty Výměna M7 na dobírku. Cena karty je 349 Kč. Dopis obdrží 20 tis. zákazníků." ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
Výmena Skylink karty môže predražiť nový prijímačhttp://ekonomika.sme.sk/c/6961945/vymena-skylink-karty-moze-predrazit-novy-prijimac.html |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Už asi 2 dni mi ide len STV1, STV2, ČT1 a ČT2 z kódovaných programov v základe. Nová karta ešte neprišla, príde aj keď sa neuhradí servisný poplatok na starú kartu ? Potom na novej karte tieto programy pôjdu až po uhradení SERPO ? |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Automatické zasielanie kariet Skylink VÝME...Peter,pokud si uhradis ještě na starou kartu CRW servisni poplatek,tak se ti prevede automaticky platnost SP ze stare karty na novou a nemusíš uz hradit servisni poplatek na nove karte vymena.Jinak je to jak pises,pokud si nezaplatíš SP na stare karte a kartu preregistrujes na novou kartu vymena,takmusis uhradit hned k tomu SP.Karta by ti mela prijit i tak bez zaplaceni servisního poplatku na stare karte pokud te vyrozumeli,ze ti zasilaji novou kartu vymena M7 ICE.Jestli nechces ale cekat a chces sledovat dal satelitni vysilani Skyxlinku,tak to klidne uhrad.Je docela mozne,za dostanes i tu nabidku na akci s balikem Mini na dvanact mesicu za polovicni cenu.Pokud by si vyuzil této nabídky,tak uz mas SP v tom.Pokud budes uz mit uhrazeny SP na stare karte,tak by se ti to mělo posunout ještě o 12 mesicu,pak budes mit servisni poplatek uhrazen vpodstate na dva roky pokud to vyuzijes s tou akcni nabídkou s balikem Mini na 12 mesicu.Snad sem to dostatecne vysvetlil. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@HYPERJo, díky. ;) :) |
PeterHumax
![]() |
|
Konečne už mám novú kartu (-:Fúha, tak až dnes mi poštárka doručila tú novú kartu Skylink VÝMENA M7 za 13.90€, medzičasom sa na starú kartu uhradil servisný poplatok na jeden rok. Na novej karte mi 2 mesiace pôjdu zdarma programy z balíčka MINI, potešilo. :) |
PeterHumax
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |