![]() |
|
Funguje Vam korektne FaH???Zdravim satborci!Dotaz na telo, funguje vsem ve Skylinku FaH korektne? Mam Multi na dvou kartach (jednu materskou a druhou sparovanou nextku), kazda v jine masine. Kazdopadne vschny programy funguji na obou kartach stejne bez jakychkoliv problemu. Jen ten FaH je jednou kodovany a jindy zase funguje korektne. A to na obou kartach ve stejny cas. Netestuji nejaky novy druh kodovani??? PS: PRO TRADICNI PISATELE, OZELTE ODPOVEDI NA NASLEDUJICI BODY: 1.) Vim, ze "placu na spatnem hrobe", ale zde jsou lidi pruznejsi, nez na podpore SL. 2.) Ano, jedna karta je ve srotu jmenem "Ariva", vim o tom, ze to je srot. Ale doposud s nim nebyl zaden problem! ;) 3.) Urcite za to nebude moct servisni poplatek u Skylinku.... Dekuji vsem za normalni odpovedi a postrehy! Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
Tototrvá již nějakou dobu.Přijímač Vantage 7100S.Snad bych to šrotem nenazval. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Mám taky Arivu a velmi často tento program nejde.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Ber to tak že jsi pokusný králík skylinku(M7) a to se vyplatí hlavně že cáluješ podporu nepotřebuješ buď rád že nemáš tmu že ti jde aspoň něco koudelka se blbě vyspí a už tu mužeš zase brečet. ;)Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
SKYLINK/FISHING and HUNTING CZZdravím,Po přepnutí na dokumentární kanál FISHING & HUNTING CHANNEL CZECH se informace: "Sledování je dočasně zablokováno, čekejte prosím" zobrazuje u všech, kteří mají tento kanál u platformy SKYLINK předplacený. SKYLINK již o tomto problému ví a pracuje na jeho odstranění! (@ zdroj: SkyLink) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
@faustariva neni az taky srot ako amiko aj ked chipset je ten isty.. ak to mas m7 kartu ICE supom s nou do original citacky cw .. conax embeded internal reader nema podporu plneho cryptoworksu a irdeto uz vonkoncom nie@ Digi tv no ty s tym klonom dreamboxu 500 moc nevyskakuj, vobec nie si za vodou ani s oscamom od black_ship |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
@ furickadík za info ale o mne strach neměj to já si nějak poradím ;)Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Dekuji vsem za informaci! Ariva zatim nikdy nemela problemy s kodovanim a to mam tu ICE. Jen tady nekdy nekdo sem tam proti ni neco ma ;)Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???kamarat ma Humax 5100, co je SL ready a minule mi spominal, ze mu nechodi tento program |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Ja bych to nenazval slovem problem, na kazdem slusnym stroji (s certifikovanym dekoderem nebo treba DM) se do minuty musi objevit obraz. Ano neni to idealni a pracuje se na odstraneni tohoto jevu.@Digi tv - bez black_shipa to muzete zabalit, na to se spolehni |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Ja mam ab cryptobox a mne FaH jede bez problemu.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE:Funguje Vam korektne FaH???Na Gosat 7056HDi+ICE s FaH stejný problém.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Vypadá to tak, že je to jediný kanál na kterém je zapnutý surflock. |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Normálně na tento kanál nekoukám, ale zkusil jsem včera a normálně naběhl a zkusil jsem před chvílí a skutečně. Asi minutu to trvalo, než program naskočil.TechniSat TechniStar S1 + stařičký Smit CRW (zelenomodrý) + ICE. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???No a dnes ráno opět OK. Program naběhl ihned po přepnutí na něj.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???Vyskúšal som to, Amiko 8240 a ICE next s Multi, po prepnutí tma a obraz naskočil cca za 15sek. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Funguje Vam korektne FaH???´TV Panasonik 2009 s vestavěným satelitem a modul MASKON SW 1.20 přepínání na FaH normální a funguje OK pokud by se díval každý den nebo aspon 1x do 5 dnů najel na FaH program .Ale , když se na FaH nekoukám tak třeba 10 dní TAK SE MI TAKY OBĚVÍ nemáte oprávněný I KDYŽ TV BĚŽÍ NA JINÝ PROGRAMY OK , ale do 1 min BEZ PROBLÉMŮ naběhne a zase to funguje normálně Přesně ty dny nevím ja tenhle pořad vůbec nesleduji .Zkoušel jsem to jen když to tady píšete . Mě stačí SPORT 5 , auto motor sport a někdy NOVA HD na F1 tod vše ze Skylinku . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |