![]() |
|
Problémy s programy SkylinkMinulý týden jsem si koupil kartu Skylink, ale mám určitý problém. Mám přijímač Ferguson Ariva 200E a zakódované programy fungují pouze při vytažení a znovu vložení karty. Pokaždé, když vypnu STB a znovu jej zapnu, zobrazí se pouze tmavá obrazovka s textem Zakódováno.Již několikrát jsem si nechal kartu reaktivovat, ale zatím žádná změna. Máte nějaký tip? Děkuji Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Problémy s programy Skylink1/ to je nová karta M7 standard?2/ v čom je tá karta strčená? čítačka/modul 3/ znalci Arivy ti asi dajú odpoveď na to či daná karta môže fungovať v tomto prijímači. Nie je karta ako karta. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Problémy s programy SkylinkTo jsi se nechal pěkně napálit nic nového.Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
malo informacii...aka karta? nova M7 irdeto, M7 Vymena (ICE) atd.aky fw v arive? aku mas nastavenu freq. citacky kariet? |
MAVEL
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Problémy s programy SkylinkAsi to není něco jako ICE, nýbrž čisté Irdeto. Asi, asi ... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Změna názvu příspěvku na - Problémy s Arivou200HDa bližší popis karty a softu receiveru by určitě vyřešení Tvého problému přineslo.Takhle se můžem jen dohadovat.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
Změna názvu příspěvku na - Problémy s Arivou200HDpřipojit k internetu aktualizovat fw z internetu . PROVÉST TOVÁRNÍ NASTAVENÍ NEBOLI RESET . Nastavit správně anténu Disecq a proladi seřadit programy a koukat . Není nic jednoduššího. Funguje to se všema druhy karet. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
zdeno001I s čistou IRDETO kartou?Nemyslím ICE a nebavíme se o modulu,ale o čtečce. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Problémy s programy SkylinkOpět jedna diskuse bez toho,kdo diskuzi založil - na parabole je to běžný jev.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
Problémy so Skylink kartouAk je to M7 karta, ten satelitný prijímač predaj, zbav sa ho a kúp prijímač s Irdeto čítačkou. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Problémy s programy Skylinkomlouvám se za delší neaktivitu. Karta je nová.. taková bílá s nápisem Irdeto. Software jsem upgradoval asi před půl rokem. Do továrního nastavení se mi moc vrtat nechcee, protože na stejný přijímač přijímám i Freesat a programy už mám uložené ve vlastním pořadí a nerad takové množství předělávám nanovo.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Problémy s programy SkylinkTěm typům karty moc nerozumím a nějak to nevyčtu.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Problémy s programy Skylinkjonnyq,u samotného kovového cipu karty pokud se na nej podivas primo,je to z te strany co mas napis Irdeto a carkovy kod s cislem karty je po leve strane napsano bud ICE 01 PIN 0000 nebo IR 01 PIN 0000.Pokud tam mas ICE,tak je to karta,ktera jde jak ve ctecce karet original CRW(Cryptoworks) nebo v UNI ctecce podporujici systém CRW,tak ve ctecce karet Irdeto.Pokud tam mas IR,tak je to karta v cistem kodovacim systemu IRDETO a ta je funkcni pouze ve ctecce karet v systemu Irdeto.Starsi typy karet standart HD v systemu Irdeto jsou funkcni i v nekterych prijimacich s UNI cteckou se sw podporujici tento kodovaci systém.U nového typu Skylink standart HD M7 jsou tyto karty v přístrojích s UNI cteckou většinou jiz nefunkcni.Pujdou většinou pouze v CAM Modulech Irdeto nebo v prijimaci se cteckou karet Irdeto(Skylink ready).Na obalu karty to mas taky jasne napsano v jakem kodovacim systemu je karta.Na tom stitku s carkovym kodem (číslo karty) mas bud Skylink vymena (ICE)starsi typ cena 600,- nebo Skylink vymena M7 (ICE)novy typ karty 349,-,Skylink Standart HD (IR)starsi typ karty asi 1650,- nebo novy typ karty Skylink Standart HD M7 za 499,- kde musíš ještě doplácet aktivacni poplatek 999,- a pripadne 348,- servisni poplatek pokud si nebudes platit nejaky balicek. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Problémy s programy SkylinkAha.. díky za vysvětlení.. Je tam napsáno Irdeto PIN 0000. Předpokládám, že tu starší verzi karty mi nevystaví.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Problémy s programy SkylinkKup si modul a máš po problémech. :laughing: |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
![]() |