![]() |
|
Kvalita FreeSATZdravím. Máte někdo možnost porovnat kvalitu SkyLink a FreeSat? Jde mi o to, že mě teď přemlouvala operátorka od Freesatu. Do telefonu mi trvdila, že vysílají přes nejmodernější družici a díky tomu jsou jejich SD programy kvalitou na úrovni HD programů od SkyLinku...Moc se mi to nezdá, tak se chci zeptat, zda někdo máte možnost porovnat oboje. Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATSamozřejmě že Ti lhala. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATPlacené kanály jsou lepší u Freesatu, především HD programy, základní nabídka lepší u Skylinku. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
tomygoA já že proč není na freeSATu ČT Sport HD. A to je tím, že mají nejmodernější družici a tak jejich SD verze se díky tomu vyrovná HD verzi na A23.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATaz sa cloveku rozum zastavi ako tie tetky na call centre vedia klamat, ale asi to tak bude, ze na klamstvo nachytaju najviac (blbych) ludi |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATPresne ako hovorí bretah ... R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATTo je přece jasné. Čím novější družice, tím ostřejší obraz. Ty starší už jsou zaprášené kosmickým prachem. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATProto nemá HD ani d.i.g.i - není potřeba - kvalita zaručena... Hlavně ty SS kanály, ty jsou úchvatné... :laughing: :laughing: :laughing: R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
mám obojeCo se týká skylinku, tak má maximálně bohatší nabídku HD. Ale kvalitou jsou si rovní. Dokoce Freesat je jediný kdo má sport 2 HD a za dobrý peníze.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
Kvalita FreeSATTak s tým Sport2HD to Skylink/zatiaľ/ pos..r..a..l Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATJupko je jak pravil Breta a MilanC.Smaryja to zkombinuj DVB-T a trebas Jupko.Do pytle ,to mas nejakou zazracnou,bajecnou,kvalitni,jakostni a hvezdnepruhovanou TV za aspon 102 000,- Kc bez DPH?Jinak to nema cenu resit,sra*cky od hov*en pojdou,ano soudruzi anglicane a severenane maji velke kule,ale jsou to imperialisticti hrdlorezi,ti si to mohou dovolit (asi pochopili slogan zij a nechej zit). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATtak asi když to rikala pani na infolince tak to snad bude pravda ne? R^ |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATSkylink ještě o nějaký HD přijde a pak se situace vyrovná |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATNic sa nevyrovna, HD stanice su na Freesae v lepsej kvalite ako HD od Skylinku! Platene tak isto. Naozaj len zakladna ponuka je lepsia u Skylinku, ale ten rozdiel je zanedbatelny, EPG ma Freesat lepsie a natiahne sa cele naraz pre vsetky stanice co ma, kdezto u Skylinku sa mi natahuje len TP, kotre zrovna pozeram, ak chcem dalsie, musim prepnut. AK chcem zistit cele EPG skylinku, tak musim prepinat kade tade aby sa to podoplnalo.Ak pozeras Slovan v KHL, tak ber Freesat, budes to mat v paradnom HD |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
BillyskJestli je EPG natažené celé nebo ne není dané providerem, ale satelitním přístrojem. Na TechniSatech je to normální, že máš celé EPG Skylinku na týden dopředu k dispozici ihned po zapnutí přístroje. Už jsem ti to před nějakým časem psal jednou (a nejen já). Je vidět, že jsem doufal marně, že jsi to tenkrát pochopil. Anebo jsi to sice pochopil, ale záměrně uvádíš zavádějící informace.No jo vlastně, není se čemu divit, když patříš mezi ty co píšou nesmysly typu, že informace na přístupové kartě lze přepsat když je přístroj ve standby módu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATJak a kdy to Technisat natahuje?neni to nejaky cestny a sportovni ojeb?Nevim ,nechame se prekvapit anebo vyzkusame. |
hdpe
![]() |
|
hdpeV menu si nastavíš čas stahování EPG. Běžně nějaký noční čas.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATDiky za info,tudiz to stahuje a pak je to pripraveno k okamzitemu zobrazeni. |
hdpe
![]() |
|
hdpeNo on to to ani technicky není jinak možné než to stáhnou (v noci) do paměti, aby to pak bylo komplet ihned k dispozici. EPG je ne zrovna malý soubor dat, a že by bylo k dispozici celé EPG pro všechny programy na týden dopředu interaktivně k dispozici ihned po zapnutí přístroje je bohapustá utopie.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATNa Coolstream je na 14 dní.Uložené na flešce,při zapnutí je okamžitě zobrazené.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Billyska navyše:technisat nie je viazaný na skylink alebo iný link. Rovnako nám ukladá v noci EPG zo všetkých programov zo všetkých družíc bez ohľadu na operátora. A to celé z deep stand-by. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATjoscer: "No jo vlastně, není se čemu divit, když patříš mezi ty co píšou nesmysly typu, že informace na přístupové kartě lze přepsat když je přístroj ve standby módu." - co je na tom nezmyselne, ked mi v stand-by mode zapisuje, pretoze som dal v noci nieco nahravat? Je to stand-by mod? JE! Tak co furt mas?Na druhom stroji bezi oscam a bezi tiez v stand-by mode a tiez zapisuje. Potom nie su vypadky. Na tych strojoch som nemal. Na chalupe kde mam modul CW, vypadok bol, lebo box bol vypnuty uplne! |
Billysk
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATUkladanie EPG v noci a natahovanie naraz, su dve odlisne veci! Ked zapnem stroj na E2, tak si tiez natiahne a ma vsetko aj ked to vypnem, tak to ulozi a po zapnuti zobrazi. Ale ak mas stroj, ktory ked ho vytiahnes z elektriky ako ja na chalupe kde som raz za 2 tyzdne, tak po zapnuti je prazde EPG! Nenatiahne nic v noci, ked nema stavu! Ked nechcem ako joscer cakat do rana az sa mi v noci natiahne EPG, tak musim prepinat niekolko programov aby som mal natiahnute cele EPG, ale ked prepnem na jeden program od UPC, tak mi natiahne cele EPG na cele UPC bez toho ze by som prepinal.Cize bez ohladu na stroj, ma FreeSat lepsie zvladnute EPG a nechapem co na tom joscer nechape :) Jedna vec je hrat chytreho a osocovat druhych, miesto toho aby si priznal, ze PEG do Skylinku stoji za dve veci. Aj ine spolocnosti to maju tak ako FreeSat, len Skylink nie! |
Billysk
![]() |
|
BillyskNevyjadril si sa k tomu nezmyslu o epg, co si napisal a par ludi ti to vyvratilo.Siris tu uplne nezmyselne a zavadzajuce informacie. Stahovanie a pristup k epg zavisi od prijimaca !!! Technisat a nielen technisat to zvlada na tyzden na vsetky stanice, ktore si zvolis :-) Takze ked nemas overenu informaciu, tak radsej nepis, ok? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Billysk1. 20:48.51: Když ti přístroj v noci nahrává tak není ve standby módu, ale ze standby módu se podle naprogramovaného času zapne do stavu, kdy je při "plném vědomí" (tedy jako když sleduješ programy interaktivně). A pak samozřejmě jsou prováděné zápisy na kartu z příslušného streamu. Ale ve standby módu zápisy prováděné NEJSOU neb je to technicky nemožné.2. 20:56.05: V podstatě potvrzuješ, že dispoziční možnost aktuálního EPG ihned po zapnutí je dána přístrojem a ne providerem. Co to je to "natahování naráz? Chceš snad tvrdit, že když si ten přístroj s E2 dáš na tu chalupu a po dvou týdnech ho zapojíš do elektriky a pustíš, tak máš okamžitě aktuální EPG ne všech programech (dejme tomu na 70ti) na týden dopředu? Proč to zatím tady nikdo, kromě tebe netvrdí, že to tak je? Protože ono to totiž není technicky možné. Ale třeba mi to někdo další vyvrátí. Já stále tvrdím, že komfort přístupu k EPG je dán přístrojem a ne providerem. Howg. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Kvalita FreeSATV E2 to nahráva v standby bez prepnutia do plného vedomia.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |