Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Premier League

Může někdo poradit, kde se dá normálně koukat Premier League.Uz mě to nebaví u nás na SK, samej sportovní kanál a nič na něm. Udělaj kanál pak ho prodaj abys měl 150 satelitů a
a za všecky platil. Pořídiš si je a za půl roku to zas změní.
Prosím poradit klidně si to koupím nech můžu koukat bez cirkusu skylinku,digi,magio. Klidně radši budu koukat kde bude komentář arabsky ;) dik moc všem.

Patrik1972
Registrace: 9/2013
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

to Patrik 1972

Dle toho 1972 soudím, že jsi stejný ročník, jako já.. Takže senilita nehrozí a Google používat taky umíš... Zkus tam napsat "premier League 2013 broadcasters" :-)

Mimochodem, pěkně si protiřečíč.... na jedné straně si nechceš platit "150 satelitů" ale na straně druhé ti arabáši vadit nebudou... Trochu schizofrenik, ne? Nebo pozér?

P.S.: Listovat zdejším fórem je taky složité, co? je zde asi 99 témat o PL, jedno jako druhé....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

premier league

naopak já si myslím, že má pravdu! Tu komedii co zde předvádí SlovakSport se zakoupením práv na PL a zařazením jeho programů k jednotlivým sat.operátorům nemůžu vystát ani já. O kvalitě přenosů v jejich podání ani nemluvě...5.kolo PL a skoro nikdo to nemá možnost přes satelit u nás sledovat...také platím dva sat. operátory freesat a Digi a nehodlám platit dalšího, nebo každých půl roku to měnit...

FI711010
Registrace: 6/2008

Patrik1972

Můžu vřele doporučit kartu NC+
http://www.satsklep.pl/pl/p/nC-Pakiet-Canal-Start-/1334
Vychází to na něco málo přes čtyři stovky měsíčně. Je tam k mání i karta na 5 měsíců, ale tam už to není cenově tak výhodné.
Když kartu objednáš, potítří ti ji UPS přiveze a můžeš koukat.
Já mám se Satsklepem jenom dobré zkušenosti. Předpokládám, že motor máš, když by ti nevadila ani arabština. Já už jsem si na polský komentář za poslední 3 roky zvykl. Hlavně je tam špičkový obraz.

gliderman
Registrace: 6/2008

FI711010

Ta "komedie" se Ti nemusí líbit, ale SS práva na tři roky zakoupil a měsíc nazpět jsou karty rozdány a to platí o všech providerech. Nebo si snad taky myslíš, jako zakladatel tématu, že se bude PL vysílat "za půl roku jinde"? Každý relativně průměrně inteligentní člověk si může najít vysílatele PL sám. Copak já potřebuji poradit, kde koupím noviny, nebo kde půjdu na pivo? Jsou zde nesvéprávní lidé? Je to totéž....

Slovak Sport se Ti nemusí líbit, ale respektovat fakt, že práva koupil musíš a plačky zde fakt nic nevyřeší.... ale asi těch infantilních témat o PL je zde fakt málo....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

@gliderman

To mi povidej:),to je komentar :).My starsi (kdo jsme chytali polaky) si jeste pamatujeme povestne komentare Jana Cisewskeho.Nekde jsem to znova slysel na you tube:)

hdpe
Registrace: 11/2007

FI711010

Máš naprostou pravdu předsedo. Taková fraška tu nebyla ani za Digi TV. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Patrik1972

Pokud ti stačí SD v emu na 39°e Bulsat (Nova,NovaSport a Diema), jak napsal kolega Gliderman výš - nejdostupnější legál je polský nC+ (Satsklep.pl)za cca 400,-Kč. Karta běží i v UNIčtečkách bez problémů. Dražší jsou pak SkyDE (19°e), SkyItaly (13°e) a SkyU.K. (28°e). Se značně větší parabolou pak AlJazeeraSports (7°w). No a potom je ještě jedna možnost a o tu popros třeba apriliarsv.

pf09
Registrace: 8/2010

Premier League

killerhun zavinac azet bodka sk ...napis mi a ti poradim

Pusto
Registrace: 2/2013

RE: Premier League

Hele aprillirsv jsi nejak moudri. Ja se ptal tech co vedi a napisi to a nebudou mit kolem toho reci jak...znas to. Jo to co jsi ty tam napsal na googly fakt mam cas to hledat.
Kdyz ta to otravuje i temata s PL bud sticha a neodpovidej. No je to jednoduche ok.
Dik vsem co pisou nejakej tip, jasne a strucne.

Patrik1972

podla toho aky mas stroj.skus od niekoho zdielacku.ja by som odporucal sky uk maju najvyssi bitrate okolo 18-19mbit.

Matko4700
Registrace: 5/2011

Share Sky UK. Velka spokojnost. Za slusny peniaz, vela muziky.

JanoHels
Registrace: 1/2006

Premier League

Když uvádíš bitrate Sky UK, prosím kolik má tok Sky DE, Sky Italia a NC+? Nemám (neznám) možnost jak to zjistit, díkec...

Saegal
Registrace: 9/2007

canal plus na 1W by som povedal ze ma este lepsi obraz ako BT 1,2 a SkySport 1,2,3,4 na 28e.

1romeo1
Registrace: 2/2006

Kupte si Polaky a je to bez problemu!Super obraz,kartu mas za tri dny doma,tyhle komedianti az to budou davat tak budes muset taky platit,myslim si ze to nebude velky rozdil a mas tam CH LIG v utery 4zapasy,stredea 3zapasy,mas proste nabidku a to je zaklad!!! Mas tam ITALSKOU,SPANELSKOU,FRANCOUZKOU a ANGLICKOU co vic by jsi chtel!!!

baryn9
Registrace: 8/2013

Hele baryn 9 tak dej ti polaky, kde koupit,co koupit,jaka je to druzice, no vsecko abych mohl koukat PL Dik moc.

Patrik1972

A pozerať už budeš sám?Je to tu X krát popísane kde kúpiť máš aj v tomto vlákne,aká družica si snáď vieš nájsť aj sám.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

jdi na googl,dej SATSKLEP PL,najdisiCYFRA+,nabidka 18mesicu 289euro,objednej a jedes!Je to 445Kc na mesic.Pozice HOTBIRD 13east,to je vse! Krasnou podivanou.KAZDA SRANDA NECO STOJI!!! Budes spokojenej

baryn9

@1romeo1: Na 1W je podľa Teba nejaký Canal plus???

LuboTS
Registrace: 5/2006

1romeo1: Canal Digital

Saegal
Registrace: 9/2007

prosím o info jaký modul je potřeba mít, k polské cyfra kartě

lampo
Registrace: 5/2010

unictecku!!!Napis jaky mas prijimac

baryn9

No sem sklamana co začala sem viděl jen 2 pěkné fotbaly, zbytek bída!
Za ty 3 roky se něco pokazilo.
Bundesliga je ohodne lepší.
Anglická liga je pro mě velké sklamani. Za ty 3 roky co sem ji neviděl stratila úroveň.

satman1
Registrace: 9/2010

Díky za info, optibox zebra

lampo

satman1 máš pravdu.Včera to byla 3x fraška na fotbal.U Liverpoolu jsem dokonce usnul.Nehorázná nuda Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Antoš

za chvíli tady budou i chvalospěvy na tu onu PL

Ufones
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra