![]() |
|
Flash VU+ UltimoMám nový VU+ Ultimo. Pokúšam sa ho flašnúť na BlackHole-1.7.8Stiahol som si BlackHole-1.7.8-vuultimo_usb, rozbalil. Na USB (je sformátovaný na FAT32) som dal záložku, ktorá vyzerá takto vuplus/ultimo/boot_cfe_auto.jffs2 kernel_cfe_auto root_cfe_auto.jffs2 splash_cfe_auto Prijímač som po vložení USB zapol vypínačom vzadu. A nič. Flash neprebehol. Vie niekto poradiť, kde robím chybu ? Po prípade aký fw doporučujete ? Potreboval by som, aby išiel cccam s kartou Skylink ICE. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoPrečo si tam nedáš hneď BH 2.0.5.Na usb daj zložku vuplus,usb sa dava spredu a postupuj podla pokynov na dispey.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoČo sa tíka CAMov BH je čiste image cccam tam dáš buď ručne cez FTP alebo cez TSpanel,jednoduchšie je VTI tam to stiahneš priamo.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoPráve som hľadal, kde stiahnem najnovšiu verziu BH. Problém som mal isto v tom, že som nemal aktualizované FPGA. To som teraz urobil cez net. No asi by som radšej zvolil VTI, keďže potom by som si už stiahol čo potrebujem priamo z prijímača. Idem pozrieť, kde stiahnem. Po prípade doporuč odkaz. Vďaka |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoOficiálna stránka pre VTI je vuplus-support.org.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Flash VU+ Ultimokdyž vidím, jak tyto přístroje obsluhujete,dáváte vše ručně,neumíte si tu konfiguraci připravit v PC a přes DCCE si vše upravit tak jak potřebujete/CCcam,Mgccam,oscam ,etc,var,usr, a vše doplnit tak aby nebyly problémy atd. včetně nastavení/tak mě je z toho na nic.To je lepší když se na tyto linix přístroje vykašlete a budete koukat na kabelovku. To je jenom moje poznání,když to tady čtu,někdo a to jsou experti na houby mají možná jiný názor,to ctím,ale pak zde pořád nepište co s tím,mám dělat. :laughing: :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryTo by jsme ještě taky mohli skákat po stromech, protože chození je složitý .... |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoHery to je pravda. Ja mám AZ box a tento prijímač sa pokúšam len niekomu sprovozniť. Bohužiaľ to neurobil predajca. Mala to byť rýchlovka, no trápim sa. Stiahol som vuplus-image-vuultimo-20130216091434_vti_5-1-0_usb a nainštaloval. Všetko prebehlo v poriadku prijímač ma vyzval aby som vybral USB a reštartol. No po reštarte displej svieti len s logom Vu+ a prijímač nenabieha :( |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoNie každý je taký génius ako Ty,potrebuje tam rozchodiť ICE kartu v CCCAMe tak najjednoduchšie je tam nahrať VTI a stiahnuť cam.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
ZdenekMiHele kamaráde,nic není složité,když jsem začínal s Dreamboxy tak jsem se do toho ponořil sám,dost známých kamarádů se kterými jsem držel kontakt mi fakt pomohlo,ale každý sám za sebe v tomto případě musí bojovat,Ale řeknu Ti,že když se to naučíš úplně,t.j. po naflešování ,si vše dovedeš upravit tak,aby Ti chodil Bulcryt kod a všechny jiné záležitosti,aby nebyl nikde!!!!! problém v tom co chceš,tak Tě to musí těšit i bez této paraboly,kde píšou pouze experti různých druhů života. :laughing: ,který bych někdy nenechal přežít ani jeden den,protože se neumí postarat o sebe,natož ještě o rodinu a děti.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoProblémy sa tu riešia fakt super.Takže s tým, že po bezproblémovom priebehu inštalácie vuplus-image-vuultimo-20130216091434_vti_5-1-0_usb mi teraz prijímač nenabieha neviete poradiť nikto ? |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Flash VU+ Ultimoskusils ab-forumVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoSkús to nahrať ešte raz,prečo tam nedáš najnovšie VTI 6.0.1.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
heryTy si pekne namachrovany panak ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoUž to šlape. Preinštaloval som s VTi 6,0.Nainštaloval som CCcam 2.3.0. a CCcam config. No CCca.config neviem v prijímači nájsť kde je. Mal by byť v záložke VAR. Či nie ?Trocha som pochyboval o obrazovej kvalite tohto prijímača, lebo som na túto tému čítal dosť kritiky. Mal som doma aj VU+ Duo. Tam bol obraz isto horší, ako na mojom AZBoxe. No tu sa mi zdá, že je lepší. Prijímač je pre istú slečnu. Neviem, čo sním všetko zvládne, ale aspoň ten obraz bude mať excelentný. |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoCCcam.cfg by měl být v /etcNo a pak, že je linux problém :-) Zdenek |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ Ultimoje v zložke etcvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoV etc nie je. Prešiel som už hádam všetko. Na liste pluginov vidím, že mám nainštalovaný CCcam 2.3.0 for VTi a CCcam config for VTi. CCcam nainštalovaný isto je, lebo karta Skylink ide. |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Flash VU+ Ultimovar/etcAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoStiahni si ešte configi pre cccam a budeš ich mať v etc.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
JanoHelstady s "hery" musím souhlasit , pokud někdo ovládá cokoliv bez problému a pokud 99% dalších ve stejném oboru zabývajících se to neumí,mohou jen tiše závidět a učit se,aby co nejdříve byli na podobné úrovni,tato většina pak tyto jedince označuje za borce,nebo machra,pak se jistě ještě najde někdo,který se nic učit nebude a rezignuje,pak tyto jedince označí jako namachrované R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoĎakujem všetkým. Už je všetko OK. |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoZvláštní pohled zástupců starší generace. Až budu sedět na sympoziu špičkových lékařů internistů a přednášející se budou před posluchači vytahovat co všechno umí, někteří z nich dokonce pod parou budou i vulgární a další možná spadnou z pódia. To se pak budem jako pacienti raději střílet ve 40 letech do hlavy, abychom náhodou nezestárli do veku, kdy budem internisty potrebovat....Naštěstí satelitní technika neni tak k životu důležitá... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonto jsi trošku přehnal to přirovnání,ale zase můžeš mít jiný úhel pohledu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoJestli jsem to přehnal, tak se omlouvám a jsem rad, že to tak není. Přišlo mi to tak, když si podobné vystupování obhajoval. V říjnu se jedu školit do Pradubic na Radiokomunikace 2013, snad tam na nás nikdo nebude machrovat a nadávat nám z pódia... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
to saxonpokud se tam ovšem nechysta i Hery ale ten tusim ma o vikendu jine starosti |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |